» »

Kupiti telefon v ZDA

Kupiti telefon v ZDA

koro13 ::

Torej čez 3 tedne pojdemo z družino v Ameriko in bi si rad kupil high end smartphone,ker verjetno bo ceneje kot pri nas.torej zanima me če bi telefon kupil v ZDA in bi deloval pri nas,in kakšne bi bile cene, oz. kje lahko kupiš telefon - npr. A lahko prosti kupis moblinil pri operaterju, oz. ali v ZDA obstajajo trgovine kot mobisvet...Kako pa je z njihovimi omrežji,lte cdm...ali kaj so.kaj imamo pri nas in na kaj naj bom pozoren? Kupil bi Xperijo Z pa me zanima ce ze kdo ve ce je ze na prodajnih policaj in kakšna bi bila cena. Priporočate še kaj drugega,mogoce je dober se lg nexus 4 sam 13 gb prostora je malo,kaksna bi pa bila cena tega? Hvala za pomoč,pa opravičujem se za slovnicne napake,ker pisem na pol delujocem iphonu :S

Hvala Koro ;)

balluf ::

Mislim da imajo oni druge frekvence in pri nas ne bo funkcioniral.

Goran's Blog ::

Točno tako druge frekvence:
http://www.worldtimezone.com/gsm.html

lonz ::

Preveri katere frekvence podpira tvoj telefon. Moja nokia je čisto lepo delala ker ima podporo za frekvence GSM/EDGE 850/900/1800/1900, kar pomeni da je OK za USA.
...arrrrrr, shiver me timbers...

tomko0300 ::

Imam HTC TITAN II, kupljen na Kitajskem, delan za ameriško omrežje AT&T, sem na Simobilu in deluje perfektno, pošiljati pa ne morem MMS-ov, ker je telefon še vedno tovarniško nastavljen na AT&T.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

če pošljem HTC kupljen pr simobilu v USA a bo tam delal?

Oddelek: Loža
51180 (985) modelno1
»

Prosim za mnenja o telefonu z eBay-a

Oddelek: Mobilne tehnologije
161087 (725) konspirator
»

Ebay? Bolha?

Oddelek: Kaj kupiti
92283 (1751) kixs
»

Evropska komisija hoče odpraviti mobilno gostovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7221098 (17882) PrimozR
»

Google pripravlja Android tiskovno konferenco

Oddelek: Novice / Android
153615 (2617) PrimozR

Več podobnih tem