» »

Samsung Wave

Samsung Wave

RejZoR ::

Lokacija kontaktov nima veze. Sem se pol leta zajebaval s tem sranjem, tko da imam dobro naštudirano. Tud čim boš menjal CSC fajle pri flashanju z multiloaderjem se Kies poserje in noče nadgrajevat firmwara. Razen če po nekem kozmičnem naklučju ravno uporabiš pravi CSC, ki ga Kies sprejme in hoče nadgrajevat.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

telexdell ::

RejZoR je izjavil:

Lokacija kontaktov nima veze. Sem se pol leta zajebaval s tem sranjem, tko da imam dobro naštudirano. Tud čim boš menjal CSC fajle pri flashanju z multiloaderjem se Kies poserje in noče nadgrajevat firmwara. Razen če po nekem kozmičnem naklučju ravno uporabiš pravi CSC, ki ga Kies sprejme in hoče nadgrajevat.

Imeti moraš pravo verzijo Kiesa (5.3 ali nekaj takega- pri novejših verzijah to ne gre več) in lahko v registrih oken zamenjaš oznake FW katere imaš naložene. Potem pa gre nalagat preko Kiesa.
A kot sem rekel, jaz Kies uporabljam izključno za nalaganje kakšnih programov, kateri so običajno plačljivi a so trenutno v akciji kot free.

PS- je tvoj telefon mogoče z Azijskega področja?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

RejZoR ::

Ne. Tovarniško je bil namenjen za nemški trg. Gor imam še neke nemške widgete in linke v nemščini.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

zoolander ::

Zanima me če je že kdo inštaliral Bada 2.0 in kako? Ali je res, da uzgubiš garancijo, če sam nalagaš/posodabljaš sistem?

pleomax ::

Ja,kolikor jaz vem,se lahko konča ravno s tem,česar si ne želiš :S Saj pravijo,da bo sedaj,vsak čas zunaj :)

RejZoR ::

Pusti Bada 2.0 beta na miru, ker bojo problemi pri naknadnem nalaganju final verzije. Itaq bo kmalu zunaj če bo vse po sreči.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pleomax ::

a se splača kupiti stylus za samsung wave,glede an to,da sem veliko na internetu? Stane pa 18,90 evra.

pleomax ::

No,kot je bilo za pričakovati ne bo vsa družina wave dobila nadgradnje na 2.0 Wave 525 in 533 bosta ostala na 1.1 Sta se ta dva modela sploh prodajala pri nas? Drugi teden naj bi za nadgradnjo nekaj začeli v Italiji,kolikor sem nekaj bral na hitro.

RejZoR ::

Italija? Nemčija je vedno med prvimi, ki dobi updejte...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pleomax ::

Saj to mi je nekam čudno ja. ČE bi mi bili med prvimi-bi bile to samo sanje ja. :( Ah,jaz že varčujem za samsung galaxy s III ker me je s II zelo navdušil-je zelo odziven-na trenutke osupljivo,pa še velikost se mi zdi zelo dobra vsaj zame. Tako,da od bade se bom čez največ pol leta poslovil. Težko bi me prepričala,razen če bi prej uvideli 2.0 in bi bilo več aplikacij. V to pa dvomim.

koro13 ::

Kdaj pa pride k nam?

pleomax ::

To se tudi jaz sprašujem,ampak glede na to,da za samsunga nismo pomemben trg-vsaj kar se bade tiče,,ga vsaj pol leta ne bo. 1.2 celo eno leto ni bilo -.-

RejZoR ::

Po drugi strani pa azijsko regijo tud nategujejo še bolj kot evropo z release datumi, tko da mi poslovna politika Samsunga itaq ni jasna.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pleomax ::

NJabolj zanimivo je,ko gledaš malo po internetu in tam en napiše,da je iz avstralije in bi rad bado 2.0 pol pa še pripiše,da je še vedno na 1.0 :O To pa je razočaranje,glede na to,da sem res za samsunga ko je govora za androide. Moj je sedaj prišel iz servisa in so mi naredili kalibracijo in sedaj mi pa moram potrkat še ni delal tako brezhibno kot dela. :) Aplikacije so pa še vedno druga tema -.-

tadej999 ::

Kupil sem Samsunga ACE...
Sedaj bi pa rabil pomoč kako naložiti oz. aktivirati navigacijo (katero navigacijo naložiti-baje da od garmina dela samo na nokii, kako jo s-crack-ati, zemljevidi, kje se jih dobi, kam naloži...)

