Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija XP
Inštalacija XP
basko ::
Mam problem z inštalacijo XP-jev.Ko mi naloži potrebne stvari za inšttalacijo se mi pri napisu SETUP IS STARTING WINDOWS ENOSTAVNO USTAVI IN NE GRE NAPRAJ..Plata je elite k7vtaProsim za pomoč.
- premaknil: ToniT ()
Dead_Eye ::
hmm, to se zgodi se mi zdi če štartaš inštalacijo z win98 zagonsko... provaj bootat s cd-ja, če ti ne dela si naredi xp zagonske diskete(6kom) - vso srečo da dobiš 6 delujočih
v skrajnem primeru pa inštaliraj win98 in pol takoj iz winsov čez xp - ni optimalno ma deluje
v skrajnem primeru pa inštaliraj win98 in pol takoj iz winsov čez xp - ni optimalno ma deluje
The one and only
SisQ ::
Pozdrav!
Samo toliko, to ni poanta z win 98 zagonsko disketo. Vedno to uporabljam in nikdar problemov. Mogoče je cd z xp-ji kaput.
Samo toliko, to ni poanta z win 98 zagonsko disketo. Vedno to uporabljam in nikdar problemov. Mogoče je cd z xp-ji kaput.
Probu sem tud z nadgradnjo 98,pa se računalnik ponovno zažene in se nato spet ustavi tako kot prej ko sem bootu direk s cdja na prazen disk.Cd pa je dober,vsaj nedolg nazaj je bil ko sem nalagu kolegu.Mislm,da je problem v matični,ker sem nekje enkrat zasledu,da je nekdo imel enak problem s to matično.Verjetno je treba neki naštimat tko kot je trba,sam ne vem kaj.Zato,če kdo ve...
ToniT ::
Jaz sem imel isti problem, samo da je bila grafična (neki GeForce) in potem sem za inštalacijo dal not drugo grafo, potem pa vrnil to in je delalo B.P.
Ja jaz mam tud notr geforce,sam ne vem zakaj bi bla grafika problem.Ta kolega,ki sem mu nalagu XP-je ma tud geforce od istega proizvajalca pa je šlo ko šus.Saj ne da bi na vsak način hotu XP-je,rad pa bi jih sprobu na mašini,da vidm kako laufa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje C diska pri XP-jih oz. težave z nalaganjem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1273) | ZdravkoČolič |
» | Iz WinXP--na Win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1137) | Airskull |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3149 (2387) | xpozed |
» | Restart med instalacijo Win98seOddelek: Operacijski sistemi | 1060 (878) | Tilen |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1383) | @ljash |