Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev kazalke v IDE WebStorm
Nastavitev kazalke v IDE WebStorm
Dahakka ::
Pozdrav,
zanima me, če mogoče kdo ve, kako onemogočiti kazalki, da se premika prosto po urejevalniku kode v razvojnem okolju WebStorm. Prilagam sliko za lažjo predstavo.
Torej, v mojem urejevalniku bi želel, da se kazalka ob izbire katerekoli vrstice pomakne na konec natipkane kode in da nebi prepoznala celoten urejan dokument kot nek whitespace. Trenutno lahko dobite vtis kolikor da je v dokumentu natipkan presledek, vendar ni. Kakorkoli postaviš kazalko v dokumentu lahko tam tipkaš, kar je zelo moteče, če želiš pisati formatirano kodo. Npr, želel bi urejevalnik kode kot nekaj podobnega editorju Notepad++.
P.s.: brskal sem tudi že veliko po googlu, vendar brez zadetkov.
Lp,
Dahakka
zanima me, če mogoče kdo ve, kako onemogočiti kazalki, da se premika prosto po urejevalniku kode v razvojnem okolju WebStorm. Prilagam sliko za lažjo predstavo.
Torej, v mojem urejevalniku bi želel, da se kazalka ob izbire katerekoli vrstice pomakne na konec natipkane kode in da nebi prepoznala celoten urejan dokument kot nek whitespace. Trenutno lahko dobite vtis kolikor da je v dokumentu natipkan presledek, vendar ni. Kakorkoli postaviš kazalko v dokumentu lahko tam tipkaš, kar je zelo moteče, če želiš pisati formatirano kodo. Npr, želel bi urejevalnik kode kot nekaj podobnega editorju Notepad++.
P.s.: brskal sem tudi že veliko po googlu, vendar brez zadetkov.
Lp,
Dahakka
- spremenil: Dahakka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skakanje kazalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 869 (615) | Cervantes |
» | Mozilla zaključuje z razvojem Thunderbirda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 32700 (28646) | Icematxyz |
» | Zmrzovanje pri shranjevanju Word 2010 dokumentaOddelek: Programska oprema | 570 (506) | slitkx |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12700 (11893) | Ziga Dolhar |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25844 (25051) | Matev |