» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
14 / 66
»»

klkkkkkkkkkk ::

zanimivo kako štopa 1gb ram na grafi
driverji 13.10beta
CPU 60%-65%
GPu 5870 70%
minimum 30FPS avg 39

lp

Machete ::

BigWhale je izjavil:

Machete je izjavil:

Če ti niso ti niso. Nevem od kje pričakuješ da ti bodo čez 2 tedna. Veš kakšen kaos bi bil, če bi kartično poslovanje delovalo na tak način. Kaj šele v primeru zlorabe..? To je to kolega Darwin, we were lucky bastards. Win win, razen če jo enkrat zbrišejo iz accounta.

Ponavadi, ko naredis pre-order, ti trgajo znesek takrat, ko se narocilo sprovede. Pred tem se pa dela samo preverjanje kartice, ce je res veljavna in ce se jo da uporabiti za placilo.

To je edina pametna razlaga do sedaj. Kdaj pa se naročilo 'sprovede'? Sicer se ne spomnim kdaj in kaj sem nazadnje pre-ordral, samo se mi zdi da je bilo takoj plačano in tako tudi zabeleženo.

BigWhale ::

Na game.co.uk za preorder nardijo samo validacijo, billing pa izvedejo na release day takrat, ko potem stvar shippajo. Zraven je se nekje disclaimer, da bos stvar dobil po taksni ceni, kot si jo placal ali pa po nizji ceni, ce bo na release day cena nizja.

DarwiN ::

Bo držalo tudi za origin ja:

When you pre-order a game, we do run a quick authorization check, but the money is not physically removed from your account until the game ships, whether that be physically or digitally.

Let me clarify that if you pay through PayPal, they are a separate service and will charge you for the entire pre-order balance at purchase, not when shipped.

There's no such thing as a free lunch! :(
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

50€ je še zmer vredu.
Bomo vidli 1.11. al takrat enkrat ;)

Dami ::

Mexico origin 50€, EU origin 110€. Samo zato ker lahko prodajajo po taki razliki, še ne pomeni da moramo mi kupiti. Da ima ista digitalna vsebina tako različne cene po svetu je legalni rop. Priznavam samo razliko zaradi VAT/DDV, ne pa tole. Jaz sem nabavil lepo prek proxya in je šlo bp.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

KaiV6 ::

Sicer pa za Origin velja, da ce je igra pre-ordered imas v "order history" igro s statusom "charged"(We've billed you for your order but some items may not have been delivered yet.) in koliko te je stala. Po izidu pa se spremeni status v "completed", kar pomeni "All items in your order have been digitally delivered or shipped."

Torej bo vsekakor potrebno pocakati na izid, jaz sem sicer kupoval prek USA v dolarjih kar me je se vedno prislo enih 20% ceneje. Jo pa imam v Origin aplikaciji pod "my games" (ampak, najbolj verostojen podatek IMHO je, ce je igra navedena v "order history".

Ce pa so nekateri sli skozi z 1EUR .. vsa cast :)

edit: jaz sem plačal s PayPalom, kar pomeni, da so mi pobrali takoj cel znesek z računa.
<insert>podpis.html</insert>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KaiV6 ()

Tomaž ::

Jaz jo imam v Order History za 808,00MXN :D
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomaž ()

OmegaBlue ::

Jest pa imam zelo smešno narejeno, trgali so mi sicer 1€ za avtorizacijo ampak nikjer v svojem računu ne vidim naročila, samo 2 izredno čudni postavki datirani 09/09/13.

09/09/13
placeholder
Order #: 1211769517
Charged
Price: SC0

Torej, kdo že videl kaj takega?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ja namesto "placeholder" bi moralo biti ime igre ?

npr.
09/21/2013
Battlefield 4™ Premium Membership
Order #: 122283xxxx
Charged
$49.99

Možno je, da res velja, če plačuješ s kreditno kartico pre-order, ti samo "rezervira", in se dejanska transakcija opravi na dan izida igre.

Jst mam tkole. ''Plačano'' pa je blo z MC. Bomo vidli :D

Ok potem meni zgleda naročilo ni šlo skozi. Ker nikjer ne vidim sledu o tem.

Dami ::

OmegaBlue je izjavil:

Jest pa imam zelo smešno narejeno, trgali so mi sicer 1€ za avtorizacijo ampak nikjer v svojem računu ne vidim naročila, samo 2 izredno čudni postavki datirani 09/09/13.

09/09/13
placeholder
Order #: 1211769517
Charged
Price: SC0

Torej, kdo že videl kaj takega?

Mam jaz isto iz 27/08/13. Sumim da je blo to kaj od origin humble bundla.
Poleg tega imam pa tudi enako kot ma Machete.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Nja izgleda je nekaj šlo f00 ;)

Origin igre res niso regijsko zaklenjene, ampak v določenih regijah je na razpolago samo en jezik, ki ni nujno angleski.

