Forum » Kaj kupiti » Se splača kupiti te slušalke?
Se splača kupiti te slušalke?
Jerry000 ::
Torej razmišljam o nabavi slušalk Razer Carcharias, bi pa kupil rabljene. Kako se vam zdijo te slušalke? Jih ma kdo že? Malo mnenja prosim. Uporaba bi bila pa za delo, filme, kako igro itd. Trenutno mam ene slušalke vendar me po večurnem nošenju ušesa bolijo kar pa mi ni dobro. Predvsem mi je ušeč design ter blazinice teh slušalk ker ne zgledajo glomazne tko kot Plantronics.
DOOM_er ::
sam bi kupil sennheiser, sicer imam hd203 poceni model ampak so naravnost odlične za 35e kolikor sem dal za nove. Če bi spet kupoval nove bi vzel te iste ali pa kakšen rang višje.
Robots will steal your job. But that's OK
Jerry000 ::
...ampak nimajo mikrofona. Pol te razer niso uredu? Kak je zvok na njih? Je dober zvok? Bass?
SaXsIm ::
Mislim, verjetno so že uredu, pač razer ni ravno neka premium audio firma, je pa definitivno premium computer accessories, tako da slušalke čisto krš verjetno niso. Najbolje bi bilo, da jih preizkusiš, tako zaradi zvoka, predvsem pa seveda zaradi prileganja glavi in ergonomije (da te ne bojo po večurnem nošenju spet bolela ušesa). Je pa zgoraj omenjen sennheiser ena izmed boljših audio firm - po drugi strani pa plačaš tudi brand.
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 73686 (16651) | Banza |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5873 (4176) | darkz |
» | Katere In-Ear slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 4511 (2856) | Ganon |
» | Slušalke zaprtega tipaOddelek: Kaj kupiti | 3633 (2827) | icurk |
» | SlusalkeOddelek: Kaj kupiti | 8597 (7587) | Verma |