» »

Google Nexus 5

Google Nexus 5

««
21 / 54
»»

dr.Akula ::

Toiletman je izjavil:

a je še kdo tak, ki ni dobil posodobitve za nexus 5 4.4.3?
jaz že cel teden čakam pa nič :// :(

Tole si preberi: https://plus.google.com/+JeanBaptisteQu...

Sem tudi že bral en članek, ki je razčlenil številke po procentih, ampak ga zdajle ne najdem (bilo je nekako takole; prva dva dni dobita update 2% telefonov, prvi teden 50%, v naslednjem tednu vsi ostali (govorim po spominu, najbrž ni čisto tako)).
ni podatka

Sami ::

Tako je, prvi dan naj bi dobilo posodobitve 1%, v enem tednu 25-50% in v dveh tednih vsi uporabniki.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Jst ::

Potem sem bil med lucky ones.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Tezaab ::

Ce ti vse dela, ja. Ce bi ti pa kaj zahebalo.... potem pac ne. :D

klinker ::

Ehh, pa ce ste tako neucakani si pac img poberte dol pa flesnite z fastboot. Sej je simple.

nkgacm ::

A mi lahko kdo pove kako si nastaviš različna zvonenja za različne skupine. Mam nov telefon pa se ne znajdem glih najbolj. Hvala

Dosan ::

V sistemu te možnosti ni, mogoče če najdeš kakšno aplikacijo, ki ima/doda to funkcijo.

damjanll ::

Lahko sicer nastavis razlicna zvonenja za posameznike.

Kekec ::

še vedno ni updejta :(

sash69 ::

Hmm...a je kdo mogoče tak, ki je opazil, da se mu baterija hitreje sprazni po update-u na 4.4.3? V primeru, če imate nameščeno Opero kot brskalnik?

Pred 6 urami sem odklopil iz napajalca, preveril na netu kako so igrali Kingsi, pa potem v avtu je moja preverila še stanje na cestah in to je bilo to kar se mobilnega interneta tiče - pa je baterija trenutno na 85%.

Statistika porabe trenutno je pa:

Opera - 48% (cpu total 19m, foreground 4m)
Screen - 29% (time on: 23m)

Tu ga očitno nekaj Opera zelo serje.
So, Eclipse and Xdebug walk into a bar, and then my Apache server dies.

FlyingBee ::

Vsekakor

iloveboobz ::

mah opera je bla že od nekdaj požrešna..

Toiletman ::

sash69 je izjavil:

Hmm...a je kdo mogoče tak, ki je opazil, da se mu baterija hitreje sprazni po update-u na 4.4.3? V primeru, če imate nameščeno Opero kot brskalnik?

Pred 6 urami sem odklopil iz napajalca, preveril na netu kako so igrali Kingsi, pa potem v avtu je moja preverila še stanje na cestah in to je bilo to kar se mobilnega interneta tiče - pa je baterija trenutno na 85%.

Statistika porabe trenutno je pa:

Opera - 48% (cpu total 19m, foreground 4m)
Screen - 29% (time on: 23m)

Tu ga očitno nekaj Opera zelo serje.

Jaz uporabljam chrome lahko pa poskusis brskalnik Dolphin, ki naj bi bil najboljši brskalnik za Android :)

Dolphin je nekoc bil res najboljsi, sem ga uporabljal dobri dve leti, sedaj pa je en srot. Sem ga menjal s Chrome in sem bolj zadovoljen.

cinzek ::

Slučajno kdo ve, kak bi si lahko naštimal, da bi imel za zaklenjen zaslon drugačno ozadje kot za odklenjen? Hvala in lp.

Toiletman ::

Z veseljem lahko povem da sem včeraj končno prejel posodobitev 4.4.3 :)

@cinzek Poskusi s tole aplikacijo: https://play.google.com/store/apps/deta...

noob96 ::

pozna kdo kako zadevo da bi s smartphonom meril temparaturo vode?