Skratka pojma nimam kako se zadeve lotiti, nikjer pa nisem našel celotnega postopka...

Pomoč dobrodošla:)

Hvala!

RejZoR ::

To je tema samo za Samsung Wave telefone. In o piratski robi se tle ne sme pogovarjat. Krekanje softwera spada tja...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Peroslav8 ::

Pozdravljeni

Jaz imam Wave 723, no rad bi si gor naližol sygic navigacijo in mi to nikakor ne uspe. Ali se splo da gor naložit?

Hvala za odgovor

meXem ::

Ne

Peroslav8 ::

Hvala za odgovor, zato pa jaz nisem mogel nič naredit.

Kaj pa kera druga ki bi delala in je free?
lp

pleomax ::

no,kot že verjetno vsi veste ,bade 2.0 letos ne bo!

RejZoR ::

Eh to sem že napovedal, da bo isto kot z Bada 1.2 leto nazaj. Težke obljube in špekulacije pol pa se je prestavljalo iz meseca v mesec. In pazi to, ene države še vedno niso dobile niti Bada 1.2. Prov ignorantski odnos do kupcev Samsung aparatov. Res mi ni jasno zakaj se Samsung "trudi" z Wave serijo če se obnaša tko jebivetrsko.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Shadow666 ::

Druščina,
ima mogoče kdo isti problem kot jaz (WAVE s8500).
Ko dobim npr. kakšen sms (iz najdi.si poanvadi),
mi ga ali razreže, ali napiše da sporočilo ni uspešno prejeto,
potem mi kar meša smse med sabo....
Npr. pol je današnjega, pol pa od 1 mesec nazaj.

Ve kdo za kak ukrep proti temu?


Lp
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

pleomax ::

Za to pa prvič slišim,da bi se kaj takega dogajalo. Zagotovo še je v garanciji in ga pelji na servis :) V glavnem,mene bada 2.0 sploh ne zanima več,ker takoj ko pride ven s 3 ali pa kaj podobnega grem iz bade za vedno,pa če sedaj 3.0 že gor spravijo me sploh ne zanima in nimam interesa za ta OS. OStali,ki pa še boste vztrajali,pa želim samo dobre živce. :)

RejZoR ::

In other news, there are no news regarding news about Bada OS. Res mi ni jasno kaj Samsung paca 1 leto, da nakoncu izda OS, ki ima samo par drugačnih ikonc in to je to. Prov uno, wtf!? Jezst tud sploh ne berem več novic, sam sem in tja zalepim kakšen pikanten komentar, da se mals prostim. Naslednji telefon bo brez premišlanja Android. Zadeva se vsaj posodablja v smiselnih intervalih in spremembe so omembe vredne celo med manjšimi iteracijami.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

GeForce ::

Slaba stvar tega je pa še to, da se telefona sploh ne moreš znebiti drugače, kot da ga podariš. Sam neuspešno poskušam s prodajo že kakšen mesec - s tem da deluje vse brezhibno, je še v garanciji in ne gre pa četudi dam ceno 120€ :|

Ah, ja....kaj mi je bilo treba iti iz Sonyja na Samsunga ? ;((

RejZoR ::

Fora je, da ves folk misli, da si ga kupil za 1 EUR preko naročniške in ga hočeš prodat za 200 EUR. Sam sem ga prodajal 99 EUR pod ceno, pa me je v pol leta kontaktiral samo en, pa še ta je hotel menjat za neko Nokio.

Jezst imam zdej najdražji backup telefon v zgodovini. In bo tko očitno tud ostalo. Ker imam raje krš HTC Wildfireja s Cyanogen 7.1 kot pa Wave z bedasto Bado.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

GeForce ::

Ah, ja do bi ga kupil za 1euro prek narocnine bi ga prodajal se nekoliko ceneje, tako sem se pa nate**il in ga kupil rabljenega. To z Wildfirejem ni se nic....jaz moram uporabljati SE K610i - saj je super telefon, ampak je pa ze nekoliko za casom...


