Forum » Pomoč in nasveti » Odklepanje blokiranega zaslona na tablici X-DROID XP 707
Odklepanje blokiranega zaslona na tablici X-DROID XP 707
bibbos ::
Na servis sem dobil tablico XDROID, model XP707, kateremu se zaklenil zaslon, ker se je nek otrok igral s toutch screenom in več kot 15x zgrešil odklepanje zaslona.
Tablica po nakupu ni bila registrirana z googlovim računom, tako da je nemogoče pridobiti novo geslo za odklepanje zaslona, prav tako brez odklenjenega zaslona nimam dostopa do nastavitev, kjer bi omogočil USB debugging, preko katerega bi lahko z developer toolsi namestil aplikacijo, ki bi zaobšla geslo.
Poskušal sem tudi hard reset vendar nobena od preizkušenih kombinacij tipk ob zagonu ne deluje, da bi lahko prišel do menija s to opcijo.
Ima morda kdo še kakšno idejo kako bi se dalo odklent zaslon te tablice, ali vsaj pozna pravo kombinacijo tipk za dostop do menija z opcijo hard reset?
Hvala 10x!
LP
Tablica po nakupu ni bila registrirana z googlovim računom, tako da je nemogoče pridobiti novo geslo za odklepanje zaslona, prav tako brez odklenjenega zaslona nimam dostopa do nastavitev, kjer bi omogočil USB debugging, preko katerega bi lahko z developer toolsi namestil aplikacijo, ki bi zaobšla geslo.
Poskušal sem tudi hard reset vendar nobena od preizkušenih kombinacij tipk ob zagonu ne deluje, da bi lahko prišel do menija s to opcijo.
Ima morda kdo še kakšno idejo kako bi se dalo odklent zaslon te tablice, ali vsaj pozna pravo kombinacijo tipk za dostop do menija z opcijo hard reset?
Hvala 10x!
LP
- spremenil: bibbos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počen zaslon, kako do podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14831 (5093) | Daniel |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 15978 (4715) | Technics111 |
» | Pozabljen vzorecOddelek: Pomoč in nasveti | 5688 (4407) | Olórin |
» | Prestigio PMP7280C DUO se ne odzivaOddelek: Strojna oprema | 2547 (2439) | krofko |
» | Zaklenjena tablic xplore xp771Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1557) | mrsmoke |