» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
13 / 66
»»

mihco ::

vsakic isto... dude saj jih nisi okradel. Se vedno jim bos dal nesramno veliko denarja. Nihce te ne bo "blokiral".

Machete ::

Mah meni ne pride čez noben sporvan ip. Je kakšna nastavitev še v foxyproxiju ali sta imela vse na privzeto in samo vpisala ip in dala enable za vse urlje?

Google Chrome could not load the webpage because www.origin.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.
Check your Internet connection.
Check any cables and reboot any routers, modems, or other network devices you may be using.
Allow Chrome to access the network in your firewall or antivirus settings.
If it is already listed as a program allowed to access the network, try removing it from the list and adding it again.
If you use a proxy server...
Check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN".
Error code: ERR_TIMED_OUT

klkkkkkkkkkk ::

Kaj mislite glede perfromanca CPU-ja... No nekaterim tudi beta dela z tako poceni CPU-ji.

Jaz mislim, da ko pride original:
Playable : athlon x4 640 3,5GHz
Vse več bo vredu

DarwiN ::

Mah meni ne pride čez noben sporvan ip. Je kakšna nastavitev še v foxyproxiju ali sta imela vse na privzeto in samo vpisala ip in dala enable za vse urlje?

Očitno je crko proxy, ker men tut ne prime več....

Evo ti novega.. Deluje, ampak počasi: 201.150.2.169, port: 8080
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Jow. Zdaj je zpisalo v vrstici pravi naslov ja (https://www.origin.com/es-mx/store/-ANW..., samo ga odpira že 3minute.
Kul bom še malo vztrajal na tem ipju. tnx

r3dkv1c4 ::

s1m0n je izjavil:

A je možno, da Origin nekako blokira račun/igro, ali sploh lahko kak ugotovijo, da je bilo kupljeno drugod ?
Ker cena je res ugodna :)

Kaj ima veze kje kupiš igro....it is international game!!!!!

Tomaž ::

s1m0n je izjavil:

A je možno, da Origin nekako blokira račun/igro, ali sploh lahko kak ugotovijo, da je bilo kupljeno drugod ?
Ker cena je res ugodna :)

Jaz sem lani na tak način kupil iz Indije pa ni bilo nobenih težav.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Končno ratalo. Da še malo updejtam zgoraj naveden postopek preko MX proxija.
Ko imate stvari v košarici, komot ugasnete proxy.
Potem pa se normalno loginaš, pri vpisovanju pa sem uporabil kar svoje prave podatke in celo Slovenia pri izboru države.
Je pa ena čudna stvar in upam da pri tem ostane. SMS o porabi na kartici sem dobil takoj in sicer za 1€ (Geneva CH). ??? Je možno da se je kaj zmešalo browserju, ker sem tolikokrat šel nazaj in refreshal, ker se mi ni hotelo okno za vpis v origin odpret, dokler nisem proxija sklopil? :)

drugače pa: fuck yeah

NLB pravi tole:
Datum nakupa / Prodajno mesto / Znesek v originalni valuti / Znesek prometa v EUR
11.10.2013 / origin com EA / 1,00

aja pa še ena malenkost, če komu rata ponovit tole. Pri tem ko sem artikel dajal v košarico sem imel vklopljeno prevajanje v EN, ki sicer itak ni delalo, je bil pa znak namesto pesov $, torej je kazalo ca $900 skupaj. :D
haha

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Machete je izjavil:

NLB pravi tole:
Datum nakupa / Prodajno mesto / Znesek v originalni valuti / Znesek prometa v EUR
11.10.2013 / origin com EA / 1,00

aja pa še ena malenkost, če komu rata ponovit tole. Pri tem ko sem artikel dajal v košarico sem imel vklopljeno prevajanje v EN, ki sicer itak ni delalo, je bil pa znak namesto pesov $, torej je kazalo ca $900 skupaj. :D
haha

Jaz imam NKBM in še mi niso nič zaračunali.

sennheiser ::

Po koliko cajta se pa pokaže v originu? Men je javlo sicer da je kartica v sistemu in da ne gre naprej... Moram pa preverit še ob prilki če je slučajno bilo trgano. Sicer kartico pač mi kaže da je za plačilo v originu in use štima. Pokazalo mi pa ni nič da bi bilo plačano... Ne vem delam pa vse po postopku in origin je ugasnjen.

Zgodovina sprememb…

sennheiser je izjavil:

Po koliko cajta se pa pokaže v originu? Men je javlo sicer da je kartica v sistemu in da ne gre naprej... Moram pa preverit še ob prilki če je slučajno bilo trgano. Sicer kartico pač mi kaže da je za plačilo v originu in use štima. Pokazalo mi pa ni nič da bi bilo plačano... Ne vem delam pa vse po postopku in origin je ugasnjen.

