Forum » Strojna oprema » menajva matične HP G72
menajva matične HP G72
white-walker ::
na HP-ju G72 se mi je pokvarila matična plošča-zaradi pregrevanja. Na proteku sem naročil novo in so mi jo namontirali v lokalnem servisu. Sedaj se comp se vedno pregreva (dela 5min). Ko ga prižgem mi ne napiše podatkov o modelu plošče, tako da moram pritisnit enter ( eno 2-krat). kaj bi lahko bilo narobe? je kaj narobe s biosi ali kaj drugega. aja, comp se izklopi ni pa tako zelo vroc da bi bilo to potrebno.
hvala za pomoč
hvala za pomoč
hojnikb ::
si ziher da se ti matična plošča pregreva ?
mogoče je kej druga fuč da se ugasne..
mogoče je kej druga fuč da se ugasne..
#brezpodpisa
white-walker ::
pregreje se procesor (predvidevam), ker je tam najbolj vroce. matična je bila fuč in sem jo sedaj zamenjal z novo, tako da je matična sedaj vredu. Na servisu je rekel da bi bilo mogoče potrebno matično programirat ( ni pa zihr), pa vprasujem ce ima kdo podobne probleme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjena matična plošča - kupiti novo z istimi podnožjem ali menjati celoten ''sistOddelek: Kaj kupiti | 2825 (2511) | tade911 |
» | ugaševanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4516 (3874) | iceman3 |
» | Hišni računalnik včasih "zmrzne"!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2054 (1728) | Pyr0Beast |
» | Nova 8800gt, računalnik se ne zazeneOddelek: Strojna oprema | 1010 (1010) | MarkoMan |
» | skurjena 3 dni stara os. plošča?!?!!!Oddelek: Strojna oprema | 1007 (877) | sirotka |