Sicer pa za tiste, ki narocate iz Mexica, vem da preko kolega iz Ukrajine nisem narocil, ker je bilo sicer zelo poceni, ampak si lahko izbral Battlefield samo z ruskim jezikom, ste tukaj imeli izbrat opcijo angleskega na chekoutu ? da ne bo na koncu samo spanscina na razpolago ? oz. da ne prodajajo igre v Mexicu samo v spanscini, zato tako nizka cena ? Just sayin'.

Engineer_ ::

haha da ne boste na koncu poslušal:

Los hombres tiran una granada :D:D

fireX88 ::

haha :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Jaz mam MOH Warfighter iz Rusije. V originalu je v ruščini brez možnosti EN vmesnika in jezika.
Skopirat je bilo treba EN file in spremenit v registru neko malenkost (iz RU v EN, zgolj tekstovni edit). Delalo bp v angleščini. Tudi patchi na to ne vplivajo. Torej se da rešit vse.

Ja. Fajn.

Klical banko in.. ne pustijo nakupa na tem prodajnem mestu. yay.

Machete je izjavil:

Jaz mam MOH Warfighter iz Rusije. V originalu je v ruščini brez možnosti EN vmesnika in jezika.
Skopirat je bilo treba EN file in spremenit v registru neko malenkost (iz RU v EN, zgolj tekstovni edit). Delalo bp v angleščini. Tudi patchi na to ne vplivajo. Torej se da rešit vse.

Torej predlagam, da naredis tudi za tole tutorial, za vse ostale slotehovce :) in nam prisparas obilico €, hehe :)

Sssaga ::

Naložil 3 dni nazaj in šele danes obljavljeno (sprocesirano). Mater so bizi serverji :D

Tomaž ::

Enako je bilo lani, če si kupil BF3 preko CJS. Inštaliral si v ruščini in nato kopiral file za jezik in je delalo v angleščini. Z vsakim patchom je bilo pač potrebno določene tatoteke ponovno kopirat.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Soni ::

1.11.2013 ob izidu igre Battlefield 4 vam bo mojcomp.net omogočil potegovanje za nagrado na Battlefield 4 Ranked public serverju 50 slotov, Frankfurt.
Več podatkov dobite naknadno.:)
Soldier be ready:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Soni ()

Bolf3nk ::

Tomaž je izjavil:

Enako je bilo lani, če si kupil BF3 preko CJS. Inštaliral si v ruščini in nato kopiral file za jezik in je delalo v angleščini. Z vsakim patchom je bilo pač potrebno določene tatoteke ponovno kopirat.

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/...

Hehehe... nekdo je vprašal, če bo igra v ang, če jo kupi v mexicu... in naj bi bila ja.

nightbird ::

eno vprašanje glede nakupa bf 4. nimam glih izkušenj z nakupom iger iz bf serije in me zanima kaj recimo profitiraš če narediš preorder? namreč sploh ne vem če bom imel čas za igranje v začetku novembra :) zato bi magari kasneje naročil.

Cena zna bit po izidu 10-20% višja. That's all.

aha :D in kje pa je najbolj pametno naročiti? tole mogoče? https://www.igabiba.si/battlefield-4-li...

zakaj je recimo to ceneje, kot pa direkt na originu ki je najcenejša varjanta 60EUR? dobiš kaj manj v limited ediciji?

LP

Zgodovina sprememb…

nightbird je izjavil:

aha :D in kje pa je najbolj pametno naročiti? tole mogoče? https://www.igabiba.si/battlefield-4-li...

zakaj je recimo to ceneje, kot pa direkt na originu ki je najcenejša varjanta 60EUR? dobiš kaj manj v limited ediciji?

http://www.ebay.co.uk/itm/Battlefield-4... --> ali tole kjer je tudi premuim membership poleg?

LP

tujina, dobiš samo ključ.

pri igabiba dobiš tudi DVD-je? majo kao dve varjanti in pri eni je napisana zraven koda, pri drugi ne, cena pa ista :)

r3dkv1c4 ::

fireX88 je izjavil:

če ključ izgubiš....ali kako drugače ne moreš do njega.....kaj potem?

Sam sem še vedno za fizičen špil....je le boljši občutek.

Tr0n ::

Ko enkrat kljuc aktiviras na Originu, ga tako ne rabis vec. :)

nightbird je izjavil:

pri igabiba dobiš tudi DVD-je? majo kao dve varjanti in pri eni je napisana zraven koda, pri drugi ne, cena pa ista :)

do sedaj smo vedno dobili dvd, ne vem pa kako bo z bf4.....lepo bi bilo če bi bil.

Tr0n je izjavil:

Ko enkrat kljuc aktiviras na Originu, ga tako ne rabis vec. :)

To pa ni res, ravno moj dober frend je imel zelo slabo izkušnjo z originom.
Je moral kar precej stvari dokazat, da je resnično on kupil špil.....in še fizično je poslikal dvd s kodo ter poslal na ea support, da so mu reaktivirali račun, ker je bil shekan ravno njegov račun.

Ni vse tako preprosto, kadar se stvari zakomplicirajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

kriko1 ::

Je znano da EA support je katastrofalen.
Dokler dela je ok. Ko ne dela si nastradal.

