Forum » Pomoč in nasveti » Datoteka .bin na win 8
Datoteka .bin na win 8
tomazek9 ::
Pozdravljeni!
Na računalniku imam, inštaliran win8 professional. Danes sem si potegnil z neta nekaj aplikacij, katerih končnica je .bin. Problem je ta, da ko poskusim odpreti datoreko npr. z deamo toolsom, se napiše Napaka v orodni vrstici. Če poskusim z power ISO, tudi ne odpre (napiše se nekaj drugega).
Nekaj sem brskal po drugih forumih in sem našel odgovore, da z win8 ne moreš odpreti .bin datotek, pa me zanima če je res?
Na računalniku imam, inštaliran win8 professional. Danes sem si potegnil z neta nekaj aplikacij, katerih končnica je .bin. Problem je ta, da ko poskusim odpreti datoreko npr. z deamo toolsom, se napiše Napaka v orodni vrstici. Če poskusim z power ISO, tudi ne odpre (napiše se nekaj drugega).
Nekaj sem brskal po drugih forumih in sem našel odgovore, da z win8 ne moreš odpreti .bin datotek, pa me zanima če je res?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6198 (5350) | jedateruk |
» | Kako namestiti OSOddelek: Pomoč in nasveti | 2116 (1816) | Csharp |
» | DVD Philips DVP 3880 šumnikiOddelek: Zvok in slika | 2738 (2601) | Sharp79 |
» | hmm KAko odpreti format ISOOddelek: Igre | 3869 (2937) | F-22 |
⊘ | .dmg file???Oddelek: Pomoč in nasveti | 7210 (7049) | Ziga Dolhar |