V Originu se pojavi takoj. Plačilo pa predvidevam da traja kakšen dan ker je nakazilo v tujino izven EU.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomaž ()

Tomaž je izjavil:

sennheiser je izjavil:

V Originu se pojavi takoj. Plačilo pa predvidevam da traja kakšen dan ker je nakazilo v tujino izven EU.

Hm. Samo tale trditev mi je pa malo nova. Plačujem že leta po spletu. 95% po tvoje v tako imenovano tujino. Ampak pri kartičnem poslovanju (vsaj kreditna MC) transakcijo zabeleži takoj. Saj ne gre za plačilo po nalogu, da bi trajalo en dan.. Največji zamik obvestila je bil cirka minuto, ne pa en dan.
Prvič slišim, da bi bila kartična transakcija izvedena naslednji dan. Niti ne vidim logike. Itak gre za bremenitev kartice, ki jo plačaš enkrat na mesec (v mojem primeru), bremenitev pa itak opali takoj, ko potrdiš neko plačilo. Ne vidim razlike ali je to z Lune ali v sosednji slaščičarni.
Upam da se mi ne bo treba ugrizniti v jezik. 8-)

ge ::

s1m0n je izjavil:

Še dobro da se meni več po tem Patchu ne zažene :)

Meni tudi, črn zaslon z napisom "LOADING" in tu se zadeva konča.
Probal uninšat-inštal, enako.
Rešitev ?
Ge

Še vedno enostavno ne gre naprej. Vrne nazaj v košarico in nakup ni izpeljan. Bom še pri kolegu poizkusil da vidimo.

vaščan ::

Zdej so še patchal meni špil zdej dela v nulo isto ko bf3.

Machete je izjavil:

Tomaž je izjavil:

sennheiser je izjavil:

Hm. Samo tale trditev mi je pa malo nova. Plačujem že leta po spletu. 95% po tvoje v tako imenovano tujino. Ampak pri kartičnem poslovanju (vsaj kreditna MC) transakcijo zabeleži takoj. Saj ne gre za plačilo po nalogu, da bi trajalo en dan.. Največji zamik obvestila je bil cirka minuto, ne pa en dan.
Prvič slišim, da bi bila kartična transakcija izvedena naslednji dan. Niti ne vidim logike. Itak gre za bremenitev kartice, ki jo plačaš enkrat na mesec (v mojem primeru), bremenitev pa itak opali takoj, ko potrdiš neko plačilo. Ne vidim razlike ali je to z Lune ali v sosednji slaščičarni.
Upam da se mi ne bo treba ugrizniti v jezik. 8-)

To jaz razumem in verjamem da je tako ampak druge razlage zakaj tako dolgo traja nimam. Mogoče traja nekaj časa da je obremenitev vidna na bank@netu. Z prednaročili še nisem imel opravka. Je možno, da je obremenitev ob izidu, kar se mi zdi nelogično. Druge razlage zakaj pa si res ne morem več zamisliti. Bo treba počakat in bomo vidimo kaj bo iz tega.

Skyman ::

spet nov patch upam da dela
Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11)
- Various crash fixes
- Some dual core performance fixes

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

puma982 ::

Saga, kako ti tko dobro dela na 9800gt ? Jaz sem končno enkrat samkrat pršel preko loadinga v prazen server in sem malo sprobal igro. Vendar meni dela zelo švoh in tudi izgleda tako. Fps okrog 20 na 1280x1024 in še trza vsake tolko. Vse imam na low oz. off, samo textures na medium. A je to zaradi švoh proca ?

Moj pc: G1610, 5770, 4Gb ram, win 7

Sssaga ::

Lahko so gonilniki, je pa po vsej verjetnosti tvoj procsor premalo zaenkrat. Task manager -> CPU usage
Sam sem testiral v i7 sistemu (nič navito) in poraba krepko čez polovico na 8 nitih.

Sem že omenil, da mi je i7 920 pri 4.2 Ghz (4 jedra, HT off) nabijal 100% (pred prvim pathcem bete 5.10) na Ultra / 1080p. Verjemi, da je bilo neigrabilno. Nazaj na 8 niti 3.36 Ghz -> tekoče + snemanje s Frapsi. Ne predstavljam si potem budget model intela :P
Verjamem, da bodo dodobra poštimali, seveda pa razvoj mora iti naprej. Sam se prov nič ne sekiram, če mi nabija vsa jedra. POR FIN!

