Forum » Igre » Battlefield 4
Battlefield 4
Temo vidijo: vsi
Jerry000 ::
50€? zadeva se bo dala dobit za 30€ ali manj
no tok je že velik bolša cena. Ampak bom vseeno prišparal 30€ potem:). Imam BF3...BF4 ne prinaša WOW sprememb in novosti...but thats just me
Skyman ::
Ja, in če bo BF5 enak kot BF4, ki pa je, kot očitno, enak BF3? Kaj pa potem?
Kaj potem? Nebom kupil in bom prišparal 50€ lol:D. Igre ki ima naslednika in izgleda kot nek DLC pa ne bom kupoval...sploh pa ne po tok kratkem času
kaj ti tle samo kopiras svoje poste to da ne bos dal 50€ je ze napisano v cod temi ter v bf3 temi sedaj se tukaj spamas s tem.Prosim pojdi na zrak.
Naj te razocaram ne gledam tvojih postov samo sva se mi2 o tem ze pogovarjala nekje v drugi temi.Pa opazam da se bova tud tle
Me veseli da si zame vzameš čas in pregledaš moje res stare teme...hvala:)
A bi ze nehal nabijat o DLCjih in se spakiral kam drugam? :> Takle 'upgrade' se steje v major rehaul in med obema izdajama bo dve leti.
100 EUR na dve leti je prevec za vec sto ur igranja?! Heh...
Nimam niti 100 preigranih...ja...50€ je drago za igro
sennheiser ::
Dobit se jo bo dalo od 20-30€ če ne že takoj pa kak mesc kasneje. Ne ni kot dlc. Je prenovljen špil. Ja gameplay je pa enak oz zelo zelo podoben. Ampak nobenga ne zanimaa zakaj ne boš nabavu še mn pa kuk ur maš preigrano. Je pa dejstvo da teh 30€ če maš pravo družbo, katera isto igra... je vredno. Če maš kj pametnga za povedat v povezavi z samo igro pol kr.
Bolf3nk ::
50€? zadeva se bo dala dobit za 30€ ali manj
no tok je že velik bolša cena. Ampak bom vseeno prišparal 30€ potem:). Imam BF3...BF4 ne prinaša WOW sprememb in novosti...but thats just me
hvala ker deliš tole z nami.... da boš prišparal,,.
ni problema, vem pa da nisem edini
hvala bogu... en manj na strežnikih
no ravno to je problem. Zaradi tega ker serije tok hit vn šibajo je čedali manj folka na strežnikih. Naprimer (offtopic) CoD MW2 mi je bil kar všečen in ker so serijsko ven metali nove dele že po 1 letu, MW2 ni več možno lepo igrat...pa je velik boljša igra kot pa zdaj novejše verzije naprimer. Isto bo pri BF serijah se mi zdi...
Lonsarg ::
Te igre kot so BF in CoD naj imajo lepo mesecno narpcnino, ki vkljucuje vse upgrade in to je to.
r3dkv1c4 ::
hvala bogu... en manj na strežnikih
no ravno to je problem. Zaradi tega ker serije tok hit vn šibajo je čedali manj folka na strežnikih. Naprimer (offtopic) CoD MW2 mi je bil kar všečen in ker so serijsko ven metali nove dele že po 1 letu, MW2 ni več možno lepo igrat...pa je velik boljša igra kot pa zdaj novejše verzije naprimer. Isto bo pri BF serijah se mi zdi...
jerry od kje tebi taki podatki?????
manj folka igra----hahahahahahahahaha pa ti si res smesen
ja bi bil pa vesel da kr prodas kišto in nehaš jokat ob pisanju vsakega tvojega posta....pojdi v lekarno in kupi tablete prozti depresiji in upali utube pa glej posnetke gameplay-ov.
Boš naredil nam veliko uslugo....več prostora na serverjih.
r3dkv1c4 ::
fireX88 ::
mislite, da bo do izida še kaj cenejša?
