» »

Plextor 8/4/32 HELP

Plextor 8/4/32 HELP

Rott-von-weiler ::

vse normalno dela le da ko pečem z 8x hitrostjo mi skoraj vedno najde napako al mu pdatkov zmanka al ka pa to se dogaja samo ko igrce pečem pri muziki pa programih še ni zatajil:O

--------------------------------------
Piši kao što govoriš

Han ::

Verjetno snemaš "on-the-fly" in se mu izprazni buffer, ker je CD, s katerega bereš podatke, zaščiten...

ja pa če pol zmanjšam hitrost recimo iz 8 na 4 pol pa dela vse normalno???:O

SpiDEr8 ::

Ja sej jest mam enak probem pol pa kr z 4x hitrostjo pečm!!! Naj bl zihr!!! pa mi nč ne zajebe!!!8-)

KOLAPS ::

Lahko da nimaš optimalno zvezan cd in cdrw, lahko da ti cd prepočasi pošilja podatke ker nimaš vklopljenega DMA al maš pa že na sploh prepočesen cd-rom!

Men se je isto dogajal k sem hotu direktno iz cdja na cd (on the fly) presnemavat
pol sm pa ugotovu da mi teac32x cdrom prepočasi pošilja podatke ne more hitreje kot z 4x hitrostjo zdej mam pa pionerja DVD 16/40 in seveda z vklopljenim dma presnemava direktno tudi z 8X!

Han ::

Novejše verzije Nera 5 nekako zaklenejo hitrost branja podatkov pri nekaterih pogonih na največ 4x, če je CD posnet v Mode2 načinu. Mogoče je to to. :\

ja če bi jas mel tak zvezano cd na cdrw pol bi blo vrjetno ok tak ma vsaj moj frend pa vse luufa meni pa samo ta 8x hitrost zajebava pa samo pri igrah drugač dela ok

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
321733 (1367) AnWar
»

Teac RW 24x

Oddelek: Pomoč in nasveti
171462 (1158) Dirkac
»