Forum » Pomoč in nasveti » najboljsi disk v deželi tej! :-)
najboljsi disk v deželi tej! :-)
A.L.T. ::
No, moj sošolc (znan pod nickom law oz. gnoj (tm) ) pravi, da so seagat in quantum diski boljši od ibm-ovih. Zdj bi pa prosu naj vsak tuki napiše kir disk je po njegovo najboljši, kir je najhitrejši (pa ne mi pisat nobenih scsi diskov ), kir najtišji in kir je najdražji!
Lp
Lp
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
jokeman ::
Jest mam doma Maxtorja 20GB in je tako tih, da se ga popolnoma (!!) nic ne slisi. Glede kakovosto pa ti priporocam IBM.
msmiha ::
baje so IBMovi najboljši. Jaz mam doma WD 7200rmp ata 66 in se nič ne pritožujem
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
andrej ::
v zadnjem casu so IBM-i res izjemni, 100% pa ne morem rect, kateri model je res najboljsi, ker modeli prihajajo ven vsak teden... Nihce od nas pa ni preiskusil se cisto vse, tako da... Dejstvo je, da so razlike dodaj male pri najboljsih modelih. drugace pa poglej na storagereview.com
Rott-von-weiler ::
jas prisegam na ibm samo pri scsi varianti tega navadnega pa mam v enem izmed računalnikov no name že pet let pa radi ko suza pa bi še takega kupo če bi vedo kiri je
---------------------------------
Piši kao što govoriš
---------------------------------
Piši kao što govoriš
Loki ::
Jest sem vcasih imel enga Seagata 6.4 gb, pa sem skoraj oglusel skoz, ko je izvajal seek (tisti brnenje), zdej mam pa IBM DPTA 20.5 gb, pa je v primerjav z Seagatom neslisen.
I left my wallet in El Segundo
Betek ::
O IBMu samo to. Mel sem DTTAxxxx...v glavnem 10Gb na 7200 obratih. Pa je crknil(najprej ga je nekaj trokiralo, pozneje pa ga niti BIOS vec ni spoznal). Nesem nazaj(se v garanciji). Recejo, da bo trajalo nekaj tednov, ker ga morejo na IBM poslat. OK. Zacasno kupim drugi disk(kdo pa je lahko nekaj tednov brez racunalnika). Po nekaj tednih dobim novega IBMa. Isti model. Kaj bom z njim....ga prodam prijatelju. In po nekaj tednih se mi oglasi na vratih, da mu je zacelo disk trokirati....zgodba se bo se nadaljevala...bom ga spet moral nazaj nest.
Jinxy ::
Vsaka postena firma ti more dat nadomesten disk za teh par tednov!! Ce so zelo prijazni, ti pa samo disk zamenjajo, dajo ti pac novega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A je to normalno al je disk prepočasen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3126 (2179) | strictom |
» | Kateri Disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1855 (1562) | Quake |
» | Izkazalo se je za resnično...Oddelek: Novice / Diski | 2017 (2017) | branko_bm |
» | rabim nov disk, kaj kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 1381 (1094) | Yohan del Sud |
» | Kateri disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1337 (1217) | Matek |