» »

PS4

PS4

««
92 / 162
»»

Jerry000 ::

Gatsu je izjavil:

Če narediš nov account na zavvi in uporabiš kodo welcome je še 10% dodatnega popusta. Samo igro boste pač dobili čez 14 dni najhitreje. Men banda sploh še ni poslala Surge ki sem ga naročil čez vikend lol...

Ja, so znani po tem da so počasni (postali)

abyssus ::

Sicer je trenutno summer sale na PSN in je morda tam kaj iger ceneje - recimo za Tomb Raider vem, da je za 2 € razlike v ceni.

A ima še kakšna štacuna kak sale PS4 iger? (fizičnih)

scipascapa ::

hotukdeals.

4knative ::

Za hitmana dam 15 eur max, ker je čez 100 ur igre.

grandioso74 ::

ce je vec kot 100 ur potem mislim, da je tudi vec vreden, sicer ne nujno. imam pa filing, da je za tebe vrednost spila vecja, ce je krajsi, lahko pa da je krajsi spil vsebinsko boljsi?kako naj to razumem?
Človek je sam svoj največji sovražnik.

Gregex ::

4knative je izjavil:

Za hitmana dam 15 eur max, ker je čez 100 ur igre.

Bo 15€... pocak se kako leto pa bo.

folku ni težko dat za fifo copy paste 60€ in ostala ea sranja, za hitmana, ki je super igra mu je 25€+ za novo steelbook problem.

grandioso74 ::

tjah kmetek, fifa, en najbolj dolgoveznih spilov. imas pa prav.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

grandioso74 je izjavil:

ce je vec kot 100 ur potem mislim, da je tudi vec vreden, sicer ne nujno. imam pa filing, da je za tebe vrednost spila vecja, ce je krajsi, lahko pa da je krajsi spil vsebinsko boljsi?kako naj to razumem?

Nima vsak 120 ur časa za igro. Zato sem jo ovrednotil na 15 eur s poštnino in agentovo rdečo kravato.
Iz Hitmana bi morali narediti "jagodni izbor", tam 30 ur... :))

Smešno mi je kako folk dodeli ceno glede na ure igranja katere so ZELO relativne. Jaz bolj ceno dodelim glede na budget in željo do špila. Dam 20€ tudi če ma špil 3h igranja...

Ps+ cena se bo dvignila za 10e.

abyssus je izjavil:

Ps+ cena se bo dvignila za 10e.

Seriously -.-? Že tko se mi zdi bedn denar za to devat.

Gatsu ::

Tole je prišlo ravnokar na mail ja.... Še dobro da sem kupil 2 leti naročnine po 35€ v času E3 akcije :D

PlayStation(R)Plus prices are changing
From 00:01 BST on 31 August 2017 we are changing the prices of PlayStation(R)Plus.

- Annually, the price will change from 49,99 € to 59,99 € per annum.
- Quarterly, the price will change from 19,99 € to 24,99 € per quarter.
- Monthly, the price will change from 6,99 € to 7,99 € per month.

Tudi jaz sem se zaščitil še do drugega leta. Vseeno pazite sedaj, da nebi spet se avtomatsko aktiviralo podaljšanje naročnine, ko le-ta preteče.

EDIT: najprej dajo v akcijo, sedaj pa očitno hočejo pokriti izgube.

EDIT2: Seveda je logično, da v avgustu prideta kar dva AAA naslova.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: abyssus ()

Podražitev se je dejansko začela že lani na ameriških PSNjih ko je šla naročnina iz 50$ na 60$

Se spomnim tega, ampak sem vseeno optimistično upal, da to nas še ne bo nekaj časa doletelo. Ampak kot pravim; sedaj je logično, zakaj sta dva močna PS+ naslova v avgustu, ker folk bo itak ponorel. Mislim, da je lani kar isto bilo, da je prvi dražji mesec bil takoj boljši naslov na PS+.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: abyssus ()

Skos dražijo, a jaz že 3 leta kupujem ps+ po cca. 35€, lol.

@abyssus: ma kaka dva močna naslove? Just cause 3 je tehnična polomija ki se je brez Prostate sploh ne da normalno igrat, AC je pa samostojen DLC igre, ki je izšla na še pred izidom PS4 na PS3....

Gregex je izjavil:

Skos dražijo, a jaz že 3 leta kupujem ps+ po cca. 35€, lol.

Še mal pa mi bo res žal da sm si na SLO naredu račun :)

Danes je -10% na en izdelek v spletni M Tehniki kar pomeni najcenejšo Prostato kar se jih da zdej dobit v Slo verjetno in sicer 360€. Koda za popust je "KUPON-10TEH24"

Kanadske PS+ so še vedno po 35€ pa dobro leto dni nazaj so prijele tudi na USA PSN. Tak da za iznajdljive se ne bo nič podražlo.

Gatsu je izjavil:

Danes je -10% na en izdelek v spletni M Tehniki kar pomeni najcenejšo Prostato kar se jih da zdej dobit v Slo verjetno in sicer 360€. Koda za popust je "KUPON-10TEH24"

Kanadske PS+ so še vedno po 35€ pa dobro leto dni nazaj so prijele tudi na USA PSN. Tak da za iznajdljive se ne bo nič podražlo.

Lahko prenesem stvari iz enga računa na drugega? Ker tisto da imam 2 računa na enem MP drugi SP mi ne diši (oziroma nekaj primarno in sekundarno)

Gatsu je izjavil:

Vsak, ki se v lajfu znajde bo veliko igral igrice!

