Forum » Igre » Battlefield 4
Battlefield 4
Temo vidijo: vsi
miraldi ::
Je že kdo sprobal Catalyst 13.10 beta2 driverje, če bf4 beta res kaj boljše deluje?
Sam imam sice Catalys 13.9 whql driverje in deluje igra na high nastavitvah nad 60fps večino časa in redko pade pod 40fps.
Sam imam sice Catalys 13.9 whql driverje in deluje igra na high nastavitvah nad 60fps večino časa in redko pade pod 40fps.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
LitralSM ::
Rusenje je blo minimalno pobolsano... ko so naznanli bf3 sem sanjal o razbijanju celih stolpnic a zgleda da tega nebomo meli do frostbite engine 19..
Team play pa pretty much isti kot je rekel Tr0n.
Nevem zakaj je lahko to v BC2 lahko narejeno precej vrhunsko. Sploh glede na to da je špil prišel ven že 2010.
Razuješ praktično vsako steno, za katero se skriva smrdljivi sovražnik.
Nevem zakaj tega niso porinili naprej v BF serijo.. ??
Ker konzole tega ne premorejo ...
Wait what ?!
Teamplay je torej isto sranje. Začuda sem v igri Warface pri random folku zasledil več ekipnega duha kot pa pri BF3, CoDn, Counter Striken skupaj. In to sem prejel od tistih, ki "ne znajo ene solidne sp kampanje skup spravit".
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: OmegaBlue ()
--MiRaLdInJo ::
Mi lahko kdo pove kje v Sloveniji bi lahko prednaročil Battlefield 4 + dlc China rising.
Naj povem, da sem dijak in nevem točno kako poteka plačilo preko bančne kartice(moram imeti kakšno posebno bančno kartico)?
Je sploh kakšna možnost, da prednaročim Battlefield 4?
Nikoli nisem še nobene igre naročil preko spleta, vedno sem jo kupil v trgovini.
Naj povem, da sem dijak in nevem točno kako poteka plačilo preko bančne kartice(moram imeti kakšno posebno bančno kartico)?
Je sploh kakšna možnost, da prednaročim Battlefield 4?
Nikoli nisem še nobene igre naročil preko spleta, vedno sem jo kupil v trgovini.
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
--MiRaLdInJo ::
Bolf3nk ::
s1m0n ::
Lari fari :) Jaz ne dobim niti 50fps max kaj še le 40min, na 560Ti na win8 vseeno kateri gonilniki!
Pač beta je totalno v k* :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Assass1n ::
Jutrrrrrrr komi čakam, cel vikend bom igral bmk
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
fireX88 ::
ne vem kako je vase mnenje, ampak tudi grafično je slabša kot 3-ka..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
54j0 ::
Danes zjutraj sem se pridružil na server kot spec in takoj mi je v oči padlo par zadev... Prvo je to, da sem se pridružil, kot spec, kar je zame velik plus, saj lahko tako dobro raziščem okolico posamezne mape in opazujem, recimo, boljše igralce in se morda naučim kakšnega trika. Naslednje je bullet drop ostrostrelske puške, ki deluje precej drugačen, kot v tretjem delu. Ne vem, če je to dobro ali slabo, ker še nisem igral, a lok padca mi je deloval precej bolj izrazit, kot je bil v prejšnjem delu. Zadnja omembe vredna reč, ki sem jo med kratkim gledanjem opazil, je omejeno število granat v magazinu tanka, zaradi česar le-ta ne more streljati brez prestanka. To se mi zdi super, saj doda nekaj realizma in naredi igranje s tankom malce bolj taktično. Tako, moji prvi vtisi; Po nekaj preigranih urah bom delil še kakšnega : ).
