Forum » Zvok in slika » abit AU10
abit AU10
alien-w ::
pozna kdo to kartico? Kaj se mi bolj splaca imet to zadevo al monster sounda2? A ma zadeva ksn EAX ali kaj podobnega? Vidim tudi samo en vhod za zvocnike! URG?!
na kaksen nacin?
fora je v tem, da sm jo dubu in zdej razmislam, a jo prodam in obdrzim monster sounda2 al jo obdrzim.
fora je v tem, da sm jo dubu in zdej razmislam, a jo prodam in obdrzim monster sounda2 al jo obdrzim.
McHregec ::
Nekje stakni Februarski PC Gamer, pa tm not vse piše na strani 93. In ne delam reklame za PC Gamer, da mi slučajno ne bi kdo očitu.
rookie ::
Mej AU-10 Stvarca dela !!!Pa se pocen je !!!
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
McHregec ::
Piše naslednje:
-Embalaža je grda
-Je podobna Geniusovemu modelu Genius Sound Maker Live 5.1
-O SPDIF-u ne duha ne sluha ampak je na voljo na posebni kartici za katero je treba odštet 20 $
-Tudi Abit AU10 je enako pozrešen kot Geniusov model za kar je kriv zvočni procesor MediaForte 801-AU
-Embalaža je grda
-Je podobna Geniusovemu modelu Genius Sound Maker Live 5.1
-O SPDIF-u ne duha ne sluha ampak je na voljo na posebni kartici za katero je treba odštet 20 $
-Tudi Abit AU10 je enako pozrešen kot Geniusov model za kar je kriv zvočni procesor MediaForte 801-AU
OK, zdej pa tko...mam to zvočno (abit au10) IN MonsterSound2 (MX300), oboje doma! Zdej mi pa povejte,kaj se mi bolj splaca imet v masini! Abit AU10 al Diamond Multimedia MX300.
Jest mislm, da Abita, ker je pac novejsa in ima tako A3D kot EAX, Monstersnd pa samo A3D.
What do u think?
Jest mislm, da Abita, ker je pac novejsa in ima tako A3D kot EAX, Monstersnd pa samo A3D.
What do u think?
rookie ::
I say ABIT !!!!!!
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
VASkO ::
poglej si tukaj teste pa se sam odloci...
sicer pa AU10 sploh ni tako procesorsko pozresna, sem gledal na tej strani in so pri testiranju z igrami opazili le majhne razlike v hitrosti med Liveom in Fortemedia 801-AU karticami (zelo majhne razlike), vcasih je se AU10 hitrejsa...
sicer pa AU10 sploh ni tako procesorsko pozresna, sem gledal na tej strani in so pri testiranju z igrami opazili le majhne razlike v hitrosti med Liveom in Fortemedia 801-AU karticami (zelo majhne razlike), vcasih je se AU10 hitrejsa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero zvočno kartico??Oddelek: Kaj kupiti | 1279 (1169) | KTr1sk |
» | Katera zvočna kartica 5.1?Oddelek: Zvok in slika | 1467 (1155) | jamiroq |
» | DD5.1 in/ali DTSOddelek: Zvok in slika | 1389 (1174) | VASkO |
» | DEUS EX ?Oddelek: Igre | 1572 (1377) | MRB0rYS |
» | dolby digital zvocna?Oddelek: Zvok in slika | 1897 (1611) | matevzm |