Se pardoniram za pisanje brez sumnikov, ampak ravno na novo nalagam Windows 7 pa sem se na ameriski tipkovnici

pleomax ::

Pa naj ta bada že propade pa bo eno sranje na svetu manj. -.- JAz samo budno spremljam galaxy s 3 in so neke novice da bi naj na njem tekla android in ojoj-BADA!!!!! Če je to res,se poslavljam od samsunga. Dobrodošel htc,sony! Pa tako škoda je,ker moj wave je totalno neizkoriščen in mu ne morem rečti smartphone,če je pa "glup" ko noč. :( Malo aplikacij in da bi še blo vsaj stotino teh uporabnih. Bral sem tudi,da se uporabniki zdaj kao zbirajo in da bi samsunga prisilili,da takoj ko se da izda bado 2.0,ker so že prestvaili datum uradne izdaje na (o moj bog) april. Absolutno se delajo norca iz nas in tega ne mislim trpet,sploh pa te srce zaboli,ko vidiš tam prijateljico,ki ima enega samsunga galaxy ace ali mini in na papirju zgledata oba nula proti wave-u,v resnici pa ga pokosita,razen kamere,zaslona,hitrost pa se mi zdi čist kul in v bistvu čisto primeljiva z wave-om in njegovim tako opevanim 1 gHZ procesorjem. Se opravičujem za tole nakladanje ampak tudi jaz morem nekje jezo strest ven. :(

telexdell ::

Ko berem zgornje poste sem se resno začel spraševati, čemu sploh služi prenosni telefon? Do tega trenutka sem bil 100% prepričan, da telefoniranju.
Sem lastnik S8500 že več kot leto dni, pa me še ni niti enkrat razočaral. Vedno, ko izberem številko kliče in vedno ko zazvoni in se javim, se lahko pogovarjam.
Je pa telefon zanimiv, da mi poleg telefoniranja omogoča še kar nekaj bonbončkov. Če sem v neznanem mestu vključim navigacijo, vpišem naslov in me usmerja do cilja. Za kratek čas si lahko odprem kakšno e-knjigo ali zaigram kakšno igrico (need for speed, fruit ninja, angry birds...). Ogledam si lahko kakšen dokument ali kaj preračunam v preglednici. Imam šifrirane mape in podatke kot npr. davčne številke. Lahko dostopam do elektronske pošte, interneta, facebooka, dropboxa...
In kaj mi bo Bada 2 ali Bada žnj nudila dodatno, da bi moral zganjati paniko če izide aprila ali nikoli??? Skratka telefon vreden vsakega centa zanj.

PS-Če bi le imel tam 10" zaslon ne bi nikoli razmišljal o tablici.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

GeForce ::

No, zame pod pojem "prenosni telefon" sodi tudi to da če mu "ukažem" naj me zbudi 05:17 med delovnimi dnevi, da me takrat tudi zbudi, ne pa da me v torek in pa petek enostavno pusti poležavati. Ker pa mu pri Samsungu pravijo "smartphone" bi pričakoval da lahko na enkrat brskam z več zavihki (na Waveu je omejitev 5). No pa če že imajo omejitev 5 zavihkov bi človek pričakoval da 5 zavihov tudi dela, ne pa da te po treh malo večjih straneh pričaka sporočilo "Run out of memory. Try closing few tabs." Hudirja, še na K610i in njegovem 1.8 zaslonu, lahko z opero mini brskam z 10timi zavihki hkrati.

PS:Če ti je Wave vredu telefon, lahko kupiš tudi mojega. :D
EDIT:Pa da ne govorim o tem da bi si želel med kakšno igro (naprimer Fruit Ninja) poslušati nekaj iz moje glasbene zbirke, pa mi ta "smart" Wave tega ne dovoli.
Te smem vprašati katere Angry Birds pa igraš? Java? Ker ko sem zadnjikrat preveril glede Angry Birds od Rovia za Bada OS ni bilo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GeForce ()

RejZoR ::

Java verzija Angry Birds je grda in brezvezna ker je čist drugačna. In ja, lahko odkupiš še mojega, ko smo že pri tem...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pleomax ::