p.s. Igra je delovala zelo tekoče, občutek sem imel, da celo bolj, kot bf3. Je pa vmes bilo nekaj trenutkov, ko se je brez posebnega razloga zatikalo (a le zelo kratek čas). Predporodni krči, očitno. Nastavitve: 1080p, vse high, FOV 90, izklopljena motion blur in def. AA. HW: i5 2500K 4.4GHz, 8Gb spomina, gtx 580 1.5Gb (gonilnik 327.23), SSD. Grafična kartica je bila ob tem dve stopinji hladnejša, kot po igranju BF3 z enakimi grafičnimi nastavitvami. Obiskal sem tri različne strežnike, med tem se je igra enkrat obesila med nalaganjem stopnje in enkrat takoj po vstopu, ko sem pritisnil "f3" za začetek opazovanja.
p.s. Igra je delovala zelo tekoče, občutek sem imel, da celo bolj, kot bf3. Je pa vmes bilo nekaj trenutkov, ko se je brez posebnega razloga zatikalo (a le zelo kratek čas). Predporodni krči, očitno. Nastavitve: 1080p, vse high, FOV 90, izklopljena motion blur in def. AA. HW: i5 2500K 4.4GHz, 8Gb spomina, gtx 580 1.5Gb (gonilnik 327.23), SSD. Grafična kartica je bila ob tem dve stopinji hladnejša, kot po igranju BF3 z enakimi grafičnimi nastavitvami. Obiskal sem tri različne strežnike, med tem se je igra enkrat obesila med nalaganjem stopnje in enkrat takoj po vstopu, ko sem pritisnil "f3" za začetek opazovanja.
Spock83 ::
Bolf3nk ::
Lari fari :) Jaz ne dobim niti 50fps max kaj še le 40min, na 560Ti na win8 vseeno kateri gonilniki!
pa imaš clean windows 8 ali celi štalo gor..
folk tudi poroča po forumih, da je velika razlika. nekateri so na novo snemali w8, oz naredili prehod iz w7 na w8
Clean, star manj kot 1 mesec! Kolega ma na svoji 560Ti 20fps več v povprečju. Pri enakih gonilnikih!
Upam le da bo celotna bolje delovala.
Upam le da bo celotna bolje delovala.
barocco ::
Na svežem formatiranem kompu W7X64-zadnj nvidi driverji 327.23. GTX660Ti ,8120FX -porazno 10-20FPS max v glavnem diapozitivi.Neigralno tudi na LOW.Res probu samo 2x.
Zamenju bom na 320.49,pa vidu.
še kak bench. program če kje šteka..
k tok gnila pa spet ni grafična ali cpu.
za znort.
Zamenju bom na 320.49,pa vidu.
še kak bench. program če kje šteka..
k tok gnila pa spet ni grafična ali cpu.
za znort.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barocco ()
klkkkkkkkkkk ::
Tvoj proc nebi smel biti problem ... ker dela FX 8120 + 7950 zelo lepo
driverji so...
driverji so...
Meni dela več kot odlično.
FX 8120 @3600 + HD 7950 @ 800/1250 ,torej nenavit sistem, na mapi , kjer je igralo 54 igralcev:
Merjeno z fraps
Prvič:
Frames
26937
Time(ms)
600000
Min
30
Max
72
Avg. 44.895
Drugič:
Frames
26203
Time(ms)
600000
Min
22
Max
72
Avg. 43.672
Nastavitve, vse na ULTRA oz. HIGH ( kjer ULTRA ni opcija) + HBAO + 2×MSAA
Ker presenečen nad delovanjem. Drugače se mi pa zdi gameplay boljši kot pri BF3, no, nasploh je boljša igra, oz. dodelan BF3.Kupil pa je verjetno ne bom, ker ne ponudi toliko več, tako da bom BF3 še naprej tiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
Hvala bogu..
Po menjavi nvidia gonilnikov na 320.49 vse nastavitve na maxed out teče lepo proti prej- 54 igralcev mapa.
špilu uro in 5 minut..
vseeno bugi-kako se uležeš oz. prone.Kako izklopiš laser?
konzola se odpira ,se da to odpravit?
