Forum » Pomoč in nasveti » Lahko teče Radeon 9000 Pro tudi brez ventilatorja?
Lahko teče Radeon 9000 Pro tudi brez ventilatorja?
Nazgul ::
Nabavil sem si namreč Sapphire Radeon 9000 Pro, pa je vent kr glasen, in sem pršel na idejo da bi ga kr ugasnil, sam mal me skrbi da se bo pol čip pregrel. Sicer sem nekaj bral da se dobijo tud Pro verzije brez venta, sam je pr Sapphire tko da skor nima hladilna rebra, ampak sam tolk da se drži vent gor, torej skor samo gštel za vent. Bi se tako pregrel, če bi ugasnil vent? Modat pa nočem.
jest10 ::
Zelo se greje. Samo crkniu mislim da ne bo.
Zamenjat nesi kartico.
Meni je po 2 tednih ful naglas začelo ropotati. Kmal za tem mi je pa vent crkniu.
Pa so mi lepo zamenjal kartico
Zamenjat nesi kartico.
Meni je po 2 tednih ful naglas začelo ropotati. Kmal za tem mi je pa vent crkniu.
Pa so mi lepo zamenjal kartico
Nazgul ::
Zakaj bi pa moral karto menjat? Sej vse v redu dela. Sam vent je pač mal preglasen. Ne me narobe razumet, stvar ni kritična, ne ropoče al kaj takega, le najbolj glasen je pa vseen ker mam vse druge vente v ohišju na 5V pa mam Seagate disk, ki je zlo tih.
Torej, bi se moja grafična pregrela če bi vent na čipu ugasnil?
Torej, bi se moja grafična pregrela če bi vent na čipu ugasnil?
SasoS ::
Meni je tudi po dveh tednih crknu vent na 9000pro!!! Kakšen krš daje Sapphire to gor?? No, to je blo novembra...od takrat se mi ni dal kartice it menjat . Je res, da mam Chiefteca ki ima vent blizu in piha gor, vprašanje kolk je pomagalo. No uglavnem...zadeva je delala odlično (brez zmrzali ali artefaktov) do predvčerajšnjim ko mi je pri Demotu 3dmarka 1x zmrznla mašina. No, vent sem šou potem včeraj zamenjat...in je ravno tako glasen. Upam da bo kmal crknu
tha_man ::
Raje ne izklapljat venta. Jaz imam navaden R9000 (ne pro), in ima gor zelo zajeten hladilnik v primerjavi s pro verzijo (kupil sem ga ravno zato ker je pasivno hlajen), pa se še kar segreje. Pro verzija bo slej ko prej šel čez mejo, če boš samo izklopil vent na tistem mini čudesu od coolerja.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14316 (8295) | Buldožer |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3121 (2532) | MasterMiG |
» | Radeon9000pro coolerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1477 (1191) | antonija |
» | grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1282 (848) | Dr_M |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7611 (5602) | ferjan |