GeForce-glede na tvoje potrebe bi več kot dovolj zadostoval sony ericsson xperia mini naprimer,pa še ta je po mojem mnenju bolkša od wave. Kaj pa mi pomaga procesor,pa super,kul,megastičen... amoled,...,če je ta glavno za drek(OS)! Sploh pa meni lani julija nekje še ni bilo jasno,zakaj hudiča je wave iz kovine,galaxy s pa iz plastike? Sedaj mi je jasno. Samo da privabi,ko pa kupiš,potem pa se znajdi kakor veš in znaš. Prvo pravo posodobitev pa naredimo komaj 2 leti po prihodu modela,ker drugače ljudje ne bodo kupili wave 3. Saj je ta samsung zelo pameten,mi pa smo se spametovali in se naučili katerih napak ne smemo ponavljat in to bo samsung še tudi doživel. VSe prehitro razvija,da bi to lahko še trajalo tako lepo :) ČE pa mislijo na mojega favorita(galaxy s 3) naložiti zraven androida še bado gor,pa se odpovedujem samsungu. Sem nameraval wave-a prodat,ampak ko si bom jaz drugega nabavil,je moja sestra rekla,da bi ga imela,ker v bistvu sedaj nima več toliko časa,da bi se lahko kaj preveč s telefoni ukvarjala in bo presedlala iz corbya na wave. No,vsaj ta moel wave preseže. -.-

GeForce ::

@pleomax: Ravno to sem imel v mislih. Xperia Mini ali Xperia Ray. Če bi mi kmalu uspelo prodati Wave-a, bi mogoče malo pogledal še za rabljenimi Xperia Arc, vendar če sem bil bolj zadovoljen z Xperio X8 kot z Waveom, tudi z Xperio Mini nebom imel težav :D

Sony all the way....Sony (+Ericsson zaenkrat) telefoni, če se mi uspe dogovoriti v BigBangu za menjavo mojega "piskajočega" Asus-a, biom vzel nekaj od Sony Vaio, potem čez kakšno leto in pol ali dve pa bi mogoče testiral še PS Vita 8-)

telexdell ::

Nekateri so zares kot otroci v trgovini z igračami. Na vse načine želijo novo igračo in pri tem hlipajo, kričijo, se mečejo po tleh, brcajo, suvajo...
Le kaj bo, ko bodo končno zamenjali Bado za Android. Bo potem Android zanič, ker ves čas nekaj prenaša z neta. Programi zabijejo procesor na 100% (pa še čez!), da lahko le odstraniš baterijo, če želiš odzivnost telefona. Ko naložiš nekaj aplikacij se ti telefon, kdo ve zakaj, začne čudno obnašati...

Ob Božiču in prihajajočem Novem Letu vam želi blagoslovljen Božič in veliko sreče v Novem Letu, da vam bo uspelo prodati BADA telefone, dobiti Android, nič opisanih težav in da ne boste čez leto ali dve zopet izpadli kot otroci v trgovini z igračami, ko se boste naveličali novega telefona.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

GeForce ::

Čakaj, čakaj...greva lepo po vrsti:
1.)to od otrok in igrač, vredu misli si kar si hočeš, ampak če nisi opazil ne nameravam kupiti novega aparat dokler ne prodam Wave-a, tako da nisem nek "presran, bogati, cvileči, tuleči,... otrok ki na vsak način hoče še nekaj"
2.)Ko bom zamenjal Bado za Android (in to bo Sony Ericsson) bom najprej kakšen teden preizkušal "Sonyevo verzijo Androida" in če mi nebo všeč bom naložil Cyanogenmod in prilagodil sistem temu za kar ga najbolj potrebujem
3.)Neboš vrjel ampak glede prenašanja podatkov iz interneta, na Android Marketu obstaja kar nekaj aplikacij, s katerimi lahko vse to omejiš kolikor hočeš....glede na to da si uporabnik Bada OS, ti to oprostim, saj takih uporabnih aplikacij na Samsung store ni.
4.)Aplikacija ki obremeni CPU 100%? Primer?
5.)Za čudno obnašanje je vrjetno kriv kakšen virus oz. kaj podobnega, in spet - "There is an APP for that" - celo ESET Antivirus obstaja za Android
Pa greva k problemom na Wave-u ki sem jih omenil zgoraj. Če veš kako rešiti kakšnega izmed njih kar na dan z besedo.
6.)poldelujoči alarm?
7.)omejitev 5 zavihkov, s tem da kaj več kot treh malo večjih strani ne moreš odpreti?
8.)igranje priljubljene igre in istočasno poslušanje glasbe na telefonu? (Še vedno me zanima informacija glede Angry Birds za Bada OS)

