» »

rabim pomoč pri instalaciji androida na gsm

rabim pomoč pri instalaciji androida na gsm

afroangel123 ::

lep pozdrav. imam sledeči gsm : Huawaei u8500,... z androidnim sistemom 2.2.1..
telefon ima že posodobljen android,(prej je bil 2.1.3-se mi zdi), ker pa so se začele pojavljati težave z telefonom...(gsm se je začel samodejno izklapljat, ali pa ko sem hotel opraviti klica ali ko sem se komu javil, se je telefon ugasnil ter ponovno prižgal,nato ugasnil in prižgal itd.). Sem se pozanimal na Telerayu, pa so mi rekli ali je v okvari software(za popravilo če bi mi ga na novo nalagali bi me stalo 20-40€, predtem pa bi ga moral dati še pregledati-kaj je narobe-da bi ga testirali bi mi vzeli še 15€) ali pa kak stik z baterijo. težavo z baterijo sem preveril in je ista situacija...

sem malo poguglal po netu, pogledal malo filmčkov,kako se ga updateja itd,. a meni ni nikakor uspelo.

bi mi lahko kdo pomagal?
sem pripravljen tudi plačati,če bi mi ga kdo na novo instaliral,...
sem izu ljubljane.

Hvala za pomoč vnaprej.
LP

Hayabusa ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

sem preizkušal pa mi vedo napiše: unable to open. dal sem na kartico, ampak je vedno isto: unable to open. dload mapa mi isto prikaže, ne morem odpreti zakaj pa, to pa je vprašanje... na katerega nimam odgovora. poskušal sem postopoma isto kot je delal tip na video posnetku ampk meni ne rata.... bom poizkušil tole opcijo katero si mi predlagal in javim kako pa kaj.
zaenkrat hvala, javim v roku 1 ure. lp

Hayabusa ::

V fat32 jo formatiraj oz poskusi z drugo kartico.

zdravo,sem poskusil ampak neuspešno, updejtal se je , problem pa je še vedno sledeči, ko koga pokličem se mi telefon ugasne in nato ponovno priklopi, isto je, ko jaz sprejmem klic,enkrat se to zgodi po 10sekundah enkrat po 20sekundah, bi mogoče vedel kaj je narobe? kaj a je to problem softwerski ali je v okvari dejansko telefon? ker na telerayu so rekl da je lahko softwere ali pa baterija--slab stik.. to je preverjeno in to ni napaka...hvala za pomoč

Scorpia ::

Probaj telefon nastaviti na samo 2g omrezje. Naj se ti ne povezuje na 3g omrezje.
////

Halfdead987 ::

lool. 20-40 je vreden ta telefon...
1. rootaj
2. flashaj nek custom rom

Scorpia ::

Da das 2.1.3 nazaj, si kopiraj iz uradne strani, te njihove datoteke. Kopiras v dload,nato ugasnes telefon. Nato pritisnes volume +, - in nato uklopis telefon. Vse mores hkrati drzat, ko uklapljas, da prides do ''pink'' zaslon. Nato bo zacel samodejno namescanje. Le na tak nacin lahko das starejso razlicico.
V primeru da imas na spletni strani vec dload datotek, od razlicice 2.1.3, izberes najvecjo datoteko dload.
////

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LG 4X - CM11 problem s senzorji

Oddelek: Mobilne tehnologije
131742 (1436) edxx
»

Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC S

Oddelek: Mobilne tehnologije
377706 (5609) black ice