Forum » Izdelava spletišč » Presneto počasen Word Press
Presneto počasen Word Press
garg ::
Presneto počasni Word Press stran in Dashbord panel
HTML strani so mi delale zmeraj brez napake.
Preidem na WP. Avtomatik inštalacija Word Pressa prek C panela (GoDaddy):
- stran se odpira zelo počasi
- včasih jo odpira do nekaj minut
- večkrat prihaja do 500 internal server errorja, strani sploh ne odpre
- Dashbord - delovni panel - dela zelo, zelo, počasi, že navadno fotko nalaga nekaj minut
Pri Godaddyju ne zaznajo neobene napake oz. problema.
Očitno je, da gre za problem Word Pressa.
Probal sem izključit plugine pa ne pomaga.
A je morda bolje če zadevo namestim sam, prek FTP?
Sploh nimam pojma kaj počet.
HTML strani so mi delale zmeraj brez napake.
Preidem na WP. Avtomatik inštalacija Word Pressa prek C panela (GoDaddy):
- stran se odpira zelo počasi
- včasih jo odpira do nekaj minut
- večkrat prihaja do 500 internal server errorja, strani sploh ne odpre
- Dashbord - delovni panel - dela zelo, zelo, počasi, že navadno fotko nalaga nekaj minut
Pri Godaddyju ne zaznajo neobene napake oz. problema.
Očitno je, da gre za problem Word Pressa.
Probal sem izključit plugine pa ne pomaga.
A je morda bolje če zadevo namestim sam, prek FTP?
Sploh nimam pojma kaj počet.
b3D_950 ::
Naredi si kopijo na lokalni web server in testiraj. Čeprav je lahko problem tam kjer hostaš spletno stran.
http://www.lettereyemedia.com/why-is-my...
http://www.concrete5.org/community/foru...
etc...
http://www.lettereyemedia.com/why-is-my...
http://www.concrete5.org/community/foru...
etc...
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
neoserv ::
Verjetno bo težava na GoDaddy strežniku. Pred 1 mesecem sem kolegu popravljal Wordpress, ki je bil gostovan pri GoDaddy in je tudi meni delalo obupno počasi vse skupaj.
Prva težava je, da so strežniki v Ameriki, zato se ti takoj zdi, da se stran malo počasneje odziva.
Druga težava je pa ta, da GoDaddy ni ravno znan po blazno kvalitetnih storitvah ampak predvsem po tem, da imajo dober marketing.
Tako da imajo verjetno uporabnike kar konkretno nagnetene po streznikih, kar pomeni da vsem počasi dela.
Prva težava je, da so strežniki v Ameriki, zato se ti takoj zdi, da se stran malo počasneje odziva.
Druga težava je pa ta, da GoDaddy ni ravno znan po blazno kvalitetnih storitvah ampak predvsem po tem, da imajo dober marketing.
Tako da imajo verjetno uporabnike kar konkretno nagnetene po streznikih, kar pomeni da vsem počasi dela.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Hvala za uporabne informacije.
Sem se že neki menu, da premaknejo vse skupaj na EU datacenter, čeprav se mi vse bolj zdi, da bo isti vrag, zaradi gužve na serverjih. Moj denar bo šel Bar Refaeli :) za kak hot spot namesto v izboljšave uslug...
Celo razmišljam, da bi Vzel drugega hostinga. Nek UK based ali podobno. Če ma kdo kako dobro izkušnjo, bo dobrodošla.
Bom vidu kaj bo pri GodDaddy, vsekakor javim kaj se je zgodilo...
Sem se že neki menu, da premaknejo vse skupaj na EU datacenter, čeprav se mi vse bolj zdi, da bo isti vrag, zaradi gužve na serverjih. Moj denar bo šel Bar Refaeli :) za kak hot spot namesto v izboljšave uslug...
Celo razmišljam, da bi Vzel drugega hostinga. Nek UK based ali podobno. Če ma kdo kako dobro izkušnjo, bo dobrodošla.
Bom vidu kaj bo pri GodDaddy, vsekakor javim kaj se je zgodilo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: garg ()
Rešeno.
Insistiral, premaknu hosting z USA na EU datacenter. Dela brezhibno.
Mislim pa, da ni bil problem v USA hostingu temveč na nekem drugem, tehničnem področju, ki ga sicer niso zaznali.
Hvala vsem za info.
Insistiral, premaknu hosting z USA na EU datacenter. Dela brezhibno.
Mislim pa, da ni bil problem v USA hostingu temveč na nekem drugem, tehničnem področju, ki ga sicer niso zaznali.
Hvala vsem za info.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17369 (8289) | next3steps |
» | Kateri web hosting za blog?Oddelek: Izdelava spletišč | 2117 (1596) | garg |
» | GoDaddy napadenOddelek: Novice / Varnost | 9123 (6803) | Mesar |
⊘ | Kje je najboljše gostovanje?Oddelek: Izdelava spletišč | 6048 (4977) | Gandalfar |