» »

Internet Explorer-tezave

Internet Explorer-tezave

miki16 ::

Kot sem ze zgoraj napisal ima moj prijatelj problem s tem ko je povezan na net,klikne recimo na slo-techovo stran in mu napise,da strani ni bilo mogoce odpreti itd.nobene strani mu ne odpre in outlook express mu tudi ne deluje.menjal je ze explorerja prekopiral windovse.ima win98 in tezava se mu je pojavil kar na lepem.

lp
  • premaknil: Predator ()

marko321 ::

Poglejta malo pod internet lastonsti, zaj ne vem ce ima dial-up ali kabel, ziher pa je nekaj narobe s internet nastavitvami!

Življenje je kurba na konci pa crkneš!

Predator ::

a ima mogoče kakšen firewall gor instaliran pa da mu je moogče oba programa blockalo

root987 ::

mni je to pocelo ko sm dav gr Zonealarm pa ga nism vklopo. po vklopu ZA pa je lpo delal. tk da je kriv firewall al pa kak privacy previsoko.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenil: root987 ()

ima dial-up povezavo(56k) in ima namescen Zonealarm.za firewall ali pa privacy pa ne wem.bomo pogledal.ali potem on samo pogleda nastavite od zonealarma in internetne nastavitve.hvala za odgovore zaenkrat

lp

root987 ::

zonealarm je firewall. mre ga pa met gr soltanga pa prav nastavleno(da mu ne blokira vsega prometa).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Sem mu zbrisal zona in sedaj mu deluje vse normalno.najlepsa hvala za vase odgovore.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Za vsak refresh web strani se vzpostavi VPN

Oddelek: Pomoč in nasveti
6974 (893) zlatko
»

Brat me blokira

Oddelek: Omrežja in internet
262004 (1261) ERGY
»

Nakupovanje na spletni istrani JAE (cookie-ji)

101104 (935) Hammer
»

nlb klik

122338 (2102) ToniT
»

AntiVirus in FireWall

Oddelek: Omrežja in internet
262296 (1851) Predator

Več podobnih tem