Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč prenosik HP pavilion dv7 6002sm ne da slike
Pomoč prenosik HP pavilion dv7 6002sm ne da slike
uporabniik ::
Pozdravljeni,
Potrebujem pomoč.
Imam omenjen prenosnik v katerem se je pokvaril ram. Namreč računalnik se je ob zagonu sistema resetiral.
Pri testu z memtest so se pojavile napake z ramom.
Ram sem dobil nov in ga namestil sedaj pa računalnik ne pokaže slike. Kot da bi kilo kaj narobe z pomnilnikom ali z vodili.
Pojavlja se pa tudi da ga prižgeš in se za 1sec ugasne in ponovno prižge in to v ciklu.
Nujno kaj storiti?
Hvala!
Potrebujem pomoč.
Imam omenjen prenosnik v katerem se je pokvaril ram. Namreč računalnik se je ob zagonu sistema resetiral.
Pri testu z memtest so se pojavile napake z ramom.
Ram sem dobil nov in ga namestil sedaj pa računalnik ne pokaže slike. Kot da bi kilo kaj narobe z pomnilnikom ali z vodili.
Pojavlja se pa tudi da ga prižgeš in se za 1sec ugasne in ponovno prižge in to v ciklu.
Nujno kaj storiti?
Hvala!
uporabniik ::
Mislim to prvič slišim. Če ne podira 1600mhz potem dela z minimalno kolko lahko.
So pa ddr3 kingston 4GB 1600
So pa ddr3 kingston 4GB 1600
Rainbow Dash ::
Js ko sm en sistem skupi sestavlju, sem bil preveč nežen z njemu, in ni bil čisto noter.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača nadgradnja starega prenosnika?Oddelek: Strojna oprema | 3103 (2423) | stara mama |
» | Nov procesor/sistem se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1327) | Seljak |
» | katere 2x8GB RAM-e za i7-3770k do cca. 150€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15481 (13610) | PrimozR |
» | Overclock 8600 GT in E6750Oddelek: Navijanje | 2263 (1362) | JC Denton |
» | Novi računalnik z i5Oddelek: Kaj kupiti | 2957 (1943) | g. Oden |