Jerry000 je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Lahko prenesem stvari iz enga računa na drugega? Ker tisto da imam 2 računa na enem MP drugi SP mi ne diši (oziroma nekaj primarno in sekundarno)

Kako to misliš na enem MP na drugem SP? Vidim, da ti ni najbolj jasno kako imeti več računov na PSNju.

Ko smo že pri cenah. Na amazonu je bil par ur nazaj glitch in si za uk račun dobil 42 GBP top up card za 25 GBP. :)) Blo objavljeno na hotukdeals, folk navalil in izkoristil, jaz prepozno opazil, ko sem kliknu so že spremenili. Jeb...

Gregex je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Kako to misliš na enem MP na drugem SP? Vidim, da ti ni najbolj jasno kako imeti več računov na PSNju.

Res je :). Ampak zelim tudi zvedet, glede n to da imam ze 2 kupljeni igri na racunu, ce si ustvarim nov racun, ali lahko igre prenesem na drug racun?

Ne in to bilo lahko že vedel sedaj.

Prenesti jih ne mores, igras pa lahko, ker vsaka kupljena igra je v libraryju racuna, kjer je bla kupljena. Ti imas zdej slo racun in na njemu igras, naredis nov racun in na njemu kupis ps+ in potem imas ps+ tudi na slo racunu in se kaksnem, ce naredis recimo se tretjega, samo ta racun, na katerem si kupil ps+ moras v nastavitvah nastavit kot primarni racun. Enako je z igrami kupljenimi na racunu s ps+, jih igras na bilokaterem racunu potem, ko jih enkrat downloadas. To je v kratkem to, simpl ku pasulj. :)

PlayGamesi ::

Gatsu je izjavil:

Ah dej no, že 4 mesece ali več se dobi 349e kos, če se mal zanjdeš celo spod 290e..

Urne postavke odšteješ od cene in ga maš tudi zastonj, če pridno delaš. :))

Lahk ga rentaš pa od njega celo živiš :)

iloveboobz ::

ma kir kak ugodn key za US psn+ ?
smoki

cdkeys, pcgamessupply je imel včeraj 10$ za 6EUR.

playgamesi: 290EUR nov? takoj vzamem :)

Zgodovina sprememb…

PlayGamesi je izjavil:

Lahk ga rentaš pa od njega celo živiš :)

Če vsak dan rentaš 100 komadov res. :D

iloveboobz ::

scipascapa je izjavil:

a z topup cardi lahk tut kupis psn+ ?
smoki

iloveboobz je izjavil:

scipascapa je izjavil:

a z topup cardi lahk tut kupis psn+ ?

Seveda.

PlayGamesi je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Ah dej no, že 4 mesece ali več se dobi 349e kos, če se mal zanjdeš celo spod 290e..

Ja ok pri teb se ga itak dobi "praktično zastonj"

L1nK ::

tist 290€ za kos so super mega duper 'dobesedno zastonj' "damjan klub" ps4 projke
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Gatsu je izjavil:

PlayGamesi je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Ja ok pri teb se ga itak dobi "praktično zastonj"

Ja sm panika je ena, rabiš tolk inteligence kot je pri nas najbolj mrzlo pozimo recimo -19, da kapiraš praktično zastonj, oz če pa res še bolj v minus tolče, pol pa vrjamem da je res težko kapirat....

scipascapa je izjavil:

Lahk dobiš.....Dej Link mal preglej reči kje mi stakneš ps4 za 450e 10x špil, 5 letna garancija, , če ja kr mal linke nameči??

Zgodovina sprememb…

@PlayGamesi, mogoče se ponavljam, ampak koliko znese poštnina za kakšno igro? Osebni prevzem zame ni možen ker je predaleč.

Na trr 2e, na odkup 4,5e..LP

Za prijatle brezplačna ptt..

PlayGamesi je izjavil:

Na trr 2e, na odkup 4,5e..LP

Za prijatle brezplačna ptt..

Kdo bo pri tebi kupoval, če take strelaš? Ti lahko danes zapreš in ti jamčim da boš bolj uspešen v bilokerem drugem biznisu.

Lol....cca 20% imam jaz letno rast moje firme, ne vem vrjemi vas 7, 10 čudakov da kdo resno jemlje, če pa že paprijatli VI lepo skup držite, pa kr tko dalje...kjer mene omenjate vrjemte imam sm še več stran gameplay, playgame imam zaradi njih vsaj 15% več stran, od kar delajo sranje, kot vi vsi pravte vsak mal forme bere in tko je prav, enako jih jaz...

@PlayGamesi, hvala za info.

L1nK ::

samo da utihne tle in povsod na internetu, mu po mojem promet naraste instantno za 1/3
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

L1nK je izjavil:

samo da utihne tle in povsod na internetu, mu po mojem promet naraste instantno za 1/3

Čim več takih k si ti, čim več naročil na playgame.si, vrjemi...lažem se za odvetnike itd, ne lažem se pa za te vaše glupe fore, in vrjemi k bi vi vedl taletni, vas ej ene 5 do 10, kaj se iz vas folk smeje, ampak lej vskemu en x pride...če ne hitr, pa počasi...

Lepo da ti gre biznis, ne zanemarjaj pa zdravja...

pojejo ::

je že kdo kupovau na 365games ? kakšne izkušne mate ?

dobri so.
««
92 / 162
»»