Forum » Programska oprema » Internet Explorer-tezave
Internet Explorer-tezave
miki16 ::
Kot sem ze zgoraj napisal ima moj prijatelj problem s tem ko je povezan na net,klikne recimo na slo-techovo stran in mu napise,da strani ni bilo mogoce odpreti itd.nobene strani mu ne odpre in outlook express mu tudi ne deluje.menjal je ze explorerja prekopiral windovse.ima win98 in tezava se mu je pojavil kar na lepem.
lp
lp
- premaknil: Predator ()
marko321 ::
Poglejta malo pod internet lastonsti, zaj ne vem ce ima dial-up ali kabel, ziher pa je nekaj narobe s internet nastavitvami!
Življenje je kurba na konci pa crkneš!
Življenje je kurba na konci pa crkneš!
root987 ::
mni je to pocelo ko sm dav gr Zonealarm pa ga nism vklopo. po vklopu ZA pa je lpo delal. tk da je kriv firewall al pa kak privacy previsoko.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
miki16 ::
ima dial-up povezavo(56k) in ima namescen Zonealarm.za firewall ali pa privacy pa ne wem.bomo pogledal.ali potem on samo pogleda nastavite od zonealarma in internetne nastavitve.hvala za odgovore zaenkrat
lp
lp
root987 ::
zonealarm je firewall. mre ga pa met gr soltanga pa prav nastavleno(da mu ne blokira vsega prometa).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vsak refresh web strani se vzpostavi VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (893) | zlatko |
» | Brat me blokiraOddelek: Omrežja in internet | 2004 (1261) | ERGY |
» | Nakupovanje na spletni istrani JAE (cookie-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (935) | Hammer |
» | nlb klikOddelek: Pomoč in nasveti | 2338 (2102) | ToniT |
» | AntiVirus in FireWallOddelek: Omrežja in internet | 2296 (1851) | Predator |