» »

Stol Obsession

Stol Obsession

kuglvinkl ::

Tale stol: http://www.ergoles.si/s4/a431/fotelji/o... me matra, pa me zanima, če ga kdo ima, in kako se obnese. Me zanima tudi primerljiva ponudba. Budget je okol 600 evrov.

Thnx.

jype ::

Velik folka na tem forumu ma in so (rekli, da so) zadovoljni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Gandalfar ::

Ja, imam ga ze par let (nekje takrat ko je bila tista tema), fajn stol. Nisem ga se uspel unicit, edino usnje je ze malo zlizano glede na specifike mojega sedenja.

bajsibajsi ::

Hmm... zanimivo. Tudi sam sedim na njem ze nekaj let, pa nikjer nisem opazil, da bi bilo usnje.

Je pa stol precej kvaliteten z dobrimi moznostmi za nastavljanje (visina, naklon hrbtisca, sedisce gre naprej in nazaj, reguliranje visine stranskih "ograj" za roki, visina in krozno reguliranje vzglavnika). Slaba stran je precejsnja teza, kolescki in pa morda pena na ograji/pocivaliscih za roki. Sibkejsa oseba bo imela lahko probleme s premikanjem tega stola, kolescki so plasticni po parih letih lahko kaksen odpade.

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

kolescki so plasticni po parih letih lahko kaksen odpade.
Po šestih letih redne uporabe še vedno izgledajo enako kot prvi dan.

jernejl ::

Pred dobrim letom sem pri ergolesu kupoval stol. Obiskal sem njihov salon, kjer imajo razstavljenih precej modelov in jih kakšno uro ali dve testiral. Priporočam, da jih obiščeš, si vzameš čas in preizkusiš, kako ti odgovarja položaj pri različnih modelih.

Jaz sem na koncu kupil njihov model Enjoy, ker mi je položaj sedenja bolj odgovarjal kot pri Obsessionu (ledvena opora pri obsessionu se mi ni zdela najbolj udobna - bila je premehka, in če se prav spomnim, se trdote ne da nastavljati), pa še za polovico je cenejši - čeprav cena ni bila v prvem planu.
S stolom sem zadovoljen, edina zamera bi bila lahko ta, da včasih ob presedanju/vstajanju zaškriplje.

bajsibajsi ::

darkolord je izjavil:

kolescki so plasticni po parih letih lahko kaksen odpade.
Po šestih letih redne uporabe še vedno izgledajo enako kot prvi dan.


Koliko se pa kaj premikas/vozis z njim?

Ce je stol bolj ali manj vecino casa fiksno pozicioniran pred eno in isto mizo, potem niti ni bistvenega pomena, da sploh ima kolescke.

darkolord ::

Kilometrov glih ne delam z njim. Sicer pa je sama površina koleščkov iz gume, tako da ne vidim nobenih težav. Razen... če si res bajsi bajsi :)

bajsibajsi ::

Hey, i see what you did there!! :)

Ko sem omenil kolescke, sem mislil na notranji del. Tisti notranji del, kjer se natakne na kovinsko os ogrodja. Sami kolescki, kot taki, so cist ok. Ni nujno da si bajsi, ze sam stol je precej tezak. Ce se pa pogosto vozis z njim, pa se lahko ravno tisti notranji del plasticnega kolesa (cca 2cm dolg pol cm sirok plasticni valjcek, ki se natakne na stol) odlomi; ce se ob voznji ustrezno ne obrnejo/poravnajo vsi kolescki v smeri premika.

mgermo ::

Jst se ne vozim ravno z njim, stol je pa super.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalniški stol

Oddelek: Pomoč in nasveti
243735 (2963) Unilseptij
»

Pisarniški stol s kvalitetnimi kolesi

Oddelek: Loža
194406 (4050) RejZoR
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12230670 (15200) Unknown_001
»

Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6120545 (13631) dmk

Več podobnih tem