Forum » Igre » GTA San Andreas modeliranje modev novih!
GTA San Andreas modeliranje modev novih!
bobi1992 ::
Pozdravljeni!
Jest že kar neki časa iščem podatke po spletu za to igor in me zanima naslednje ker delam na mapi: DATA/MAP/Countrys.ipl in Countrys.ide sem dal mapo v snežno prevleko in me zanima da bi naredu recmo z quad - Štir kolesnika da bi predelal v quad1 ali podobno da bi dal Motorne sani noter!
- Zanima me kaj vse potrebujem da lahko to izvedem da bo novo vozilo noter?
Primer: quad >>> quad1 ( Obe mapi vozil bosta zase in nebosta mele nobene povezave med sabo! )
- Prosil bi kogar kol za čim prejšni odgovor!
lp.Sebastjan C.
Jest že kar neki časa iščem podatke po spletu za to igor in me zanima naslednje ker delam na mapi: DATA/MAP/Countrys.ipl in Countrys.ide sem dal mapo v snežno prevleko in me zanima da bi naredu recmo z quad - Štir kolesnika da bi predelal v quad1 ali podobno da bi dal Motorne sani noter!
- Zanima me kaj vse potrebujem da lahko to izvedem da bo novo vozilo noter?
Primer: quad >>> quad1 ( Obe mapi vozil bosta zase in nebosta mele nobene povezave med sabo! )
- Prosil bi kogar kol za čim prejšni odgovor!
lp.Sebastjan C.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MiniPC Z3775, Z3735F, ... kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 29588 (22566) | peko_deko |
» | Kje najceneje telefon brez vezave?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3193 (3022) | SIMATIC |
» | Prve napovedi o Galaxy S5 MiniOddelek: Novice / Android | 16925 (14089) | Jackass |
» | MinnowBoard dražja, zmogljivejša in bolj odprta verzija Raspberryja PiOddelek: Novice / Procesorji | 10894 (7784) | trnvpeti |
» | Samsung spet kopira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23034 (19082) | MrStein |