Forum » Programska oprema » samsung allshare problemček!
samsung allshare problemček!
ddasd ::
Živjo!
Imam samsung tv eu8000 in mi je začel v samsung allshare ko gledam movie po 15 ali 30min metati vn ( kao povezava je prekinjena ) in pol če hočem še 1x zagnati mi več ne zazna folderja ( morm ugasnit tv in prižgati da dela )
TV imam priključen na kabel in v routar ( linksys wrt54gl )
sem si zlovdu tudi servioo in plex ( tam je po prvem testu vse delovala, vendar mi je allshare se vedno bolši :p pa bi rad odpravu to napako)
filme predvajam z mojega računalnika ( mapo odprem na tv in zberem movie )
ali ima kdo kako idejo?
prav tako danes ko sem hotel stestirati Life.of.Pi.3D.2012.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-HDMaNiAcS mi film lovda 1-5 min ( ostale filme ( navadne ali 3d ) nalovda takoj :)
Imam samsung tv eu8000 in mi je začel v samsung allshare ko gledam movie po 15 ali 30min metati vn ( kao povezava je prekinjena ) in pol če hočem še 1x zagnati mi več ne zazna folderja ( morm ugasnit tv in prižgati da dela )
TV imam priključen na kabel in v routar ( linksys wrt54gl )
sem si zlovdu tudi servioo in plex ( tam je po prvem testu vse delovala, vendar mi je allshare se vedno bolši :p pa bi rad odpravu to napako)
filme predvajam z mojega računalnika ( mapo odprem na tv in zberem movie )
ali ima kdo kako idejo?
prav tako danes ko sem hotel stestirati Life.of.Pi.3D.2012.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-HDMaNiAcS mi film lovda 1-5 min ( ostale filme ( navadne ali 3d ) nalovda takoj :)
hi
ddasd ::
ce grem prek aplikacije na tvju plex ( in na kompu plex server ) ne spremeni slike v 3d
če grem v allshare in zberem da bom predvaju prek plexa ( eni filmi delajo ok, nek je kockasta slika --> nikjer pa ni subov )
če grem v allshare in zberem da bom predvaju prek plexa ( eni filmi delajo ok, nek je kockasta slika --> nikjer pa ni subov )
hi
T_F_7 ::
Jaz pa imam Samsung ES6580 in danes sem preko prenosnika streamal isti 3D film. Preko Serviio šteka in začne nalagati vsakih 5 sekund, preko AllShare pa vsake 15 sekund. Skratka zadeva ni gledljiva. Imam LinkSys router, ki ni bil ravno poceni, tako da ne verjamem da je kriv router. Kaj mi je storiti?
klinker ::
Preko wifija boste 3D malo tezko normalno predvajali ce nimate uber wifi na vasih PCjih. Dosti podatkov, tako da rabi kar konkreten bandwidth za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Led TV H6400 - vtisi, težave, zadnji firmware (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66317 (11524) | Han |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35436 (13968) | kralnahribu |
» | Kateri LED LCD TV vzeti?Oddelek: Kaj kupiti | 3225 (2936) | promixer |
» | Kako najceneje gledati Full HD?Oddelek: Zvok in slika | 4206 (3744) | polde66 |
» | SAMSUNG UE40D5000 in DLNAOddelek: Zvok in slika | 2566 (2513) | Gapi |