No tudi jaz tebi in vsem ostalim želim vesele božične praznike in srečno novo leto 2012. Pa hvala za želje glede prodaje Bada telefonov in želje glede tega do odrastemo iz majhnih kričečih, tulečih, brcajočih,...otrok

pleomax ::

ČE ima človek doma telefon s procesrojem 100Hz,potem verjamem,da ga ena aplikacija zabije do 100% :P Ne,ne bomo skakali po trgovinah za drugimi telefoni takoj,ker malo pa je tudi potrebno šparat v teh časih in najbrž razuzmete vsi,da sem pošteno jezen,ker sem samsung wave kupil 27.julija 2010,se pravi takoj drugi dan ko je prišel v mobiteovo ponudbo in od tega je že skoraj leto in pol pa medtem samo bada 1.2 ampak to je bolj taka posodobitev da ni omembe vredna skoraj. Zaradi tega telefona sem jaz zamudil avtobus -.- Ampak dobro no,za snemanje je res super,pa ekranu res ne morem oporekati ampak makj mi to koristi,če ni aplikacij,preprosto ni jih :( Pa s temi zavihki ne-probleme ima že z dvema ali pa tremi če so kakšne bolj zapletene strani in potem samo opozorilo(premalo virov,zaprite nekaj aplikacij) in to storiš,pol pa če še maš kakšno igrico v ozadju odprto,moraš tudi to zapreti. Zakaj? Kje je zdaj tisti en gigaherc procesor? Na papirju ja,v praksi pa ne. KLjub temu pa delam telefonu tudi veliko krivico,ker grajam njega,ki mi ponuja natanko to,kar mu je odredilo podjetje samsung,tako da si grajo zaslužijo oni,telefon je le žrtev,mi pa smo na žalost tudi žrtve. Sonyi so pa taki zanimivi telefoni(oblikovno recimo). :) Tudi jaz vam želim vesel božič in srečno novo leto 2012! Bada in samsung: Zresnita se,ker časa za to ni več veliko-ali bosta začela aktivno delat na OS-ju ali pa preprosto recite svetu adijo in tega OS-ja več ne bo in wave serija bo sčasoma pozabljena,čeprav je zelo lepo začela,kar prelepo,če mene vprašate.

RejZoR ::

Bada 2.0 je bila danes izdana preko Kies. Ampak s catchem. Samo za Poljsko in Madžarsko. SAMSUNG WTF!!??!!??!
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pleomax ::

No,me ful preseneča,da je sploh bila izdana? :O Kaj pa nemčija?

SLO_Matej ::

RejZoR je izjavil:

Bada 2.0 je bila danes izdana preko Kies. Ampak s catchem. Samo za Poljsko in Madžarsko. SAMSUNG WTF!!??!!??!

Ker Androidni telefoni pa redno dobivajo uradne nadgradnje in posodobitve s strani proizvajalcev (samo spomnimo se HTC-jevega Heroja in zatem še Desireja za katerega so potem nekaj na pol uredili)?

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Bada je OS, ki ga paca Samsung sam. Glede na to da podpirajo samo tistih 5 naprav bi lahko bili mal bolj ažurni, ne pa da za 2 brezvezna popravka čakaš jeben 1 let. In nato še 1 let, da dobiš mal lepši vmesnik in 2 dodatni funkciji.
Glede na to da so še vedno dost aktualni aparati bi pričakoval vsaj nekaj popravkov za najbolj kritične buge. Ampak ne, kje pa. Boli jih k. Medtem ko Nokia še vedno izdaja updejte za 5800 po vsem tem času. Sej ni nič astronomskega ampak vsaj kažejo nek odnos do kupcev. Ne pa samsung, kateremu kratkomalo dol visi ko kupiš njihov telefon. Zato pa tud nikol več ne bom kupil njihovega sranja. Če bi v naši firmi vsi delal s takim odnosom, bi ostal brez vseh strank.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

pleomax ::

Zameril sem badi,ampak androidom od samsunga pa še zdaleč ne in za android postajajo vedno bolj resni,tako da do takrat ko si bom kupil novi telefon bo to najbrž samo še bolje,kaj se bo pa dogajalo za bado pa ni moj problem več. Podpiral sem jo že ko je bila svetu predstavljena oz. izdana le 3 mesece,sedaj pa žal tega ne morem več. Bom pa spremljal kako napreduje.