Bolf3nk ::

A pri sniperjih je bug, da streli letijo naravnost in več padca kot pri BF3? Ali so tako spremenili?

Nasplošno se mi zdi streljanje bolj arkadno. Precej bližje je codu ali moh. Meni sicer kar paše. Pomoje ni bug.
Kako se vam pa zdi ta auto lean? Men je ok da sploh je, ampak je malo debilno, da ni kar bindanega, da se nagneš ko želiš.
Ne pa da loviš vogal in s tem izgubljaš sekunde in pozornost.

TOP ::

Tr0n je izjavil:

Ne samo PB, vse probaj. :)

To sem tud probal še vedno ne dela.Sam nekaj mi ni jasno zakaj BF3 dela.Ali je razlog tole ker je tole Beta verzija ali mi tudi potem ne bo delalo,tega se najbolj bojim da kupim orginal in ne bo delalo.

Pepelka ::

Zanima me, če je potrebno narediti še kaj razen tega:

1. Namestiš Foxyproxy dodatek
2. Uporabiš mehiški proxy (včeraj je še deloval tale: 187.243.130.60 , port:8080)
3. Odpreš stran store.origin.com ,ki je zdaj v španščini.
4. V search napišeš battlefield 4 in napolniš košarico (BF4 stane 499 peso, premium pa 399). Potrdiš nakup.
5. Na naslednjem koraku se logiraš s svojim origin računom in tako prispeš do točke, kjer je treba plačati s kreditno kartico
6. Izklopiš proxy (samo iz previdnosti, čeprav je še ta odeveč)
7. Vneseš številko kartice in svoje ime+priimek, za naslov pa uporabiš kak mehiški hotel (Tukaj imaš takoj na desni strani polno takšnih naslovov)
8. Zaključiš nakup

Vsemu temu sledim točno tako kot piše vendar na koncu, ko potrdim nakup mi pokaže prazno košaro.

barocco ::

vaščan je izjavil:

Zdej so še patchal meni špil zdej dela v nulo isto ko bf3.

pred patchem
Vse Ultra AA-OFF
AA DEFERED-OFF
HBAO-OFF
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
26782, 670820, 9, 77, 39.924
PO patchu 1920X1080
Enake nastavitve:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
23513, 500607, 24, 96, 46.969
Občutno bolje 64 igralcev mapa
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Tr0n ::

Pomembno je tudi, kaksen FOV (Field of View) imas nastavljen, saj vec kot vidis na zaslonu, vec mora graficna renderirat. 90 je skoraj minimum za primerno igranje IMO.

Pepelka je izjavil:

Zanima me, če je potrebno narediti še kaj razen tega:

1. Namestiš Foxyproxy dodatek
2. Uporabiš mehiški proxy (včeraj je še deloval tale: 187.243.130.60 , port:8080)
3. Odpreš stran store.origin.com ,ki je zdaj v španščini.
4. V search napišeš battlefield 4 in napolniš košarico (BF4 stane 499 peso, premium pa 399). Potrdiš nakup.
5. Na naslednjem koraku se logiraš s svojim origin računom in tako prispeš do točke, kjer je treba plačati s kreditno kartico
6. Izklopiš proxy (samo iz previdnosti, čeprav je še ta odeveč)
7. Vneseš številko kartice in svoje ime+priimek, za naslov pa uporabiš kak mehiški hotel (Tukaj imaš takoj na desni strani polno takšnih naslovov)
8. Zaključiš nakup

Vsemu temu sledim točno tako kot piše vendar na koncu, ko potrdim nakup mi pokaže prazno košaro.

Poglej v Origin program če imaš Battlefield 4 Preordered med My GAMES

@Pepelka
Provaj tako kot sem jaz. Ko imaš stvari v košarici (preden se loginaš v Origin acc.) sklopi proxy, se normalno logiraj in vpiši svoje prave podatke, ko vnašaš kartico. Tu mi niti ni jasno zakaj bi vnašal nek fejk hotelski naslov. V bistvu si daleč bolj off the radar tako pri izdajatelju kartice kot EAju, če vnešeš pravo ime lastnika kartice. Ne pa da je zabeležen nakup s strani nekega Pedra delarosa iz mamilarske četrti v Tijuani, lastnik kartice pa je Štefan iz Kungote.
Samo rabiš veliko potrpljenja in malo sreče, ker so prenosi preko public proxijev zeloooo počasni.
Je pa varjanta, da se poigraš še z kako drugo državo manj razvitega sveta in velikega trga, ki ima lokalizirano ceno in Origin store (Rusija, Ukrajina, Kitajska, Indija,... katere so te države in kakšne so cene malo poguglaj, ker nevem na pamet).
(ps: mogoče boš mel srečo in dobiš komplet za 1€ 8-)).

