» »

Google Nexus 5

Google Nexus 5

««
7 / 54
»»

Tezaab ::

So boljsi na vseh treh gumbih, kot so na mojem starem HTC Desire HD. Vsaj meni. Na DHD sem imel vedno obcutek, kot da je npr. power gumb tik pred tem, da za vedno ostane pritisnjen v ohisje.

Ahim ::

borutz je izjavil:

kaj lahko telefon na telekomu takoj prizges in na licu mesta pogledas ali je vse OK?
je baterija ze nafilana in ali dela telefon brez sim?

hvala za odgovore

Baterija je polna ze iz skatle.

Prizges ga lahko, ce ga zelis (saj je konec koncev tvoj), bos pa moral nekoliko pocakati, ker se ob prvem vklopu pobira par minut, in opraviti bos moral nekaj klikov, da prides skozi namestitev (vecino stvari lahko ignoriras/preskocis).

Brez SIM seveda deluje (in ce je v blizini kaksno Wifi omrezje, imas lahko polno funkcionalnost, razen pac tistega, kar je vezano na SIM, kot npr. klici).

Neiiiiic ::

Samo power gumb ma problem. Mal ma prostora preveč, ni lep občutek.

Zanima me kje bi se dalo najceneje dobit kakšen wireless polnilec. :)

Sem tudi razmišljal da bi si kupil kaksen case, ampak se mi zdi po eni strani neuporabno, ker moraš potem itak met še folijo na ekranu, sicer nisi nič naredu. Tko da bi blo mogoče bolš da bi si umislu kakšno "torbico", tko da gre cel telefon notr in ga vzameš vn. Al pa kej v stilu kot majo nekateru samsungovi galaxy telefoni. Ko ma nekaj preko zaslona (majo clo potem še majhen prostor da se čez vidi ekran), upam da se ve kaj mislim. To bi blo super. Pozna kdo kje bi se kaj takega dobilo?

JayKay ::

crni nexus 5 case je zdaj na voljo. do ponedeljka zbiram narocila.

Zheegec ::

Yeah, celo dobil sem wireless charger v BB Citypark za 35€ :) Me so happy! Haha.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Sba ::

Zheegec je izjavil:

Yeah, celo dobil sem wireless charger v BB Citypark za 35€ :) Me so happy! Haha.
Od LG-ja?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

damjanll ::

Zheegec je izjavil:

Katerega, a tega: POLNILEC BREZŽIČNI WCP-30 WCP-300.AGEUBK?
A ta ima magnetke s katerimi se prime na telefon?

LG ja, dva sta, en samo ploščica, en pa tisti pod kotom. Luštna stvar, pa še skozi ovitek ga polni :) I like. Je že moj :)
Janez Janša, 29.04.2014

JerryP ::

Js sm pa dons nabavu case od sgpja, k ga majo zdle znižanga. V kompletu se dobi case, screen protector in dve grafiki za zadnji del. Skupaj s poštnino iz US of A me je pršlo 14,12EUR, dobim ga pa enkrat od sredine decembra al pa po novem letu 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JerryP ()

Neiiiiic ::

JayKay je izjavil:

crni nexus 5 case je zdaj na voljo. do ponedeljka zbiram narocila.

One bumper case for me please.

We are out of inventory. Please check back soon.

ok zaenkrat ne bo nic.

borutz ::

zakaj pa gledas samo ebay?

amazon ima enakega , isti proizvajalec

vedno sem jemal od SGP, letos bom pa najverjetneje vzel od RINGKE

malo sem gledal komentarje pa se nekako bolj za tega nagibam

seminal ::

Še eno vprašanje, kaj imate ART ali Dalvik za vsakdanjo rabo?
LP

Za foro ART, zaenkrat deluje brez težav kljub "beta" fazi :)
Janez Janša, 29.04.2014

matija14 ::

borutz je izjavil:

zakaj pa gledas samo ebay?

amazon ima enakega , isti proizvajalec

vedno sem jemal od SGP, letos bom pa najverjetneje vzel od RINGKE

malo sem gledal komentarje pa se nekako bolj za tega nagibam

Je tale iz amazon vredu za naročit? Mislim, če pride normalno v Slovenijo, tako kot npr. iz eBay? Sprašujem, ker preko amazon še nisem kupoval :)

weasel ::

Xperia Mini mi je avtomatsko vključila 3G, ko sem dobil MMS, pa me zanima, če se da to nastaviti tudi na N5?

weasel je izjavil:

Xperia Mini mi je avtomatsko vključila 3G, ko sem dobil MMS, pa me zanima, če se da to nastaviti tudi na N5?

