Forum » Omrežja in internet » video streami preko proxya
video streami preko proxya
Kaboom ::
Imam zeljo gledat slovenske programe medtem ko sem v tujini - skratka zelim si zrcalit svoj slovenski IP na svoj racunalnik / telefon / tablico kjerkoli na svetu pac sem.
V sloveniji mi laufa racunalnik z distribucijo ClearOS na dovolj mocni internetni povezavi. Na android tablici in telefonu v tujini bi rad uporabljal SiOL TViN. Na racunalniku bi rad gledal RTV Slo oddaje, ki so omejene na slovenske IPje.
Proxy bo moral bit zasciten z geslom. Na domacem omrezju je par racunalnikov, katerim ne bi rad spreminjal nastavitev, da delajo normalno naprej, kot so do sedaj. Oni ne potrebujejo proxy vmesnika...
Vsaka pomoc dobrodosla! Hvala.
V sloveniji mi laufa racunalnik z distribucijo ClearOS na dovolj mocni internetni povezavi. Na android tablici in telefonu v tujini bi rad uporabljal SiOL TViN. Na racunalniku bi rad gledal RTV Slo oddaje, ki so omejene na slovenske IPje.
Proxy bo moral bit zasciten z geslom. Na domacem omrezju je par racunalnikov, katerim ne bi rad spreminjal nastavitev, da delajo normalno naprej, kot so do sedaj. Oni ne potrebujejo proxy vmesnika...
Vsaka pomoc dobrodosla! Hvala.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
NoName ::
odgovor najdeš na spletni strani http://bit.ly/XpqQhO
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16281 (6955) | rkobarov |
» | Slovenski vpn serverOddelek: Omrežja in internet | 14954 (809) | blue |
» | eknjige v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25630 (22688) | Ales |
» | Imperij v trgovini s porcelanom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 21534 (1456) | roscha |