Forum » Pomoč in nasveti » Izbrisana ikona v odaljenem računalniku
Izbrisana ikona v odaljenem računalniku
oo7 ::
Moja mami ima računovodstvo in dela v Ljubljani.Ko je pa doma se pa poveže z odaljenim računalnikom v Ljubljano in doma dela preko Ljubljane.
No danes je pa doma po nesreči zbrisala ikono glavna knjiga.Ima doma 2 računalnika s katerim se lahko poveže v Ljubljano in na enem je zbrisala tako,da zdaj tudi na drugem ni te ikone.
Se mogoče komu sanja kako to povrniti?Ali se,da preko doma ali bi morala v Ljubljano na računalnik?
Hvala in lp
No danes je pa doma po nesreči zbrisala ikono glavna knjiga.Ima doma 2 računalnika s katerim se lahko poveže v Ljubljano in na enem je zbrisala tako,da zdaj tudi na drugem ni te ikone.
Se mogoče komu sanja kako to povrniti?Ali se,da preko doma ali bi morala v Ljubljano na računalnik?
Hvala in lp
Yacked2 ::
Jaz bi naredil tako, disk v LinuxOS odpreš kot read only, nato pa z raznimi programi poiščeš fajel ter ga kopiraš na USB ključek. Če je zbrisala samo ikono, bo verjetno dovolj da gre v Program Files, poišče ta program, na ikono -->ustvari bližnico.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
oo7 ::
Ja samo to bo potrebno pomoje popraviti v Ljubljani.No sej upam,da je samo ikonca tukaj doma,da je v LJ vse vredu.
win64 ::
Sigurno obstaja koš, lahko da je skrit. Prikaže se pa ga, če daš desni klik na namizju in klikneš lastnosti.
Potem je v enem jezičku gumb ikone ali nekaj podobnega.
Drugače pa če daš desni klik na namizju ali raziskovalcu se odpre meni, ki ima funkcijo "razveljavi...", ki razveljavi zadnjo operacijo.
Potem je v enem jezičku gumb ikone ali nekaj podobnega.
Drugače pa če daš desni klik na namizju ali raziskovalcu se odpre meni, ki ima funkcijo "razveljavi...", ki razveljavi zadnjo operacijo.
huek111 ::
Ja samo to bo potrebno pomoje popraviti v Ljubljani.No sej upam,da je samo ikonca tukaj doma,da je v LJ vse vredu.
Ker dela preko oddaljenega računalnika je izbrisala ikono v Ljubljani in ne doma( zato je tudi ne vidi več na nobenem računalniku)
Bližnjica je sigurno v košu v LJ. samo koš morate odkriti kot je dejal win64!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor deluje na ~100%, ne glede na uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3551 (2795) | GupeM |
» | Kaj za vraga se je zgodilo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2784 (1273) | Aramis |
» | Študij Ljubljana ali Maribor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15983 (14539) | barbarpapa1 |
» | Ikona koš za smeti :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1452) | markolino |
» | [Windows XP] Kako preko IR poslati datoteko na telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1746 (1645) | Jst |