Hit detection je res boljši
po smrti še vedno malo zmeden ,dolg čas za spawn.Včasih imam občutek ,da imam pinga130+ ne pa 23-70.
Po menjavi nvidia gonilnikov na 320.49 vse nastavitve na maxed out teče lepo proti prej- 54 igralcev mapa.
špilu uro in 5 minut..
vseeno bugi-kako se uležeš oz. prone.Kako izklopiš laser?
konzola se odpira ,se da to odpravit?
Hit detection je res boljši
po smrti še vedno malo zmeden ,dolg čas za spawn.Včasih imam občutek ,da imam pinga130+ ne pa 23-70.
galu ::
Čolni še jim ne štimajo najbolj...
Sem naletel še na enega na nebotičniku, ampak nisem mel FRAPS-a prižganega.
Sem naletel še na enega na nebotičniku, ampak nisem mel FRAPS-a prižganega.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
TOP ::
Mam problem preko Origina sem znel dol BF4 BETA mi je ponudilo,ker mam BF3 orginal.Zdej ko dam join na en server mi spodaj piše da se konekta sam potem tisto zgine in se nič ne zdodi,nikakor noče priti v igro,medtem ko BF3 dela normalno.Kaj bi lahko bilo narobe.Hvala
fireX88 ::
imaš bf3 premium? če ne, potem spadaš med tiste, ki si jim ju3 odpre beta!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
Assass1n ::
Kdaj bo open beta, ker nateg je to jaz čakam za računalnikom že 3 dni, klikam refresh v originu pa nič, lačen sm zebe me, igre pa še kar ni pa smo že 9 ur 4.10.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
alpha1 ::
Mam problem preko Origina sem znel dol BF4 BETA mi je ponudilo,ker mam BF3 orginal.Zdej ko dam join na en server mi spodaj piše da se konekta sam potem tisto zgine in se nič ne zdodi,nikakor noče priti v igro,medtem ko BF3 dela normalno.Kaj bi lahko bilo narobe.Hvala
Tudi sam imam enak problem.
Skyman ::
Če na znata brat potem kar čakajta se par dni kr šotor si postavita..Pise da je 1.10 odprta samo za une ko imajo BF3 PREMIUM tudi ce imas bf3 igro nimas PREMIUM acc oz dodatka in zato avtomatično spadas v razred ki se odpre 4.10
r3dkv1c4 ::
ShowDown ::
Verjetno bo odgovor na to vprašanje očiten, ampak zakaj se trenutno ne da povezati na BF4 battlelog? Ko kliknem "play" v originu, mi odpre pre-order page. Sem pa še včeraj igral brez težav. Je moja težava povezana z današnjim odprtjem public bete?
Trupl0 ::
Na FB je bilo napisano danes zjutraj, da so strežnike ugasnili zaradi vklopa public bete. Ni bilo pa napisano koliko časa bo trajalo...
If you are going through Hell, keep going !
Tomaž ::
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomaž ()
Verjetno bo odgovor na to vprašanje očiten, ampak zakaj se trenutno ne da povezati na BF4 battlelog? Ko kliknem "play" v originu, mi odpre pre-order page. Sem pa še včeraj igral brez težav. Je moja težava povezana z današnjim odprtjem public bete?
tako je.. nisi edini
Meni sedaj isto napiše samo pre order kdaj pa se bo dalo igrati.
Meni osebno ze dela okol 14h se prisel gor odigral 1 igro mogoce laga nekaj vec ali pa samo taki server!
