Forum » Loža » Mnenje o zasebnosti
Mnenje o zasebnosti
neznanko00 ::
Prišel sem do dileme, zato vas prosim za mnenje/nasvet.
No stvar je taka, včeraj sem se na laptopu(sam imam še svoj računalnik za delo/igre) ki ga uporabljamo vsi v družini pozabil odjaviti z gmaila, ko sem bratu nekaj kazal na mailu. No danes pa sta mi oče in mama, veselo brskala po mailih. No sicer nimam na mailu nič takega za prikrivat, sem pa imel nekaj mailov od nekaj naročil, ker s frendi delamo na nekem projektu (+/-100 eur) in gre denar iz naših žepov.
Sej vrjento je bila moja napaka da nisem nič ju obvsetil o ničemer, a kar me moti je to, da mi gresta stikat po zasebni stvari kot je gmail. Enkrat se mi je ze zgodilo da je mt prišla na moj facebook in čekirala stvari gor dol. Ko jima rečem da je to stvar ki se imenuje zasebnost, pa četudi sem njun sin, slišim samo vpitje in kreganje, saj njuni sodelavci imajo točen vpogled kaj počnejo njihovi otroci (yeah right)
Vaše mnenje?
No stvar je taka, včeraj sem se na laptopu(sam imam še svoj računalnik za delo/igre) ki ga uporabljamo vsi v družini pozabil odjaviti z gmaila, ko sem bratu nekaj kazal na mailu. No danes pa sta mi oče in mama, veselo brskala po mailih. No sicer nimam na mailu nič takega za prikrivat, sem pa imel nekaj mailov od nekaj naročil, ker s frendi delamo na nekem projektu (+/-100 eur) in gre denar iz naših žepov.
Sej vrjento je bila moja napaka da nisem nič ju obvsetil o ničemer, a kar me moti je to, da mi gresta stikat po zasebni stvari kot je gmail. Enkrat se mi je ze zgodilo da je mt prišla na moj facebook in čekirala stvari gor dol. Ko jima rečem da je to stvar ki se imenuje zasebnost, pa četudi sem njun sin, slišim samo vpitje in kreganje, saj njuni sodelavci imajo točen vpogled kaj počnejo njihovi otroci (yeah right)
Vaše mnenje?
- spremenil: Mavrik ()
Invictus ::
Naredi uporabniška imena za vsakega uporabnika in uporabljaj zaklepanje.
Predvsem pa ne uporabljaj družinskega računalnika.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
neznanko00 ::
Naredi uporabniška imena za vsakega uporabnika in uporabljaj zaklepanje.
ja to že.... samo mene bolj zanima fora vsega tega, pač je ok, da onadva meni vse prestičeta, vsako stvar ki jo imam (če dobita možnost) ali je neki "moralnega" tu kar bi jima to moglo preprečevat.
mr1two ::
Starša sta, to je vse. Zato se pa stvari zaklepa. Nekoč so bili to dnevniki, danes so to mail računi in fbk accounti.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Trupl0 ::
Kupi si svoj računalnik in ne jokaj...
Dokler uporabljate skupni računalnik in eno uporabniško ime ne moreš govoriti o zasebnosti itd.
Dokler uporabljate skupni računalnik in eno uporabniško ime ne moreš govoriti o zasebnosti itd.
If you are going through Hell, keep going !
jype ::
Kolk si pa star?
Začni odpirat vso njuno (fizično) pošto in jo preberi, potem pa reci, da te samo skrbi zanju.
Začni odpirat vso njuno (fizično) pošto in jo preberi, potem pa reci, da te samo skrbi zanju.
MIHAc27 ::
Jaz se z neznankom kar strinjam. Sam imam rad zasebnost, tudi drugim jo ne nameravam kratit.
Izjema bi bila, če bi slutil, da je kaj narobe (Se npr sin drogira,...)
Kar tako iz 'firbca' pa ne.
Izjema bi bila, če bi slutil, da je kaj narobe (Se npr sin drogira,...)
Kar tako iz 'firbca' pa ne.
bluefish ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KONEC za windows live mail?Oddelek: Loža | 8148 (4175) | jype |
» | Zakaj Google vsiljuje shranjevanje prijav?Oddelek: Omrežja in internet | 3641 (2848) | AnotherMe |
» | Članek o varnih geslihOddelek: Informacijska varnost | 6996 (5927) | dronyx |
» | Domači računalnik in nastavitveOddelek: Programska oprema | 974 (731) | IL_DIAVOLO |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20987 (19744) | Joze_K |