Forum » Izdelava spletišč » asp.net baza problem
asp.net baza problem
bigbada ::
Ko hočem ustvariti novo bazo, da bi jo povezal v asp.net v visual studiu 2010 mi javi ta error:
Ali kdo ve kaj je narobe? A rabim kako posebno verzijo sql servera? Ker zdaj mam to default, ko sem instaliral visual studio in je bila zraven
Ali kdo ve kaj je narobe? A rabim kako posebno verzijo sql servera? Ker zdaj mam to default, ko sem instaliral visual studio in je bila zraven
- spremenilo: bigbada ()
Looooooka ::
Saj ti lepo pise.
Na ker server si se pa povezal?
Imas omogocen ta tip povezave na sql serverju (surface configuration al kje se ze to pogleda).
Ce to ni lokalna masina...firewall issues.
Geslo se ni problem, ker kokr vidim se ti sploh se ni uspelo povezati na instanco.
Razisci prvo to :)
Na ker server si se pa povezal?
Imas omogocen ta tip povezave na sql serverju (surface configuration al kje se ze to pogleda).
Ce to ni lokalna masina...firewall issues.
Geslo se ni problem, ker kokr vidim se ti sploh se ni uspelo povezati na instanco.
Razisci prvo to :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gostovanje ASP.NET aplikacije na zakupljeni domeniOddelek: Izdelava spletišč | 1304 (997) | mm&r |
» | Programerski softwareOddelek: Programiranje | 3667 (2792) | Qushaak |
» | Vnos podatkov v bazo s pomočjo visual studiaOddelek: Programiranje | 1124 (906) | deninho1989 |
» | visual studio C# MSSQL error- rabim pomoč hitro!!!Oddelek: Programiranje | 1942 (1534) | kv1dr |
» | problem SQL in C#Oddelek: Programiranje | 1618 (1365) | nody |