Forum » Zvok in slika » Kabelska televizija ideje
Kabelska televizija ideje
cordoba ::
Hey. Pred kratkim sem naročil t2 televizijo, kjer imam cca 200 programov. Zanima me, kaj mi priporočate, kateri programi so super, kakšni filmi, serije itd.
Imam l paket in 2 hd programa.
Imam tudi timeshift in velikokrat gledam kaj za nazaj, samo vseeno bi kakšno idejo...
Imam l paket in 2 hd programa.
Imam tudi timeshift in velikokrat gledam kaj za nazaj, samo vseeno bi kakšno idejo...
Fantasycamp, ja se, s timehiftom se ti res odpre ponovno tv.
Kakšne posebne oddaje na Viasat E. ?
Kakšne posebne oddaje na Viasat E. ?
Gregor P ::
Sam imam doma TV, ki ima vgrajen disk, da sproti snema program in potem pač gledaš malo z zamikom in je neverjeten užitek, ko prevrtiš reklame naprej kakšno mora biti šele, če lahko to storiš z vsakim programom za več ur nazaj, tako da strinjam s cordobo, da se ti s to funkcijo "ponovno odpre tv"
Na žalost, ali srečo, pa so me od TV-ja že tako odvrnili (z vsem tem posiljevanjem reklam, čakanjem na določeno oddajo itd.), da ne vem več, kaj se splača gledat?
Na žalost, ali srečo, pa so me od TV-ja že tako odvrnili (z vsem tem posiljevanjem reklam, čakanjem na določeno oddajo itd.), da ne vem več, kaj se splača gledat?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
No, ker sem bil svojih 30 let brez kabelske, sem mislil, da bodo kakšne ideje padale, kaj se kaj gleda ;)
Gregor P ::
Na žalost, ko si končno dobil kabelsko si ugotovil, da v bistvu sploh ne rabiš TV-ja
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20889 (9871) | kanarin |
» | Discovery Channel je postal prav živceparajoč program! (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9897 (7055) | gendale |
» | Še gledate TV vsebine? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9880 (8163) | de199 |
» | Katir TV program največ gledate ?Oddelek: Loža | 3796 (3059) | Scorpia |
» | Discovery, NGC & Co. - kam so šli dobri dokumentarci?Oddelek: Sedem umetnosti | 3845 (2781) | flipflop |