Mam isti problem. Pravi ali fake podatki, ne gre mi čez. Poizkusil različne proxy. Denarja je dost na kartici, trgal niso nič. V originu je ne pokaže pod my games, prav tako ne pod zgodovino naročil.

Pepelka ::

Meni so trgali 0.74€ 2x. Nimam pojma kaj bi lahko še naredil.

s1m0n ::

A se še je komu dogajalo da je rezultat (kill/death) bil drugačen na reportu (battlelogu) kot v igri ?
Vse kar sem jih zdaj odigral battlelog reporti odstopajo od stanja v igri!

Se se mogoce ni syncal.

Kenpachi ::

s1m0n je izjavil:

A se še je komu dogajalo da je rezultat (kill/death) bil drugačen na reportu (battlelogu) kot v igri ?
Vse kar sem jih zdaj odigral battlelog reporti odstopajo od stanja v igri!

Mogoce majo bug, da se na eni lokaciji ne stejejo tisti "Kill assist counts as kill"...
Zaraki Kenpachi.

chucki ::

Lol, zakaj mi je trgalo samo 2x po 1 € ?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Kenpachi ::

1eur se ponavadi trze za preverbo, ce je valid kartica. To potem tudi dobis ali refundano, ali pa ta eur odstet od cene, ki si jo placal.
Zaraki Kenpachi.

A špila zih nimaš pod my games v Originu? Men je trgalo najprej 0€, potem pa 1€. Nevem pa pri kateri ceni mi je dodalo komplet premuim paket v knjižnjico. :D

fireX88 ::

Kaj dejansko ste dobili game za 1€??
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Eni celo zastonj.. Meni namreč niso nič trgali..

Yet! :))

Če ti niso ti niso. Nevem od kje pričakuješ da ti bodo čez 2 tedna. Veš kakšen kaos bi bil, če bi kartično poslovanje delovalo na tak način. Kaj šele v primeru zlorabe..? To je to kolega Darwin, we were lucky bastards. Win win, razen če jo enkrat zbrišejo iz accounta.

M-XXXX ::

Machete je izjavil:

Če ti niso ti niso. Nevem od kje pričakuješ da ti bodo čez 2 tedna. Veš kakšen kaos bi bil, če bi kartično poslovanje delovalo na tak način. Kaj šele v primeru zlorabe..? To je to kolega Darwin, we were lucky bastards. Win win, razen če jo enkrat zbrišejo iz accounta.

Čak in kaj točno moraš naredit, da je 1€ oziroma nič :D? Ali je pač sreča?

Če mi daš 2€ ti povem. Ne sej ne. Pojma nimam. You must break it somehow. Zgleda se je nek sfuzlalo sistemu v procesu naročila v kombinaciji proxy+chrome+google translate plug + parkrat osveževanje strani, vračanje nazaj med nakupom itd.. pure luck

chucki ::

To nam bojo kenslal vsem po vrsti :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Vse bo trgano tako kot mora bit... Jaz pač v bank@net gledam in tam baje traja nekaj dni, da se izpiše mastercard promet...

probal BF4 beta

Fx 6300 vsa jedra
minimum 28 FPS-jev
avg. 37 FPS-jev

CPU od 60%-70%

Lp

Sergio4 ::

koliko fps-jev lajko pričakujem vse maxed out na 280x? 60?

BigWhale ::

Machete je izjavil:

Ponavadi, ko naredis pre-order, ti trgajo znesek takrat, ko se narocilo sprovede. Pred tem se pa dela samo preverjanje kartice, ce je res veljavna in ce se jo da uporabiti za placilo.

Heh, kak vam bodo vse te mehiske accounte pobanali. :p

Skyman ::

jz sm isto lani kupil premium za bf3 preko indijskega proxija za 22€ pa normalno sm ga lahko uporabljal.Sei to ni tvoja napaka ampak napaka orgina,EA ko to dovolji da das fake naslov tud takrat vem da sm jz uporabil en naslov od indijske mošeje hehe

Sergio4 je izjavil:

koliko fps-jev lajko pričakujem vse maxed out na 280x? 60?

na začetku manj ... po kakšnih 3 mesecih pa verjetno lahko to pričakuješ (seveda MSAA 2x ali OFF)

Bolf3nk ::

Tr0n je izjavil:

Heh, kak vam bodo vse te mehiske accounte pobanali. :p

zakaj bi? igra ni regijsko zaklenjena...
««
13 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996293447 (57478) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61279134 (35733) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19336622 (24912) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353943 (3561) r3dkv1c4

Več podobnih tem