Kaj? :)
Janez Janša, 29.04.2014

weasel ::

Dokler rocno ne vključim prenosa podatkov, ne vem, da mi je kdo poslal MMS. In potem, ko vkljucim, dobim vse za nazaj. Na prejšnjem telefonu mi je takoj, ko je kdo poslal MMS, vkljucilo 3G in preneslo sliko... Ne znam kako bi bolj jasno vprašal :)

Dosan ::

Ne Weasel, načeloma se ne da, kakšne simpl rešitve brez modificiranega sistema ni.

rezator ::

Mam telefon kakšen tedn. In res mi gre na živce, ko dobim SMS, mi napiše zgoraj pošiljatelja in zdraven še tekst, ki se odvrti v celoti. To me zelo moti. Se da kako izklopiti to? Katero aplikacijo za SMS-se uporabljate vi? Ta Hangouts mi ne diši...
Some people feel the rain. Others just get wet.

dr.Akula ::

8sms mogoče? Ne vem pa, če se da tule izklopit tisto po čemer sprašuješ.
ni podatka

8sms je super, pa lahko vse to izklopiš če želiš.

rezator ::

Hvala. Super aplikacija za SMS-e :)
Some people feel the rain. Others just get wet.

kokoon ::

Imel bi črn n5 32gb. Mi lahko kdo pomaga?
[kokoon]

FlyingBee ::

bolha.com oziroma novi na mobisvet.si in druščina, za denar pa moraš sam poskrbeti :-)

seveda je amazon OK za narocit
Sem narocil 1.12 pa imajo ocitno veliko dela, ker vidim da bo sele danes sel naprej

porocam ko dobim

Kekec ::

V današnji bigbang reklami je 32GB verzija za 499 EUR.

Samo pomoje je napaka na spletini strani piše 16GB http://www.bigbang.si/pametni-gsm-telef...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kekec ()

No, vsaj wireless polnilec imaš po 35€ oz 40€ odvisno od verzije :)

kokoon ::

Mobisvet ima samo 16gb. Na katerem amazonu si pa narocil, borutz?
[kokoon]

kokoon je izjavil:

Mobisvet ima samo 16gb. Na katerem amazonu si pa narocil, borutz?

narocil sem ovitek da ne bo pomote in ne telefon
telefon mi je prijazno dal mobitel :)

drugace ce se le da narocam preko amazon.co.uk

M-XXXX ::

Kolega kupil Nexus 5 in mu ne deluje LTE. Niti 3G, največ kar pride je E. Signal povn, ista moč kot pri mojem HTC one, jaz imam 4G on E. V nastavitvah je nastavljeno 4g. Ideje?

dunda ::

M-XXXX je izjavil:

Kolega kupil Nexus 5 in mu ne deluje LTE. Niti 3G, največ kar pride je E. Signal povn, ista moč kot pri mojem HTC one, jaz imam 4G on E. V nastavitvah je nastavljeno 4g. Ideje?

Mogoče kakšen restart?
Zaženi SI lokator ali kaj podobnega, da vidiš, če je res priključen na bazno, ki ima 4G.
https://www.kacnje.eu

Mogoče kakšen restart?

Probala in ni pomagalo.

Zaženi SI lokator ali kaj podobnega, da vidiš, če je res priključen na bazno, ki ima 4G.

Kot sem rekel imela sva na isti lokaciji identičen signal, jaz 4g on E. Pozabimo zdajle sploh na 4G, zadeva se ne premakne iz E-ja!

Reaper ::

ročno naj prestavi samo na UMTS, bo dobil 3G signal, potem naj nazaj prestavi na samodejno.

Reaper je izjavil:

ročno naj prestavi samo na UMTS, bo dobil 3G signal, potem naj nazaj prestavi na samodejno.

Nisem našel te nastavitve, lahko malo svetuješ kje naj iščem?