EDIT: itaq pa nimam premium acc na g2play :D
EDIT: itaq pa nimam premium acc na g2play :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
Dua'L ::
Bolje klipe dajat gor ma vsaj kaj uporabnik videti kaj bo novega v igri itd... kot pa vaše brezvezne komentarje.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()
BigWhale ::
Ah, lepo te prosim. V vseh teh clipih je precej malo informacij o samem gameplay-u.
A zdej bomo za vsako novo pusko gledal pet novih clipov? "AK-223431b gun metal barva" "AK-34244g ice camo coating" "M-3424r cherries and lollipops camo" ... ? Da ne omenjam tega, da majo clipi bebave naslove, da je eden celo iz BF3 in da je vsaj eden k ima a/v grozn ne sinhroniziran.
Ce bos pa nasel kak spodoben commander mode clip, ga pa kar objavi. To je tisto kar je res novo v primerjavi z BF3. :)
A zdej bomo za vsako novo pusko gledal pet novih clipov? "AK-223431b gun metal barva" "AK-34244g ice camo coating" "M-3424r cherries and lollipops camo" ... ? Da ne omenjam tega, da majo clipi bebave naslove, da je eden celo iz BF3 in da je vsaj eden k ima a/v grozn ne sinhroniziran.
Ce bos pa nasel kak spodoben commander mode clip, ga pa kar objavi. To je tisto kar je res novo v primerjavi z BF3. :)
Kenpachi ::
Kdaj pa bi bila potreba po novih mapah in orozjih ter koliko bi bil pripravljen placat za njih?
Zaraki Kenpachi.
Xrysis3 ::
Meni izgleda vse isto kot v BF3, sma da so nove mape. Je res potreba po novi igri ?
To je neumnost! Nemores kar iz klipov ocenit tega, v BF4 je veliko novih stvari (frostbite 3 , stem pride tudi unikatno obnasanje vetrov, oblakov dreves ob eksplozijah) prej tega niso bili delezni v nobeni igri, tu so se commanderji, vec nacinov bojevanja, vec vozil.
In to se ni use kar je drugacno kot v BF3
Trupl0 ::
BF2 v BF3.1 preobleki...
Sem končal z nabavo BF iger odkar sem dal 50€ za DLC ( premium ) BF3 :S
Sem končal z nabavo BF iger odkar sem dal 50€ za DLC ( premium ) BF3 :S
If you are going through Hell, keep going !
BF2 v BF3.1 preobleki...
Se pravi je tudi Halo 44 (al kolk ze) samo Wolf3D v Halo 1.x preobleki? Sej je vse isto! Sam mal drgacna grafika pa mal drgacn engine!
A bi ze nehal klobasat taksne neumnosti, ker zgleda, da nihce ne ve koliko dela je potrebnega za prenoviti en 3D engine in dodat samo taksno 'malenkost' kot je rusenje celih stolpnic ali padanje dezja.
Berserker ::
Meni izgleda vse isto kot v BF3, sma da so nove mape. Je res potreba po novi igri ?
To je neumnost! Nemores kar iz klipov ocenit tega, v BF4 je veliko novih stvari (frostbite 3 , stem pride tudi unikatno obnasanje vetrov, oblakov dreves ob eksplozijah) prej tega niso bili delezni v nobeni igri, tu so se commanderji, vec nacinov bojevanja, vec vozil.
Aplavz. Mogoče je to kul za grafične k****, ampak, kaj hudiča pripomore neko simuliranje vetra in dima v arkadni igri ? Večina true mp igralcev takšne bedarije izklopi, ker itak ne dodajo ničesar k igralni vrednosti. Commander mode je bil že v BF2 pa so ga ven vzeli, zakaj bi naj bil nad tem nadvdušen, ker so ga spet dodali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
BF2 v BF3.1 preobleki...
