Forum » Kaj kupiti » slušalke+mikrofon+usb vhod
slušalke+mikrofon+usb vhod
zero_max ::
1.situacija: Redno uporabljam skype. Mikrofon s slušalkami (='skype' slušalke) mi ne deluje. Najverjetneje je napaka v škatli (npr.vhod za mikrofon).
2.kaj bom naredil:
2.1. Poskusil bom še enkrat delovanje vhoda za mikrofon z drugimi delujočimi 'skype' slušalkami.
2.1.1.Če bo mikrofon deloval, potem letijo prve 'skype' slušalke v smeti.
2.1.2.V primeru, da ne deluje mikrofon niti na drugih 'skype' slušalkah potem bom nabavil nove 'skype' slušalke z usb vhodom.
(Ocenil sem, da bi me popravilo napake v škatli cca 30 eur ali več.)
3. kaj vas sprašujem:
3.1. Kako se obnesejo 'skype' slušalke z usb vhodom? Kvaliteta zvoka, mikrofona,...
3.2. Katero znamko, dobavljivo v Sloveniji (ne prek spleta!), do max. 35 eur priporočate?
Upam, da sem bil jasen in hvala vnaprej za odgovore.
LP
2.kaj bom naredil:
2.1. Poskusil bom še enkrat delovanje vhoda za mikrofon z drugimi delujočimi 'skype' slušalkami.
2.1.1.Če bo mikrofon deloval, potem letijo prve 'skype' slušalke v smeti.
2.1.2.V primeru, da ne deluje mikrofon niti na drugih 'skype' slušalkah potem bom nabavil nove 'skype' slušalke z usb vhodom.
(Ocenil sem, da bi me popravilo napake v škatli cca 30 eur ali več.)
3. kaj vas sprašujem:
3.1. Kako se obnesejo 'skype' slušalke z usb vhodom? Kvaliteta zvoka, mikrofona,...
3.2. Katero znamko, dobavljivo v Sloveniji (ne prek spleta!), do max. 35 eur priporočate?
Upam, da sem bil jasen in hvala vnaprej za odgovore.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke na PCOddelek: Zvok in slika | 1486 (1302) | znamovsi |
» | Pomoč pri nakupu gaming slušalkOddelek: Kaj kupiti | 1198 (1087) | vozlic |
» | Kako narihtat mikrofon?Oddelek: Zvok in slika | 2213 (2171) | lolek84 |
» | Banana-Cannon---- Bas kitaraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1722 (1564) | DonMatejo |
» | Alternativa skypu//?Oddelek: Programska oprema | 2608 (2486) | Bass0 |