Forum » Igre » Battlefield 4
Battlefield 4
Temo vidijo: vsi
DarwiN ::
Mah saj pride 73.5€ na cjs cel komplet.. Ampak dajmo vseeno najprej testirat zadevo v torek.. :P
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Kenpachi ::
Zdej večinoma dražajo stvari, kolikor je bližje izid igre. Na cjs je 3 funte dražji, na g2a pa 1eur.
Jaz sem prednaročil za 34,99 in pa 28 funtov (33.42).
Jaz sem prednaročil za 34,99 in pa 28 funtov (33.42).
Zaraki Kenpachi.
Tr0n ::
Nisi instaliral kaksnega redistributable paketa, ki se ponavadi instalira med instalacijo igre.
alpha1 ::
To se mi je začelo danes dogajat, ko sem hotel igrat BF4. BF3 in druge igre delujejo brez problema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alpha1 ()
Kenpachi ::
http://www.microsoft.com/en-us/download...
Ce ne deluje to, pa searchaj in skopiraj ta .dll file v mapo, kjer je bf4.exe.
Ce ne deluje to, pa searchaj in skopiraj ta .dll file v mapo, kjer je bf4.exe.
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()
s1m0n ::
Lepo sem lahko preizkusil Beta :) en gameplay pa je bilo konec!
Zdaj mi tipkovnica in miška več ne delujeta na deployment zaslonu in ne gre in ne gre igrat :)
Ima ali je imel kdo podoben problem ?
Zdaj mi tipkovnica in miška več ne delujeta na deployment zaslonu in ne gre in ne gre igrat :)
Ima ali je imel kdo podoben problem ?
DarwiN ::
No, nekaj je že jasno... In sicer, da BF4 ne laufa zgolj z 10-20% manj fpsji.. Vsaj beta ne.. :( GTX460 mi poganja BF3 s 40+ fpsji in nikoli ne pade pod to cifro. Za tole beto bi pa tako na oko rekel, da imam ene 25-30, s tem da so pogosti frame dropi na 10-15.. :SSS
Ah well.
edit: No, upanje še obstaja, ker vidim, da je poln forum ljudi, ki jočejo, kako jim zadeve štekajo na SLI mašinah in kako je CPU slabo optimiziran, lag, ipd.
Že takoj imam občutek, da bo BF4 zares igralen komaj čez par mesecev. Ob izzidu pa poln bugov..
Ah well.
edit: No, upanje še obstaja, ker vidim, da je poln forum ljudi, ki jočejo, kako jim zadeve štekajo na SLI mašinah in kako je CPU slabo optimiziran, lag, ipd.
Že takoj imam občutek, da bo BF4 zares igralen komaj čez par mesecev. Ob izzidu pa poln bugov..
You don't see faith healers working in hospitals
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Tr0n ::
http://www.twitch.tv/directory/game/Bat...
Folk pravi, da je po obcutku skoraj ista kot BF3. Oh well. :)
Folk pravi, da je po obcutku skoraj ista kot BF3. Oh well. :)
sennheiser ::
Hm no ja... ne vem ravnokar odšpilal eno rundo. Ja je potrebno dodelat stvari, ampak presenetljivo dobro dela. Še bolj pomembno, ne bom rabil menjat hardware. In mislim da marsikdo drug tudi ne. Gameplay je pa popolnoma isti. Samo drugačni meniji itd. Za kupit je, ampak ne po uradni ceni. Meni dela na high na gtx580 (ekran 1680x1050) s tem da nimam najnovejših beta driverjev ravno za bf4 beta. Razlike med low pa high... ne vem jih ni igra pač ni nič bolj tekoča tako da bomo videli še.
A se še komu zdi da je upravljanje preveč konzolasto ?
Premiki miške, gibi itd niso nič kaj podobni BF3 (ne glede na nastavitve miške)
Premiki miške, gibi itd niso nič kaj podobni BF3 (ne glede na nastavitve miške)
Pro_moted ::
Meni dela več kot odlično.