Se pravi je tudi Halo 44 (al kolk ze) samo Wolf3D v Halo 1.x preobleki? Sej je vse isto! Sam mal drgacna grafika pa mal drgacn engine!
A bi ze nehal klobasat taksne neumnosti, ker zgleda, da nihce ne ve koliko dela je potrebnega za prenoviti en 3D engine in dodat samo taksno 'malenkost' kot je rusenje celih stolpnic ali padanje dezja.
Halo serija je en postala marketinški nateg, pač znamka za proizvajanje denarcev, do Reacha je bilo kul, od njega dalje pa gre se sve navzdol. Na srečo jim vedno manj ljudi nasede, ocene pa so povprečne.
Commander mode je bil že v BF2 pa so ga ven vzeli, zakaj bi naj bil nad tem nadvdušen, ker so ga spet dodali.
Commander mode ni isti kot je bil v BF2. In tudi ce bi bil isti, bi bilo se vedno precej dela s tem, da ga predelajo za BF4.
Halo serija je en postala marketinški nateg, pač znamka za proizvajanje denarcev, do Reacha je bilo kul, od njega dalje pa gre se sve navzdol. Na srečo jim vedno manj ljudi nasede, ocene pa so povprečne.
Zgresil si bistvo. :) Precej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Xrysis3 ::
Aplavz. Mogoče je to kul za grafične k****, ampak, kaj hudiča pripomore neko simuliranje vetra in dima v arkadni igri ? Večina true mp igralcev takšne bedarije izklopi, ker itak ne dodajo ničesar k igralni vrednosti. Commander mode je bil že v BF2 pa so ga ven vzeli, zakaj bi naj bil nad tem nadvdušen, ker so ga spet dodali.
Zakaj potem kupujemo graficne kartice? Ce nam ni do popolne grafike in norih efektov? Ce ti ni do tega pejt igrat Quake 3, spil je kul.
Kenpachi ::
Sicer ze starejsi posnetek (jun 23), ma sem se sele danes spotaknil ob nj.
Za vse tiste, ki se sprasujejo, ali je BF4 v resnici le BF3 z novimi mapami. Levelcap je ze kar dosti spilal igro in se tudi pogovarjal z developerji, tko da vrzte eno uc.
Za vse tiste, ki se sprasujejo, ali je BF4 v resnici le BF3 z novimi mapami. Levelcap je ze kar dosti spilal igro in se tudi pogovarjal z developerji, tko da vrzte eno uc.
Zaraki Kenpachi.
Zakaj potem kupujemo graficne kartice? Ce nam ni do popolne grafike in norih efektov? Ce ti ni do tega pejt igrat Quake 3, spil je kul.
Govori zase. Res je da večina mlajših igralcev bolj pada na efekte ter grafiko, kot pa zgodbo in igralnost, zato se mi taki igralci kr malo smilijo kolk dobrih špilov z dušo stare šole so izpustili ker, jim je praznoglavo streljanje bolj kul.
Skyman ::
Battlefield 4 beta facts
Date: October 1 - October 4
Duration: 4 days
Map: Siege of Shanghai
Game mode: Conquest
Platforms: PC, PS3, Xbox 360
Date: October 1 - October 4
Duration: 4 days
Map: Siege of Shanghai
Game mode: Conquest
Platforms: PC, PS3, Xbox 360
BALAST ::
LG ima vzporedno s gamescom akcijo za določene modele monitorjev, da lahko izberete BF4 za PC kot nagrado za nakup!!! Ali pa izberete izmed 5 drugih iger.
http://www.lgblog.de/2013/08/20/bereit-...
http://www.lgblog.de/2013/08/20/bereit-...
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
LitralSM ::
Torej napredek bo taki kot je bil CSCZ napram CS1.6?
trollam, priznam
kmetek ::
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc...
