Forum » Pomoč in nasveti » sun servers + storage
sun servers + storage
Thorvald ::
Pozdrav
Zanima me, če ima kdo kej izkušenj s sunovimi strežniki in kje lahko dobim informacije za začetek-nimam časa brat cele sun-ove strani, zanima me predvsem storage kaj in kako...
Zanima me, če ima kdo kej izkušenj s sunovimi strežniki in kje lahko dobim informacije za začetek-nimam časa brat cele sun-ove strani, zanima me predvsem storage kaj in kako...
- spremenilo: Thorvald ()
Mr.B ::
Hm, Če nimaš pojma o SUN-u potem si res ne omisli tako velik korak. Sploh pa zakaj boš rabil SUN-ov stroj in storage ?
PS : Najhitrejše storage zadeve ima Compaq khm. HP sedaj,.
PS : Najhitrejše storage zadeve ima Compaq khm. HP sedaj,.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Whisky ::
Mislim ej,
bi rad vedel od kod izkusnje da lahko podas taksen odgovor. Vsak dan delam z storage aplikacijami (razlicnimi) na razlicnih platformah z razlicnimi devici .... in lahko recem da je Solaris med hitrejsnimi in popolnoma konkurencen HP-UX-u.
pa brez zamere ...
bi rad vedel od kod izkusnje da lahko podas taksen odgovor. Vsak dan delam z storage aplikacijami (razlicnimi) na razlicnih platformah z razlicnimi devici .... in lahko recem da je Solaris med hitrejsnimi in popolnoma konkurencen HP-UX-u.
pa brez zamere ...
Thorvald ::
Pozdrav
Da bi si lahko omislu ta velik korak, potrebujem informacije. Sicer pa - vsi se učimo - vedno.
Da bi si lahko omislu ta velik korak, potrebujem informacije. Sicer pa - vsi se učimo - vedno.
Whisky ::
Oj,
odgovor je bil namenjen Mr.B -ju.
Drugace pa delo s tem operacijskim sistemom ne priporocam brez izkusenj .... vsaj ne resno delo.
lp Matjaz
odgovor je bil namenjen Mr.B -ju.
Drugace pa delo s tem operacijskim sistemom ne priporocam brez izkusenj .... vsaj ne resno delo.
lp Matjaz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eclipse in windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1238 (991) | mihibo5 |
» | virtualizacija (Virtualbox)Oddelek: Operacijski sistemi | 1716 (1459) | Mavrik |
» | The ArrivalsOddelek: Loža | 1285 (848) | whatever |
» | Razvijalec MySQL-a izpodbija Oraclov nakup SunaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9195 (8164) | AndrejS |
» | solarisOddelek: Operacijski sistemi | 2558 (2089) | Ales |