FX 8120 @3600 + HD 7950 @ 800/1250 ,torej nenavit sistem, na mapi , kjer je igralo 54 igralcev:
Merjeno z fraps
Prvič:
Frames
26937
Time(ms)
600000
Min
30
Max
72
Avg. 44.895
Drugič:
Frames
26203
Time(ms)
600000
Min
22
Max
72
Avg. 43.672
Nastavitve, vse na ULTRA oz. HIGH ( kjer ULTRA ni opcija) + HBAO + 2×MSAA
Ker presenečen nad delovanjem. Drugače se mi pa zdi gameplay boljši kot pri BF3, no, nasploh je boljša igra, oz. dodelan BF3.Kupil pa je verjetno ne bom, ker ne ponudi toliko več, tako da bom BF3 še naprej tiral.
FX 8120 @3600 + HD 7950 @ 800/1250 ,torej nenavit sistem, na mapi , kjer je igralo 54 igralcev:
Merjeno z fraps
Prvič:
Frames
26937
Time(ms)
600000
Min
30
Max
72
Avg. 44.895
Drugič:
Frames
26203
Time(ms)
600000
Min
22
Max
72
Avg. 43.672
Nastavitve, vse na ULTRA oz. HIGH ( kjer ULTRA ni opcija) + HBAO + 2×MSAA
Ker presenečen nad delovanjem. Drugače se mi pa zdi gameplay boljši kot pri BF3, no, nasploh je boljša igra, oz. dodelan BF3.Kupil pa je verjetno ne bom, ker ne ponudi toliko več, tako da bom BF3 še naprej tiral.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
Igra je definitivno boljša, ne glede na grafiko kar tak ni več tako pomembno!
Je pa beta katastrofa, fpsji padajo, šteka na čase... Pač bo treba videt kak bo po izidu.
Je pa beta katastrofa, fpsji padajo, šteka na čase... Pač bo treba videt kak bo po izidu.
galu ::
Hit detection so pa kr orenk popravili. Vožnja kakih lažjih vozil pa se mi zdi malenkost preveč "plastična"...
Tako to gre.
Trupl0 ::
Sprobam, ko pridem iz službe.
Me pa zanima nekaj in sicer:
- kako se igra, ko je sedaj 5 ljudi v squadu
- in ali je sedaj narejeno tako, da se lahko v squadu spawnaš samo na squad leaderja ( tako kot bi moralo biti v trojki pa niso tega naredili... )
Me pa zanima nekaj in sicer:
- kako se igra, ko je sedaj 5 ljudi v squadu
- in ali je sedaj narejeno tako, da se lahko v squadu spawnaš samo na squad leaderja ( tako kot bi moralo biti v trojki pa niso tega naredili... )
If you are going through Hell, keep going !
BigWhale ::
r3dkv1c4 ::
sennheiser je izjavil:
Nažalost ja je samo šminka drugačna. Ostalo je v primerjavi z bf3 več ali manj enako.
ah kje pa.....je pa veliko povedanega o teh razlikah.....malo si poglej kake videe in veliko je tudi napisanega.
Na 1. pogled je veliko podobnosti ampak ni ravno tako.
miraldi ::
Kar uredu zgleda bf4. Sicer me je 1x vrglo iz serverja(in vse ostale ki smo igrali).
Igra deluje dokaj gladko glede na to, da je beta.
Bodo morali pa še kar nekah hroščev odtraniti. Recimo ležim v prone pa me kar samo od sebe počasi premika naprej
Edit: pa občasno so kar veliki fps dropi.
Je kdo sprobal že nove 13.10beta driverje? Je kaj boljše?
Igra deluje dokaj gladko glede na to, da je beta.
Bodo morali pa še kar nekah hroščev odtraniti. Recimo ležim v prone pa me kar samo od sebe počasi premika naprej
Edit: pa občasno so kar veliki fps dropi.
Je kdo sprobal že nove 13.10beta driverje? Je kaj boljše?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
Aramis ::
Zaenkrat kar solidna zadeva. Sam gameplay je dodelan. Hit detection je res boljši. Nisem opazil tega, kot je pri Bf3, ko si že za steno in še te "zadane"
Sam zvok pa je spet fenomenalen.
Vprašanje pa je, ali se splača kupit tole za 30€. Bodo BF3 serverji samevali?
Sam zvok pa je spet fenomenalen.
Vprašanje pa je, ali se splača kupit tole za 30€. Bodo BF3 serverji samevali?
redkvica79 ja je razlika, ampak nekako po parih rundah igranja ne vidim tako velike razlike sploh pač v načinu kot ga sam igram. Osebno zaenkrat... ja bom kupil že samo zaradi tega, ker me do sedaj ko sem skočil za steno ni nihče zadel kot v bf3. Za 30€ se splača, pa še dodatek ko bo 30€. Bo to 1a za tak dnar.
