Forum » Pomoč in nasveti » DirectX 9 tezave
DirectX 9 tezave
vaupo ::
Zdravo.
Ko pod winME poskusam instalirati DX9, mi najprej lepo zazene instalacijo, ter extracta fajle. Ko pa pride do stopnje, pri kateri pise Copy..., pa se vse skupaj zaustavi, ter izpise napako: "DirectX did not copy a required file". Potem pa seveda ne gre naprej. Poskusal sem ze vse mozno. Enako napako javi pri web instalaciji, kot tudi pri normalni. Res nimam ideje, kaj ga muci. Upam, da ima kateri izmed vas kako.
Konfiguracija:
- ASUS A7V266-C
- Athlon XP 1700+
- GeForce 4 MX460 (Gainward)
- Windows ME (z vsemi popravki)
LP
Ko pod winME poskusam instalirati DX9, mi najprej lepo zazene instalacijo, ter extracta fajle. Ko pa pride do stopnje, pri kateri pise Copy..., pa se vse skupaj zaustavi, ter izpise napako: "DirectX did not copy a required file". Potem pa seveda ne gre naprej. Poskusal sem ze vse mozno. Enako napako javi pri web instalaciji, kot tudi pri normalni. Res nimam ideje, kaj ga muci. Upam, da ima kateri izmed vas kako.
Konfiguracija:
- ASUS A7V266-C
- Athlon XP 1700+
- GeForce 4 MX460 (Gainward)
- Windows ME (z vsemi popravki)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook expres slovensčinaOddelek: Programska oprema | 6398 (5968) | flukturr |
» | Koda za izkoriščanje luknje v JPEG v javnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 6468 (6468) | MrStein |
» | Vedno debelejši in neokretnejši linux? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12113 (12113) | CCfly |
» | Operacijski sistemi[splosne izkusnje] (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6414 (5308) | LordWorm |
» | Pioneer DVD-ROM in WinXPOddelek: Strojna oprema | 807 (659) | IgiS |