Forum » Znanost in tehnologija » Zakaj so solarne elektrarne prava stvar
Zakaj so solarne elektrarne prava stvar
Temo vidijo: vsi

joez7 ::
Pač se jim ni izšel zastavljen poslovni model.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Bizkit45 ::
a ostali tudi lahko kar prekinejo netmetering? oz. vem da lahko, ampak kaj to potegne za seboj?..

Lonsarg ::
Nic ne potegne za seboj ker za nove ga itak ni, stari so pa ze lepe denarje profitirali in ne bo noben v minusu.
V praksi najbrz ostali ne bodo skenslali se leta, velike firme raje naredijo minimalni minus per stranko v zameno za boljsi marketing. SunContract pa je palcek brez zaledja, ki je dejansko nastal samo z namenom profitiranja od netmeteringa.
V praksi najbrz ostali ne bodo skenslali se leta, velike firme raje naredijo minimalni minus per stranko v zameno za boljsi marketing. SunContract pa je palcek brez zaledja, ki je dejansko nastal samo z namenom profitiranja od netmeteringa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()

Utk ::

Bizkit45 ::
Nic ne potegne za seboj ker za nove ga itak ni, stari so pa ze lepe denarje profitirali in ne bo noben v minusu.
Tnx za to razlago, makes sense

jest10 ::

feryz ::
Kot da baterija kaj reši!?
Popolnoma nič, presek letne pridelave in porabe ostane popolnoma enak.
Popolnoma nič, presek letne pridelave in porabe ostane popolnoma enak.

anketa_se ::
Pozdravljeni,
prosim vas za mnenje o sončnih elektrarnah:
https://1ka.arnes.si/a/ccac4c72
Anketa je osnova za diplomsko nalogo na temo "Odnos prebivalstva do postavljanja domačih fotovoltaičnih elektrarn".
Hvala!
prosim vas za mnenje o sončnih elektrarnah:
https://1ka.arnes.si/a/ccac4c72
Anketa je osnova za diplomsko nalogo na temo "Odnos prebivalstva do postavljanja domačih fotovoltaičnih elektrarn".
Hvala!