PrimozR ::

Phantomeye ::

meni se je na zadnji kameri pojavilo tole... poveca se ce pozoomam. kaj je narobe. do tega je prislo cez noc. telefon ni padel nikamor.

kok bi prisel servis? pod garancijo to ne bo slo? ceprav ni moja napaka?

slika ne dela

Kaj se zgodi, če telefon treseš? Na prvi pogled zgleda kot smet na senzorju... Če treseš, tresi v osi slikanja, torej gor-dol, z displejom obrnjenim gor.

PrimozR je izjavil:

Kaj se zgodi, če telefon treseš? Na prvi pogled zgleda kot smet na senzorju... Če treseš, tresi v osi slikanja, torej gor-dol, z displejom obrnjenim gor.

meni zgleda kot neka nožica. če tresem slišim neko 'ropotanje', da bi se pa spet premaknila pa ne. k mi je čudno res.

weasel ::

Slišiš ropotanje stranskih tipk in/ali optično stabilizacijo kamere. Slike pa tudi jaz ne vidim, težko kaj rečem.

weasel je izjavil:

Slišiš ropotanje stranskih tipk in/ali optično stabilizacijo kamere. Slike pa tudi jaz ne vidim, težko kaj rečem.

če potresem slišim ropotanje v kameri

zdaj bi morala delat:

Zgodovina sprememb…

Ja, leče skačejo naprej-nazaj, klasika. A se je ta črn flek kaj premaknil?

PrimozR je izjavil:

čisto nič.

Phantomeye je izjavil:

PrimozR je izjavil:

čisto nič.

evo, šel sem ga odpirat s kreditno kartico.. in preden sem ga odprl, sem dojel, da je na spodnjem delu zaliman z lepilom. Pa sem rekel "jebiga" in ga zaprl nazaj.

in smetke ni blo več. upam, samo, da ne bodo pogruntal, če bo kdaj spet kaj narobe (kje drugje) :P

Včeraj sem hotel na Nexusu 4 updejtat aplikacijo v play storu, ko sem pritisnil update, mi je javilo napako "Update for "TeamViewer for Remote Control" could not be downloaded due to an error. (Error retrieving information from server. [RPC:S-3])".

Danes zjutraj mi je enako javilo na Nexusu 5, tako da ne morem update-at nobene aplikacije. Kaj bi bilo narobe, kako da se je to lahko zgodilo na obeh telefonih? Je imel kdo podoben problem?

iloveboobz ::

Zbriši cache in data od google play, odstran in nazaj dodaj googlov račun in poročaj če dela.

damjanll ::

Si naredil force update na 4.4.3 z trikom brisanja data in cache od play store appa?
Ce ja, potem pomaga da removeas svoj account s telefona in ga dodas nazaj.

Poizkusil odstraniti google account, zbrisal sem dato za Google play, Download Manager in Google services framework, še zmeraj ne deluje.

Nisem naredil force update, počakal sem na OTA update. Še kakšna ideja?

FBR ::

Meni je naredil update pred približno tednom. Jaz moram poročati, da mi porablja baterijo bolj kot mi jo je pred updatetom. Vsaj ene 20% več jo pokuri, sumim pa phone idle proces, saj je prvi v procentualni porabi.

Hvala k. so spremenil menije za klicat in history klicev... prej je bilo to vse praktično neuporabno.

Kakšne so vaše izkušnje, tisti ki že imate update?

Sedaj sem postopek 2X ponovil in se aplikacije bp updatajo, razen Teamwieverja, ne vem kaj ga moti, iz play stora v telefonu se noče namestit, preko brskalnika na računalniku pa ga lahko namestim v telefon. Ko ga namestim preko računalnika deluje aplikacija bp, v play storu pa še zmeraj kaže, da lahko update-am teamviewer, čeprav je že zadnja verzije, ko kliknem update javi zgoraj navedeno napako [RPC:S-3].

Chev ::

Baterija je OK, mogoče se je poraba na idle malenkost povečala, še vedno polnim na 2 - 3 dni + tisto kaj je telefon v avtu. Opažam pa, da je zaslon pri AUTO osvetlitvi temnejši (kar je dobro), pa senzor hitreje prilagaja.

Dialer še vedno mavrica ...

