Forum » Loža » Sponzoriranje
Sponzoriranje
korošc ::
LP
Zanima me sledeče.
Želim sestaviti t.i. ''sponzor build'' PC za nadaljnjo reklamo za bodoče podjetje.
Torej na koga se moram obrniti za pridobitev sponzorstva?
Hvala za odgovore. (prosim brez neprimernih odgovorov)
Zanima me sledeče.
Želim sestaviti t.i. ''sponzor build'' PC za nadaljnjo reklamo za bodoče podjetje.
Torej na koga se moram obrniti za pridobitev sponzorstva?
Hvala za odgovore. (prosim brez neprimernih odgovorov)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
bluefish ::
O kaki cifri govorimo?
Lahko poskusiš pri trgovinah z računalniško oz. tehnično robo. Vendar pa sponzorstvo ni enostranski dogovor in bo druga stran tudi pričakovala kaj koristi od tega - pa ne teoretične in nekje v daljni ali nedoločeni prihodnosti.
Lahko poskusiš pri trgovinah z računalniško oz. tehnično robo. Vendar pa sponzorstvo ni enostranski dogovor in bo druga stran tudi pričakovala kaj koristi od tega - pa ne teoretične in nekje v daljni ali nedoločeni prihodnosti.
O kaki cifri govorimo?
Cifra bi bila verjetno 1000€ za ta denar bi lahko sestavil decent računalnik.
Vprašanje na drugi stavek? Kaj bo pričakovala, slike, podatke ter postopek izdelave?
Pozdrav.
S tem si sponzor nima kaj pomagati. Ponavadi sponzorirani oglašuje sponzorja ali njegove izdelke, slednji pa si od tega obeta nove stranke ter seveda dobiček.
S tem si sponzor nima kaj pomagati. Ponavadi sponzorirani oglašuje sponzorja ali njegove izdelke, slednji pa si od tega obeta nove stranke ter seveda dobiček.
Se pravi, če mi uspe pridobit sponzorja (npr. Mimovrste =) ) in se zahvalim v prispevku podjetju, da je bilo pripravljeno sponzorirat izdelke.
Hja, vprašanje, če bodo za zahvalo vložili 1000€. Toliko manj, če se gre za podjetje X, ki ga nihče ne pozna in bo prispevek objavljen na neki naključni in nepoznani strani.
Glede na to, da omenjaš bodoče podjetje, bi načeloma ta tisočak lahko napraskal sam. V skrajnem primeru prodaš računalnik in se sprijazniš z izgubo tistih nekaj 10€.
Da kot bodoče računalniško podjetje vendar so spet problemi.
Nakup orodja in komponent za sestavo računalnika -ca.1500€
Da še ne omenjamo prispevkov itd.
S tem sem mislil tistih subvencioniranih 4500€, ki jih moraš pazit kot plutonij.
Nakup orodja in komponent za sestavo računalnika -ca.1500€
Da še ne omenjamo prispevkov itd.
S tem sem mislil tistih subvencioniranih 4500€, ki jih moraš pazit kot plutonij.
Janac ::
Jaz bi pa reko da Mimovrste skoraj ne potebuje takega oglaševanja.
Ce bos naredo res dober komp daj notr 4xTitan to bi blo super:)
Ce bos naredo res dober komp daj notr 4xTitan to bi blo super:)
Mipe ::
Bolj bi se mi zdelo smotrno sestaviti računalnik iz kakih "odsluženih" delov, z malo osebnega pridiha (modifikacije). Prosjačenje za drage dele je malo mimo, sploh ko gre za neznano (neobstoječe) podjetje z nič prometa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razdvojenost med športno in poklicno karieroOddelek: Šport | 3998 (2730) | Aquinas |
» | Kako biti sponzoriran?Oddelek: Loža | 5231 (3893) | Okapi |
» | Gorenje in druga slovenska podjetja kot sponzorji v tujiniOddelek: Loža | 2066 (1811) | Alexius Heristalski |
» | Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6038 (5351) | blue96 |