Forum » Pomoč in nasveti » menjam psc za paypal
menjam psc za paypal
ViperR ::
Kot ze naslov pove rabil bi 10€ na paypalu.. menjal bi za psc(Paysafecard) v vrednosti 10€. Lahko tudi kako drugacen nacin.. pisite na zs. Hvala in lep pozdrav
hojnikb ::
paysafe -> neteller -> virtual mastercard -> paypal
sicer so provizje vmes, ampak deluje
sicer so provizje vmes, ampak deluje
#brezpodpisa
rdecaluc ::
Kaj pa če si sam nakažeš 10€? To je sila preprosto, glede na to da imaš TOLE!
Servis obstaja sedaj že nekaj mesecev in preverjeno deluje. Sam to uporabljam za filanje paypala.
Lp!
Servis obstaja sedaj že nekaj mesecev in preverjeno deluje. Sam to uporabljam za filanje paypala.
Lp!
Est modus in rebus. ,typos
DamnYall ::
Mogoče pa nima paypala in bi pač rad da nekdo nekaj namesto njega plača,on mu pa z pscjem plača.
Naredi si paypal, je zastonj! Potem pa gor nalož. Problem rešen.. pa ni treba nikogar fehtat..
paysafe -> neteller -> virtual mastercard -> paypal ;)
^^ stvar preverjeno deluje in nerabiš nič (no paysafe rabiš ;))
#brezpodpisa
dottor ::
Se da kako iz AlertPay (po novem Payza) na PayPal brez oderuške provizije?
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
imam paypal ampak imam samo maestro in ne mastercarda zato nemorem nakazat gor denarja.
@rdecaluc: dela tudi za banko koper?
@rdecaluc: dela tudi za banko koper?
@ViperR: Dela za vse banke. Moje banke sploh ni na tistem seznamu, konec koncev pa je edina razlika na koncu to da te napoti na spletno stran tiste banke :P. Tam dobiš podatke in enostavno plačaš preko položnice ali spletne banke. Mene košta 0.20€ za enkratno transakcijo.
Lp
Lp
okej hvala :)
@hojnikb: sem naredil virtualno kartico, dodal na paypal, jo potrdil ampak se vedno ne morem nakazat denarja iz kartice na paypal. 1EUR je bil edino nakazan, ker so mi ga vzeli za potrditev kartice..
EDIT: sem ugotovil zakaj, limited račun imam.
@hojnikb: sem naredil virtualno kartico, dodal na paypal, jo potrdil ampak se vedno ne morem nakazat denarja iz kartice na paypal. 1EUR je bil edino nakazan, ker so mi ga vzeli za potrditev kartice..
EDIT: sem ugotovil zakaj, limited račun imam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ViperR ()
ta kartica itk propade po prvem nazazilo iz nje, zato morš kartico dodat predn kej kupiš preko paypala, drgač negre..
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774186 (1126) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137746 (17710) | igi82m |
» | Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12296 (7220) | s6c-gEL |
» | Izmenjam sredstva iz PayPal-a na TRROddelek: Loža | 3822 (2761) | Bananovec |
» | PayPal DA ali NE?Oddelek: Omrežja in internet | 7461 (244) | amigo_no1 |