Forum » Pomoč in nasveti » Povezava PS3(kabel)-PC(wifi)-router
Povezava PS3(kabel)-PC(wifi)-router
klenan ::
Pozdravljeni!
Trenutno imam PS3 povezan na PC preko UTP kabla, na PC-ju imam pa USB wifi kartico. Želel bi da bi mi tudi na PS3-ju deloval deloval internet (trenutno ne dela). Torej trenutna shema je PS3(UTP)-PC(WIFI)-ROUTER. Sedaj mi dela internet samo na PC-ju, prosil bi za konkretne napotke da bi mi internet deloval tako na PS3-ju kot PC-ju. Drugačna shema povezave ni mogoča.
Hvala za pomoč.
Lep pozdrav
Matic
Trenutno imam PS3 povezan na PC preko UTP kabla, na PC-ju imam pa USB wifi kartico. Želel bi da bi mi tudi na PS3-ju deloval deloval internet (trenutno ne dela). Torej trenutna shema je PS3(UTP)-PC(WIFI)-ROUTER. Sedaj mi dela internet samo na PC-ju, prosil bi za konkretne napotke da bi mi internet deloval tako na PS3-ju kot PC-ju. Drugačna shema povezave ni mogoča.
Hvala za pomoč.
Lep pozdrav
Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup GTA V (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8257 (5874) | BorutK-73 |
» | Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 28540 (25118) | Pesimist |
» | Battlefield 3 iz PS3 na PCOddelek: Igre | 2510 (2113) | Bananovec |
» | PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 15031 (11550) | PARTyZAN |
» | Novice s konzolastičnega svetaOddelek: Novice / Konzole | 5800 (3587) | Matheeew |