Forum » Strojna oprema » canon mp610 problem
canon mp610 problem
OZZY ::
Sploh ne vem kaj se je zgodilo. Tiskam včeraj brez problema. Grem spat - printer je prižgan.. Probam danes natisnit nekaj in vrže ven prazno stran... NIč jasno, dokler ne vidim, da me na printerju opozarja, da je not napačna print glava...napaka u52..
OK.. mal poggoglam in vidim, da gre dejansko za napako na nekem temperaturnem senzorju. OK rečem in vržem not NOVO ORIGINAL GLAVO, ki sem jo nabavil takrat ob nakupu za rezervo.
Printer glavo lepo zazna in si mislim OK.. stvar rešena. Hočem printat in vrže spet ven prazno stran. Dela kot da printa.. glava šiba ampak NIČ.. NIč barve..
Ma fuc* of** ..
je mel že kdo tak problem..
Mi gre prav na ku**, ker sem takrat kupil ekstra glavo za 70 eur, da bom mel za menjat, saj je enota super..
OK.. mal poggoglam in vidim, da gre dejansko za napako na nekem temperaturnem senzorju. OK rečem in vržem not NOVO ORIGINAL GLAVO, ki sem jo nabavil takrat ob nakupu za rezervo.
Printer glavo lepo zazna in si mislim OK.. stvar rešena. Hočem printat in vrže spet ven prazno stran. Dela kot da printa.. glava šiba ampak NIČ.. NIč barve..
Ma fuc* of** ..
je mel že kdo tak problem..
Mi gre prav na ku**, ker sem takrat kupil ekstra glavo za 70 eur, da bom mel za menjat, saj je enota super..
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45793 (29507) | gazer |
| » | Canon Pixma MX925 - čiščenje glave - pozna kdoOddelek: Pomoč in nasveti | 3221 (2798) | mat xxl |
| » | Diploma - roboviOddelek: Pomoč in nasveti | 6314 (5054) | hmm23 |
| » | Lexmark ne bo več izdeloval brizgalnih tiskalnikovOddelek: Novice / Ostale najave | 5700 (4110) | roli |
| » | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 6185 (5609) | TheJack |