Clubraider ::
Battlefield 4 Limited Edition Mimovrste 45€ - prednaročilo
http://www.mimovrste.com/artikel/401013...
|Corsair ATX RM 850W|RYZEN 5800X3D 3,8GHz+NEPTUNE 240|
Gigabyte X570 Aorus Elite|4x16GB DDR4|ZOTAC RTX 4090 AMP EXTREME AIRO|
Crucial BX500 240 GB|27" ACER Nitro x273kpb 4K HDR|Headset SteelSeries|
Gigabyte X570 Aorus Elite|4x16GB DDR4|ZOTAC RTX 4090 AMP EXTREME AIRO|
Crucial BX500 240 GB|27" ACER Nitro x273kpb 4K HDR|Headset SteelSeries|
mateii ::
Bom kr tukaj vprašal če ma kdo kakpne izkušne z naslednjima dvema trgovinama:
https://www.oneplay.com/
in
http://fast2play.de/
Namreč prenaročil bi 4 verzije battlefield premiuma...zdaj pri oneplay majo za nekaj manj kot 70€ z popusti pri fast2play pa 73€ z popusti.
To je najceneje kar sem uspel zvohat za premium edition ampak pri nobeni od teh dveh še nisem kaj kupoval.
Gre se za toda se na 4cdkeye kr pozna teh par €....
Kakšni predlogi?
https://www.oneplay.com/
in
http://fast2play.de/
Namreč prenaročil bi 4 verzije battlefield premiuma...zdaj pri oneplay majo za nekaj manj kot 70€ z popusti pri fast2play pa 73€ z popusti.
To je najceneje kar sem uspel zvohat za premium edition ampak pri nobeni od teh dveh še nisem kaj kupoval.
Gre se za toda se na 4cdkeye kr pozna teh par €....
Kakšni predlogi?
alpha1 ::
Evo sedaj bf4 beta dluje vendar imam enak problem " Zdej ko dam join na en server mi spodaj piše da se konekta sam potem tisto zgine in se nič ne zdodi,nikakor noče priti v igro,medtem ko BF3 dela normalno.Kaj bi lahko bilo narobe.Hvala"
Mam občutek ,da beta deluje dosti bolje danes.
331.40 Beta gonilniki
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
321, 7816, 36, 45, 41.070 maxed out
110, 2589, 43, 46, 42.487 AA DEFERED/OFF,HBAO OFF.
V glavnem proti včeraj k sem igrau z 15fps je sedaj vredu, naj bo še bolje za vse nas :)
Sm probu posnet video,pa ne gre ne z Fraps niti z MSI afterburner.
331.40 Beta gonilniki
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
321, 7816, 36, 45, 41.070 maxed out
110, 2589, 43, 46, 42.487 AA DEFERED/OFF,HBAO OFF.
V glavnem proti včeraj k sem igrau z 15fps je sedaj vredu, naj bo še bolje za vse nas :)
Sm probu posnet video,pa ne gre ne z Fraps niti z MSI afterburner.
Evo sedaj bf4 beta dluje vendar imam enak problem " Zdej ko dam join na en server mi spodaj piše da se konekta sam potem tisto zgine in se nič ne zdodi,nikakor noče priti v igro,medtem ko BF3 dela normalno.Kaj bi lahko bilo narobe.Hvala"
Meni lih tako še vedno tako dela,čeprav mam Premium.Čudno tole.
M-XXXX ::
klkkkkkkkkkk je izjavil:
FX 8350 5,0GHz pospravi z i7 3970X 3,5gHz ž
https://linustechtips.com/main/topic/61...
Lp
Haha, hočeš rečt da ima AMD-jev procesor z 8 jedri ISTO FPS-jev kot 6-jedrni Intel na 3.5GHZ :D? Ooo kakšen dosežek, dobra pot AMD! Mogoče še ene 5 let, pa boš lahko lovil zdajšnje Intel procesorje :D
ge ::
Clubraider je izjavil:
Battlefield 4 Limited Edition Mimovrste 45€ - prednaročilo
In kaj pomeni ta Limited Edition ?
Ge
vaščan ::
Špil je 64bit zato imajo nekateri programčki težave s snemanjem in prikazovanjem fpsjev.