Upam, da bo nov android prinesel večje spremembe, čeprav dvomim da bo imensko spremenjen v črko L).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chev ()

men gre baterija za 20-30% hitreje dol

Auba ::

Tudi jaz opažam, da draina baterijo bolj kot prej. Kaj bi bil vzrok? Pa ni bil ravno namen tega updejta, da se zmanjša poraba baterijo minimalno?!
Živjo :)

beta testiranje je namen

erkgheoruugh ::

Meni se je tudi zdelo, da mi jo je v zadnjem tednu hitreje spraznilo. Ampak dokler nisem videl teme, sploh nisem pomislil na to, da je po updatu. Sem si mislil, da ga sam več uporabljam.

Danes se mi je Teamwiever začuda updatal in težav ni več, mam pa občutek da mi baterija na 4.4.3 drži malo dlje.

Mavrik ::

To da ti par dni po updatu več baterije kuri je popolnoma normalno.
The truth is rarely pure and never simple.

FBR ::

Mavrik je izjavil:

To da ti par dni po updatu več baterije kuri je popolnoma normalno.

Zakaj?

radecan ::

Moj 4.4.3. summary:
-Wifi zajebava (se poveže, čez čas randomly prekine povezavo)
-Baterija zdrži 25% manj
-Tiny planet ni šans da po updatu dela na kameri
+Imenik je zdej ay-okay
+fisheye v kameri

That's all. Upam da čimprej uredijo baterijo.
|Gigabyte p67a-d3-b3|Intel i5 2400|Sapphire radeon 6770 1gb vapor-x|
4gb dd3 a-data+4gb corsair 1600mhz ram|LC power Silent Giant v2.3 600w
|Ikonik Transform a10 ohišje|LG L1919S 19` Screen|Samsung 830 64gb

Auba ::

Ja meni tudi ni jasno zakaj po bi po updatu bolj kurilo baterijo?! Prosim za razlago :)
Živjo :)

dunda ::

Nekateri (kar mnogi) imajo težav z radiom in so namestili radio iz verzije 4.4.2, potem pa je bilo v redu. Verjetno to razloži tudi radecanove težave z Wifijem.
Sam nimam teh težav. Celo nasprotno - imam boljši signal in (vsaj približno) enako porabo energije. Uporabljam pa stock 4.4.3 + Franco Kernel R54.
https://www.kacnje.eu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dunda ()

gregyk ::

dunda je izjavil:

Nekateri (kar mnogi) imajo težav z radiom in so namestili radio iz verzije 4.4.2, potem pa je bilo v redu. Verjetno to razloži tudi radecanove težave z Wifijem.
Sam nimam teh težav. Celo nasprotno - imam boljši signal in (vsaj približno) enako porabo energije. Uporabljam pa stock 4.4.3 + Franco Kernel R54.

Jaz opažam slabši signal v GSM omrežju, včasih hrešči, prekinja ...

Mavrik ::

Auba je izjavil:

Ja meni tudi ni jasno zakaj po bi po updatu bolj kurilo baterijo?! Prosim za razlago :)

Update vrže stran vse cache, kar pomeni ponovno sinhronizacijo precej stvari in laufanje media scannerja, ki je precej baterijsko požrešen. Načeloma se mora v kakem tednu zmiriti, če se ne je problem drugje.
The truth is rarely pure and never simple.

beta faza programja, še dobro da je SW zastonj

V bistvu je tudi ta OTA bolj tako tako.
Jst ze od ne vem kdaj, pri vecjih posodobitvah, poberem uradni img in poflesham preko PCja. S tem tudi pocistim telefon kot se zagre in nobenih problemov.

knesz ::

dunda je izjavil:

Kako se zamenja radio?
««
21 / 54
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google/LG Nexus 4 (strani: 1 2 3 438 39 40 41 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2013360814 (143664) Mavrik
»

Prispeli so Nexus 6, 9 in Player, Android 5.0 je Lollipop (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
13753162 (44686) amacar
»

Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )

5025503 (21960) fast1slow
»

Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )

6532976 (25944) Assass1n

Več podobnih tem