Forum » Mobilne tehnologije » Izbira operaterja za nalaganje ROM-a
Izbira operaterja za nalaganje ROM-a
Kolarks ::
Imam pametni telefon Samsung Galaxy S3 kupljen pri debitelu ter paket imam tudi pri debitelu. Ko sem telefon kupil je imel gor 4.0.3 ali 4.0.4 nisem prepričan. Ampak, ker ni bilo nobene posodobitve veliko časa sem se odločil da namestim Jelly Bean 4.1.2 gor ročno. Zato sem potegnil iz SAMMOBILE-a od SIMOBIL-a ROM (4.1.2) in ga ročno namestil preko odina. Nato je čez kakšen teden prišla gor boljša verzija XEMB1 UK in sem namestil to. Trenutno imam gor to verzijo. Pa me zanima kaj je boljše, da imam gor nameščeno (glede na to, da sem pri debitelu) ? SIMOBILOV ROM ali MOBITELOV ROM ? Kateri je boljši?
Lep pozdrav! In hvala vsem za odgovore!
Lep pozdrav! In hvala vsem za odgovore!
Kolarks ::
Kaj pa misliš da bi bilo bolje, če sem pri debitelu, da bi naložil mobitelovga ali simobilovga ? Kateri bi se prej posodabljal, bi se posodabljal avtomatsko, ker sem pri debitelu?
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jelly bean 4.2Oddelek: Mobilne tehnologije | 4083 (2806) | mjolnir |
» | Samsung Galaxy S3 (pomoc glede nadgradnje)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2495 (2100) | kamuee |
» | Samsung Galaxy S Plus- težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 1331 (971) | easyrider3 |
» | kateri gsm paket za malo klicev?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4613 (4404) | Lonsarg |
» | Prenos iste Gsm številke v katerokoli omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4240 (3392) | tengo |