Tilk ::

Wave je lep. To je pa tud edina stvar na s8500 vredna pohvale.
A še pri komu telefon ob nizkih temperaturah praktično neuporaben postane? Touchscreen svede....
Tilk

pleomax ::

TEga še zaenkrat nisem preizkusil dovolj temeljito,da bi lahko potrdil,vendar bom definitivno preizkusil in napišem.

mare87 ::

Eksperti pomoč! Znanec me je prosil, da mu na Wave spremenim jezik na Slo, ampak mi nikakor ne uspe.

Telefon je iz Avstralije, original firmware je bil 8500DTJF2, Bada 1.0. Najprej sem naložil Kies, ampak ni bilo kao nobenega update-a, kasneje Simobilov S8500BUKD1 - Bada 1.2, še kar brez možnosti za Slo oz. vse balkanske jezike. Potem sem probal z master reset.. Zmes še XXJID, XXJL2 nobene razlike. Probal CSC preconfiguration, ni MOT oz. ta druge oznake za Slo. Ne vem kaj še naj probam, sem porabil včeraj celo popoldne brez kakega rezultata.

RejZoR ::

Tilk je izjavil:

Wave je lep. To je pa tud edina stvar na s8500 vredna pohvale.
A še pri komu telefon ob nizkih temperaturah praktično neuporaben postane? Touchscreen svede....


To je problem vseh kapacitivnih zaslonov in ne samo tega na Wave-u... Mraz, rokavice, zelu suha koža na prstih, vse to vpliva na nedelovanje takega touch zaslona...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Tilk ::

že že, samo pri kolegici z istim telefonom teh problemov ni. Telefon postane res NEUPORABEN..hvala za odgovor RejZoE!
Tilk

RejZoR ::

Zelo je odvisno od prstov. Mene je najbolj jezilo, ko je zjutraj piskala budilka (kadar seveda ni zatajila brez vsakega razloga) in sem s prstom tapkal po ekranu pa ni hotelo registrirat, ker sem imel kožo na prstih tolk suho, da enostavno ni registriralo dotika. Šele ko sem mal pihnil po prstih, pol pa je zagrabilo.
Tko da je zelo odvisno od uporabnika do uporabnika in od posamezne situacije. Drugače kadar pa so pogoji normalni pa je zaslon extremno občutljiv. Je pa seveda možno, da dva ekrana nista identična zaradi npr malce drugačnega nanosa sloja za dotik oz pač splošnih odstopanj.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mare87 ::

Uspelo! Potem ko sem samo CSC fajl updejtal z enim od starejšega firmware-a, se mi je telefon po bootu nonstop rebootal. Potem sem naložil S8500XXJID - full in je normalno zbootal. Potem pa prek S8500XXJL2S8500OXFKA1_TWO - neka hrvaška verzija in je šlo nastavit csc preconfiguration na MOT, SIM itd.. Še morem kaj sprobat če ne dela, preden telefon dam naprej?

pleomax ::

OK,s touchem pa jaz nimam nobenih problemov-sem se ravno spomnil,da sem ga uporabljal tudi na mrazu pa ni bilo nobene razlike takrat,drugače pa dela res super,edino s 2 ga poseka,karp a ni čudno(beri:dvojedrni procesor). :) Prodal ga boš? JAz ga ne bom do poletja,potem pa ga bo imela sestra. Če ti dela zdaj normalno,ni več kaj za preizkušat :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pleomax ()

mare87 ::

Ne ne, telefon je od soseda, starejši možak ki rabo Slo jezik, ker nemško ni pač toliko priročno. Hvala vsem za linke v tej temi in namige. Bom sprobal še kamero pa nastavitve za wap pa te finte.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung S8500 Wave oz. nasploh Bada OS (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
46164031 (37246) Xgeneration
»

Samsung bada aplikacije

Oddelek: Mobilne tehnologije
121311 (1142) BoboRobot
»

Neučinkovit servis za več mesecev

Oddelek: Mobilne tehnologije
454088 (2418) RejZoR
»

OS Bada

Oddelek: Mobilne tehnologije
285339 (3872) pleomax
»

Možen drug program namesto Kies

Oddelek: Mobilne tehnologije
92747 (2444) pleomax

Več podobnih tem