Pod
nastavitve
mobilni podatki
mrežni nači
je samo 2g 3g 4g

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

mm46 ::

V dialer vpiši *#*#4636#*#* v Phone info imaš pod Set preferred network type precej več možnosti

Nimam nexusa ampak po navadi je tak GSM, GSM/WCDMA, WCDMA, LTE. Vsaj tako imam jaz na HTC One. Ko noče preklopit na HSDPA dam ročno na WCDMA, ko dobi HSDPA signal preklopim nazaj na GSM/WCDMA. Sem pa 100% prepričan da je opcija tudi 2g/3g, Ti daj na 3g, počakaj da dobi signal, potem pa prestavi na 2g/3g da sam preklaplja. To je to.

Auba ::

Hmmm jaz sem si danes LTE vklopil preko SMS storitve uspešno pa mi ni zaznal LTE, samo H omrežje pa te fore :) Kaj narediti, da bo LTE delal?
Živjo :)

moraš imeti USIM in poslati SMS na 1918 (Mobitel). Meni je takoj delovalo.

Mavrik ::

Auba je izjavil:

Hmmm jaz sem si danes LTE vklopil preko SMS storitve uspešno pa mi ni zaznal LTE, samo H omrežje pa te fore :) Kaj narediti, da bo LTE delal?

Rebootni telefon.
The truth is rarely pure and never simple.

PrimozR ::

M-XXXX je izjavil:

A je slučajno US verzija? :P

dunda ::

Jaz nisem imel nobenih težav. Ko sem poslal SMS, me je vrglo na 4G. Doma sem sicer daleč od LTE :-), vendar če pridem v območje, kjer je LTE prisoten, se takoj pojavi.
Deluje odlično - tako telefon, kot Telekomovo omrežje.
https://www.kacnje.eu

Aha zdaj dela kul ja :)

mperice ::

O kdo ve, kje v Sloveniji bi blo možno kupit nexusa čim ceneje, pa da je možno vzet tut račun na firmo. Pri mobisvetu, baje to ni mogoče :(

mperice je izjavil:

O kdo ve, kje v Sloveniji bi blo možno kupit nexusa čim ceneje, pa da je možno vzet tut račun na firmo. Pri mobisvetu, baje to ni mogoče :(

Jaz sem ga tako, da sem kupil Siol bon + 134 € dal mobitelu. Najceneje pa slovenska garancija. Bi pa prišel še ceneje skozi, če bi imel na razpolago svoj Siol bon a mi žal ne pripada, ker že imam Siol box vezavo.

Siol je zmagal s temi boni za moje pojme. 2 leti garancije pa veliko ceneje me pride kot iz tujine. Pa bmk za vezavo za 2 leti. :) Prej sem imel Nexusa 4 a iz tujine kjer mu nažalost tudi EU garancija ne velja pri nas. Vsaj tako so mi rekli pri uradnem distributerju za LG.

mperice ::

Se strinjam da je tako najcenejš. Verjetno ne bi tega spraševal, če bi imel na voljo kako prosto vezavo, ane?

fopi ::

Vezave se prodajajo na bolhi. Poglej.

http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...

Očitno nekateri kupujejo bone drugi pa to vedo in prodajo vezavo. Kolko se ti pač splača dat da lahko vnovčiš 250 EUR bon.

Jaz sem kar 2 mobitela kupil na to Siol bon foro. :) Enkrat HTC One pa sem ga isti dan prodal za 130 € profita, zdaj pa Nexusa 5ko :) Sicer sem pa videl, da podjetje Svedata doo prodaja Nexusa 5 za 399 € kar je ista cena kot v Avstriji.

Če nimaš prostega mesta za vezavo bi ga jaz kupil tam. Pa še slo garancijo imaš. Teh uvažanj iz Google Playa iz DE in UK se ne splača. Ne samo, da moraš izdelek poslati direktno v Nemčijo, mobitel moraš zapeljat do Nemčije in ga odtam odposlati na servis. Če ga pošlješ iz Slovenije v Nemčijo bojda ne velja. Tako so mi rekli na Vama Povšič doo.

rc-car ::

Je kdo zasledil kje ugodnega nexusa brez vezave in s slo garancijo?

FYI, tistih kupljenih preko sestavi.si in mobisvet v vamatrade ne morejo servisirati in jih je treba poslati preko prodajalca v avstrijo...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
««
7 / 54
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google/LG Nexus 4 (strani: 1 2 3 438 39 40 41 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2013360346 (143196) Mavrik
»

Prispeli so Nexus 6, 9 in Player, Android 5.0 je Lollipop (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
13752898 (44422) amacar
»

Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )

5025407 (21864) fast1slow
»

Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )

6532831 (25799) Assass1n

Več podobnih tem