Na 1080p ultra preset mi zelo glatko dela čeprav fpsji povprečno laufajo okrog 50fps se špil še vedno čuti precej glatko.
Sem raje dal MSAA2x Da mi laufa povprečno na 60fps. Sej engin je isti kot pri bf3 mogoč so še mal pojačal nekaj nastavitev ampak jest ne porajtam v grafiki razlike med bf3 in bf4.
Na 1080p ultra preset mi zelo glatko dela čeprav fpsji povprečno laufajo okrog 50fps se špil še vedno čuti precej glatko.
Sem raje dal MSAA2x Da mi laufa povprečno na 60fps. Sej engin je isti kot pri bf3 mogoč so še mal pojačal nekaj nastavitev ampak jest ne porajtam v grafiki razlike med bf3 in bf4.
BALAST ::
BF4 beta mi je totalno neigralen, FPS so na high nastavitvah okoli 60, medtem ko so bili pri BF3 nad 90!
Potem pa še lagiranje na polno, vsa 4 CPU jedra zasedena med 90-100%.
Zgleda da je trenutno problem bolj pri Win7 64bit inštalacijah, ker na Win8 večini dela brez laga.
Potem pa še lagiranje na polno, vsa 4 CPU jedra zasedena med 90-100%.
Zgleda da je trenutno problem bolj pri Win7 64bit inštalacijah, ker na Win8 večini dela brez laga.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Machete ::
Meni je že bf3 neigralana. na q6600 in 7950, 6gb ddr2, win7 64, kar je vseeno nekako nad minimumom - Na vse čisto low 1920x1080 imam zgolj 30 fps max.
Nikoli nisem pogruntal kje je fora.
Od kar je not 7950 pa še krešne zarad directxa včasih, bf4 pa takoj ko nalouda mapo (po 10ih minutah). Driverje imam zadnjo beto.
Nikoli nisem pogruntal kje je fora.
Od kar je not 7950 pa še krešne zarad directxa včasih, bf4 pa takoj ko nalouda mapo (po 10ih minutah). Driverje imam zadnjo beto.
Moj setup na Win8
BF3 od 60-100+ fps (high nastavitve)
BF4 Beta od 10-40fps (low pod 40fps, medium pod 35fps, high pod 25fps) Pač ne da se igrat je pa bilo za sprobat! Ostajam na BF3!
Procesor je tudi pri BF4 beta obremenjen do konca (vsa 4 jedra na 100%).
BF3 od 60-100+ fps (high nastavitve)
BF4 Beta od 10-40fps (low pod 40fps, medium pod 35fps, high pod 25fps) Pač ne da se igrat je pa bilo za sprobat! Ostajam na BF3!
Procesor je tudi pri BF4 beta obremenjen do konca (vsa 4 jedra na 100%).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Tr0n ::
Ne pozabit, beta is beta. Tudi BF3 beta je slabo laufala, potem so pa igro zoptimizirali pa se gonilnike. Svez engine je, zato je logicno, da se ni vse fine tune-ano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
klkkkkkkkkkk je izjavil:
FX 8350 5,0GHz pospravi z i7 3970X 3,5gHz ž
https://linustechtips.com/main/topic/61...
Lp
Haha, hočeš rečt da ima AMD-jev procesor z 8 jedri ISTO FPS-jev kot 6-jedrni Intel na 3.5GHZ :D? Ooo kakšen dosežek, dobra pot AMD! Mogoče še ene 5 let, pa boš lahko lovil zdajšnje Intel procesorje :D
si si pogledal cene teh procesorjev?
fx 8320 = 130€ + plata 150€ + hlajenje 150€ = 430€ kar je še vseeno ceneje kot i7 3930K ... in polovico cenej kot i7 3970X
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 293433 (57464) | opeter |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79092 (35691) | oo7 |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36622 (24912) | matija14 |
» | Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?Oddelek: Igre | 3943 (3561) | r3dkv1c4 |