Vanadium ::

No jaz mam pozitivne izkušnje z EA, sem celo zadnjič vprašal na live chatu če se da v origin vstavit moj star BF2 in BF2142 in sem brezproblema to uredil, dobil nove kode in voila :)

Kenpachi ::

r3dkv1c4 je izjavil:

fireX88 je izjavil:

Ravno toliko kot vse ostalo, kar ne bi moral izgubit, pa imas na mailu.

Besides, mas cdkey na accountu od trgovine kot backup.
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

fireX88 je izjavil:

Vse to je res, lepo in super, dokler nimaš problemov, ko pa nastanejo, je pa en kup slabe volje in preklinjanja in čez trgovino in čez origin.
Izkušnje so me naučile, da je fizična stvar daleč najboljša izbira.
Odločitev je pa v rokah vsakega posameznika.

kenpachi>"če ključ izgubiš....ali kako drugače ne moreš do njega.....kaj potem?"

kaj lahko storiš, če se ne da do ključa....ki je nekje in ti ga nimaš v danem trenutku?

kenpachi>"če ključ izgubiš....ali kako drugače ne moreš do njega.....kaj potem?"

kaj lahko storiš, če se ne da do ključa....ki je nekje in ti ga nimaš v danem trenutku?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Tr0n ::

Vanadium je izjavil:

No jaz mam pozitivne izkušnje z EA, sem celo zadnjič vprašal na live chatu če se da v origin vstavit moj star BF2 in BF2142 in sem brezproblema to uredil, dobil nove kode in voila :)

Same here. Support chat je verjetno najboljsa zadeva v Originu. :)

Kenpachi ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

fireX88 je izjavil:

Vse to je res, lepo in super, dokler nimaš problemov, ko pa nastanejo, je pa en kup slabe volje in preklinjanja in čez trgovino in čez origin.
Izkušnje so me naučile, da je fizična stvar daleč najboljša izbira.
Odločitev je pa v rokah vsakega posameznika.

Ja, isto ti je ce zgubis kljuc od stanovanja :D Vedno mas opcije ponovno pridobit kljuc. Aja, razen ce se moras zgovarjat, zakaj imas mehiski cdkey ;)

Prevec kompliciras za nek spil...
Zaraki Kenpachi.

kenpachi> Prevec kompliciras za nek spil...

Kaj se tu komplicira....postavil sem ti vprašanje ampak ni odgovora....

pa sej ti je odgovoru. Imaš na mailu ključ in tudi na na spletni trgovini kjer si kupil! Če pa to dvoje zgubiš, oz pobrišeš, si pa itaq sam kriv. sicer pa da, preveč kompliciraš, ker nobeden game ni vreden, da bi zaradi njega zabil pred pc-jem ure/tedne/mesce/leta....

Še 12 dni...

In the meantime pa:

ACWr ftw :)

Good Guy ::

kje najcenej nabavit zadevo?

rabim samo kluč.. nepotrebne šare kot so cd-ji ne rabim
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

mexico 50€ All inclusive

barocco ::

A mogoče kdo ve,če naročim
https://www.igabiba.si/battlefield-4-pr...
ali imam dostop(KODO)samo do MP in SP ne morem igrati ali RABIM nujno ŠE..
https://www.igabiba.si/battlefield-4-li...
Jaz bi že vnaprej nabavu vse DLC-je v SLO pred izidom igre.
lp
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Oboje rabiš, če želiš imeti vse. Seveda, najprej Battlefield 4 (da boš lahko sploh igral), oz v tvojem premiru Battlefield 4 Limited Edition

barocco ::

fireX88 je izjavil:

Oboje rabiš, če želiš imeti vse. Seveda, najprej Battlefield 4 (da boš lahko sploh igral), oz v tvojem premiru Battlefield 4 Limited Edition

@fireX88 Hvala
Ni pa varjante samo MP nabavt? Brez limited oz. SP.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

sennheiser ::

Samo MP ni možno. Vzeti samo bf4 je pa pravtako neumnost. Večina strežnikov bo lepo premium in si enostavno potem ob večino strežnikov. V bf3 lepo vidno, velika večina bf3 non premium strežnikov je popolnoma praznih, ali pa ima tako visok ping, da so neuporabni.

Siddh ::

Jaz imam non-premium BF3 pa je strežnikov prek glave z nizkim pingom in dovolj igralci.

sennheiser je izjavil:

Samo MP ni možno. Vzeti samo bf4 je pa pravtako neumnost. Večina strežnikov bo lepo premium in si enostavno potem ob večino strežnikov. V bf3 lepo vidno, velika večina bf3 non premium strežnikov je popolnoma praznih, ali pa ima tako visok ping, da so neuporabni.

Ban and BURN!

Zakaj spet na pamet? Zakaj zavajaš ljudi, da vzamejo dražjo igro? Troll jedan.
Polni serverji, low ping ... čudo a ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()
««
14 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996293480 (57511) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61279191 (35790) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19336631 (24921) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353944 (3562) r3dkv1c4

Več podobnih tem