Kje pa je za 30€ ?
Drugače meni deluje porazno 30-40fps (ne glede na nastavitve / Low, medium, high) razlike med low in high je le maks 4fps.
Mogoče so gonilniki krivi a teh žal ne morem posodobit ali bolje ne smem :)
Drugače meni deluje porazno 30-40fps (ne glede na nastavitve / Low, medium, high) razlike med low in high je le maks 4fps.
Bolf3nk ::
Ne smeš? lol
Špil še je v beti... bf3 je tudi bil bogi na začetku.
32€ je na brazilskem originu....vpn pa te fore
Špil še je v beti... bf3 je tudi bil bogi na začetku.
32€ je na brazilskem originu....vpn pa te fore
Ne bi rad tu debatiral ker je BF4 sklop. Ampak so izjeme, ki nimajo problemov a je teh manj kot ostalih.
Zdaj po manjšem igranju lahko rečem, da deluje vse nekam bolj počasno v BF4, od metkov do gibov. Pri tanku pa je katastrofa kak hitro projektil pada :)
Kot Recon s sniperko pa gre kot da bi strelo puščice tudi počasneje kot v BF3. Pa tank proti tanku je potrebno malo preveč ko te par RPGjev prej uniči kot ti tanka z tankom!
Zdaj po manjšem igranju lahko rečem, da deluje vse nekam bolj počasno v BF4, od metkov do gibov. Pri tanku pa je katastrofa kak hitro projektil pada :)
Kot Recon s sniperko pa gre kot da bi strelo puščice tudi počasneje kot v BF3. Pa tank proti tanku je potrebno malo preveč ko te par RPGjev prej uniči kot ti tanka z tankom!
Sssaga ::
Kje pa je za 30€ ?
Dej prilep proof, da vidm kok ti švica GPU. Dej windowed mode in mej zravn afterburber al program po želji in davaj gpu usage, clocks graf
Pač, neoptimizirano sranje.
Testiram na GTX 470 kmalu in ima, da mi grafa zašvica ful.
Novi beta driverji za nvidio crashajo precej. Problematika za gtx580 ostaja: občasno ustavljanje driverjev in posledično je treba iz igre. Upam da to poštimajo. Ker pač enostavno grafa ne more biti kriva, ker vsepovsod drugje dela v kateremkoli špilu, katerkoli test.
Tomaž ::
Jaz imam Gigabyte GTX 570 in beta driverje. Nisem imel težav do zdaj, edino 2x me je ven vrglo ampak to zaradi serverjev ker ni samo mene. Drugače pa dober špil, če imaš dobro ekipo zelo hitro tiste squad perke napolniš. Ni pa commander mode in menijev se je treba malo navadit.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
Ziga Dolhar ::
Beta driverji, GF GTX 660, Intel Q6600 - tudi na minimalnih nastavitvah je neigralno, 10-15 FPS. Razen v black screenu, jih je 30 :).
Bom poskusil s starejšimi gonilniki ...
Bom poskusil s starejšimi gonilniki ...
https://dolhar.si/
SLO_Robert ::
Ne se prevec trudit , spil je v pizdi oziroma beti , kao da bo pa pol boljs. Jest sem zakljucil s tem sranjem do izida , skoda oci.
Trupl0 ::
dela od 40-60 fps...najnižje kar je šlo je šlo do 28
I3570, 8gb ram, 6950 1GB...igra instalirana na SSD...igram na 1680x1050 HIGH preset.
Špil laufa dober....
I3570, 8gb ram, 6950 1GB...igra instalirana na SSD...igram na 1680x1050 HIGH preset.
Špil laufa dober....
If you are going through Hell, keep going !
Vanadium ::
Tudi men dela porazno nevem če mam 15-20 fps bo res cajt zamenjat to mojo staro garo:
q8200
5850 1gb
4gb rama
120gb ssd
q8200
5850 1gb
4gb rama
120gb ssd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 293460 (57491) | opeter |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79142 (35741) | oo7 |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36623 (24913) | matija14 |
» | Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?Oddelek: Igre | 3944 (3562) | r3dkv1c4 |