Forum » Elektrotehnika in elektronika » Napajalnik USA
Napajalnik USA
lowel ::
Rabim pomoč,
imam tattoo napajalnik z ameriško vtičnico, kupil sem samo EU vtičnico in povezal napajalnik z el. omrežjem vendar nekaj ne deluje vredu, zato me zanima ali je kriv napajalnik ali moram kupit kaksen pretvornik, ker na napajalaniku je označba:
AC 100-240V
56-60 hz
imam tattoo napajalnik z ameriško vtičnico, kupil sem samo EU vtičnico in povezal napajalnik z el. omrežjem vendar nekaj ne deluje vredu, zato me zanima ali je kriv napajalnik ali moram kupit kaksen pretvornik, ker na napajalaniku je označba:
AC 100-240V
56-60 hz
...:TOMI:... ::
Najbrž si mislil od 50 do 60 Hz.
Kupi si pretvornik na EU plug, tega je ko solate v vseh trgovinah.
Prvi zadetek...
http://www.ebay.com/itm/US-USA-AU-Aust-...
Edit: površno prebral, ignoriraj moj post.
Kupi si pretvornik na EU plug, tega je ko solate v vseh trgovinah.
Prvi zadetek...
http://www.ebay.com/itm/US-USA-AU-Aust-...
Edit: površno prebral, ignoriraj moj post.
Tomi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ...:TOMI:... ()
A. Smith ::
Rabim pomoč,
AC 100-240V
56-60 hz
A si ti priklapljal neobremenjen napajalnik v vtičnico?
Napajalnik se ne zažene, če ni obremenjen. Zmontiraj ga v računalnik in ga potem vklapljaj.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A. Smith ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | led osvetlitev stopnišča (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24286 (19904) | Map |
» | Kje kupiti / dobitiOddelek: Kaj kupiti | 1678 (1475) | TheKopriva |
» | Prenosnik Kupljen v ZDAOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1101 (830) | blackbfm |
» | Nihanje napetosti v vticnicah (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10443 (8382) | Pyr0Beast |
» | polnjenje mobitela v ameriki (110 V)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3611 (3290) | zlabo |