I'd like to confirm something with your Battlefield 4 PC Pre-Order, the product is located here: http://www.zavvi.com/games/platforms.../10790705.html
The description states "Features: Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content"
Could you confirm that as per what the description states above this is the Premium "Edition" which includes all 5 future expansion packs in the ?34.98 asking price?
Thanks,
Kind Regards,
Mark Lewis
Hello Mark,
Thank you for getting in touch about DLC for Battlefield 4.
The premium edition will come with a code which will give you access to all 5 DLC over a period of a year once the DLC is released and you will be able to download this content from the marketplace.
If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.
Kind regards,
Matthew
Zavvi.com Customer Service Team
Originally Posted by Me
I have a query about product:
ID: 10790705
Item: Battlefield 4 - Free Premium Expansion DLC When You Pre Order Now PC
Can you please confirm that this is the full Battlefield 4 game as well as the Premium Expansion DLC which includes all the five expansion packs?
Thank you
Originally Posted by Zavvi
Thank you for getting in touch regarding your DLC codes.
I can confirm that the DLC codes for this items are below:
Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content
Two-week early access to all expansion packs for an edge on the competition
Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dog tags and more
Priority position in server queues
New content every week
12 bonus Battlefield 4 Battlepacks
Seamlessly transfer Premium membership from Xbox 360 to Xbox One and PS3 to PS4
Please accept my apologies for any inconvenience this may have caused you.
If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.
Kind regards,
Aran
Also got a reply. I asked them specifically about the ?35 version and got this back.
Thank you for getting in touch about DLC.
I can now advise that the edition of Battlefield 4 that you have provided a link to above will be the edition that includes the 5 extra DLC codes. Whereas the normal edition will only include one DLC code.
Thanks again for getting in contact with us.
Kind regards,
Chris
Pretty sure it includes the premium then!
Torej za 44€ zgleda res dobite ORENK DEAL.
I'd like to confirm something with your Battlefield 4 PC Pre-Order, the product is located here: http://www.zavvi.com/games/platforms.../10790705.html
The description states "Features: Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content"
Could you confirm that as per what the description states above this is the Premium "Edition" which includes all 5 future expansion packs in the ?34.98 asking price?
Thanks,
Kind Regards,
Mark Lewis
Hello Mark,
Thank you for getting in touch about DLC for Battlefield 4.
The premium edition will come with a code which will give you access to all 5 DLC over a period of a year once the DLC is released and you will be able to download this content from the marketplace.
Kind regards,
Matthew
Originally Posted by Me
I have a query about product:
ID: 10790705
Item: Battlefield 4 - Free Premium Expansion DLC When You Pre Order Now PC
Can you please confirm that this is the full Battlefield 4 game as well as the Premium Expansion DLC which includes all the five expansion packs?
Thank you
Originally Posted by Zavvi
Thank you for getting in touch regarding your DLC codes.
I can confirm that the DLC codes for this items are below:
Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content
Two-week early access to all expansion packs for an edge on the competition
Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dog tags and more
Priority position in server queues
New content every week
12 bonus Battlefield 4 Battlepacks
Seamlessly transfer Premium membership from Xbox 360 to Xbox One and PS3 to PS4
Please accept my apologies for any inconvenience this may have caused you.
Kind regards,
Aran
Also got a reply. I asked them specifically about the ?35 version and got this back.
Thank you for getting in touch about DLC.
I can now advise that the edition of Battlefield 4 that you have provided a link to above will be the edition that includes the 5 extra DLC codes. Whereas the normal edition will only include one DLC code.
Thanks again for getting in contact with us.
Kind regards,
Chris
Pretty sure it includes the premium then!
Torej za 44€ zgleda res dobite ORENK DEAL.
No tole je pa res dobr deal, ne pa tko kot je blo pri bf3:). Sam k*** k nimam tok mocnega kompa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 293480 (57511) | opeter |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 79203 (35802) | oo7 |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36631 (24921) | matija14 |
» | Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?Oddelek: Igre | 3944 (3562) | r3dkv1c4 |