Forum » Kaj kupiti » Stenski nosilec za monitor | VESA
Stenski nosilec za monitor | VESA
Bolhač ::
Pozdrav.
Potrebujem nasvet glede nosilca oz. kakšne praktične izkušnje uporabnikov.
Odločil sem se za pridobitev dodatne kvadrature na delovni mizi in se lotil iskanja nosilcev. Glede kompatibilnosti dimenzij, nosilnosti in različnih sistemov sem se že malce izobrazil ter najdu nekaj, recimo sprejemljivih tako ali drugače:
Opcija 1
Opcija 2
Zanima me, kako se take stvari kaj obnesejo v praksi, koliko je to stabilno, ali je pomemben material nosilca...ter kaj sami uporabljate/predlagate.
Trenutno bi namestil gor 23", kasneje pa planiram 27". Montiralo se bo na nosilno steno. Mora pa imeti "roke", ker imam kotno postavitev mize, dimenzije VESA pa 100x100 oz. večje.
Hvala v naprej.
Potrebujem nasvet glede nosilca oz. kakšne praktične izkušnje uporabnikov.
Odločil sem se za pridobitev dodatne kvadrature na delovni mizi in se lotil iskanja nosilcev. Glede kompatibilnosti dimenzij, nosilnosti in različnih sistemov sem se že malce izobrazil ter najdu nekaj, recimo sprejemljivih tako ali drugače:
Opcija 1
Opcija 2
Zanima me, kako se take stvari kaj obnesejo v praksi, koliko je to stabilno, ali je pomemben material nosilca...ter kaj sami uporabljate/predlagate.
Trenutno bi namestil gor 23", kasneje pa planiram 27". Montiralo se bo na nosilno steno. Mora pa imeti "roke", ker imam kotno postavitev mize, dimenzije VESA pa 100x100 oz. večje.
Hvala v naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dvigniti monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2288 (706) | Rias Gremory |
» | Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28241 (25730) | root987 |
» | kaljeno stekloOddelek: Loža | 13356 (12880) | VIP58 |
» | Računalniška miza.Oddelek: Kaj kupiti | 16822 (7159) | nodrim |
» | Pomoč pri Nakupu Vodnega HlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1980 (1602) | yeti |