Forum » Kaj kupiti » Katero KT400 plato?
Katero KT400 plato?
Cosmo ::
Katero naj izberem - cene so približno enake (100-120€)?
- Asus A7V8X
- Epox 8K9I
- Msi KT4-L
Zanima me pa še to - a ve kdo če so na asuski t-breadi b odklenjeni? na epoxu vem da so, na msi pa to baje ne dela.
Aja še to - če je kdo bolj iz tega konca (mb) in hodi kaj v graške trgovine - a majo tbrede b xp1700 in v kateri trgovini?
Thx
- Asus A7V8X
- Epox 8K9I
- Msi KT4-L
Zanima me pa še to - a ve kdo če so na asuski t-breadi b odklenjeni? na epoxu vem da so, na msi pa to baje ne dela.
Aja še to - če je kdo bolj iz tega konca (mb) in hodi kaj v graške trgovine - a majo tbrede b xp1700 in v kateri trgovini?
Thx
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
- spremenil: Cosmo ()
Vanquish ::
Torej najcenejsa trgovina v grazu ti je Peluga - sam center.
Jaz sem tam kupo KT4-ULTRA.
mislim da je ta plata od teh se najboljsa, saj za svojo ceno nudi se najvec.
V trgovini dobis xp1700+ za 69 eurov in sicer JIUHB0302
Drugac pa ga jaz laufam na 11,5x190 brez problema, z zalmanimovo pahljaco na 1400 obratov.
Lp
Jaz sem tam kupo KT4-ULTRA.
mislim da je ta plata od teh se najboljsa, saj za svojo ceno nudi se najvec.
V trgovini dobis xp1700+ za 69 eurov in sicer JIUHB0302
Drugac pa ga jaz laufam na 11,5x190 brez problema, z zalmanimovo pahljaco na 1400 obratov.
Lp
Zavo ::
Najcenejša je peluga, samo bog ne daj, da je treba garancijo uveljavljat!
Meni je plata Abit KX7-333 crknila, oziroma sploh ni delala že od vsega začetka, jo nesem nazaj in mi pravijo, da bo treba malo počakat. Čakam, čakam, čakam, kličem, kličem, po treh mesecih grem tja in sem totalno popizdo, pa mi rečejo, da je bila moja napaka pri priklopu plate... , kar seveda ni držalo!
Potem so mi za zamenjavo dali K7VTA3 od elitegroupa !!!
Še dandanes sem jezen, tja pa ne grem nikoli več, tudi vam ne priporočam, saj je vse cool, samo zavedajte se da kupujete robo brez garancije, čeprav govorijo, da dajo 1 leto garancije!
Kolega je imel podoben primer s hard diskom 80GB, na koncu je dobil 30GB hard disk!
Glede reklamacij in zamenjav so najboljši pri Vobisu, so pa malo dražji! Jebiga....
Meni je plata Abit KX7-333 crknila, oziroma sploh ni delala že od vsega začetka, jo nesem nazaj in mi pravijo, da bo treba malo počakat. Čakam, čakam, čakam, kličem, kličem, po treh mesecih grem tja in sem totalno popizdo, pa mi rečejo, da je bila moja napaka pri priklopu plate... , kar seveda ni držalo!
Potem so mi za zamenjavo dali K7VTA3 od elitegroupa !!!
Še dandanes sem jezen, tja pa ne grem nikoli več, tudi vam ne priporočam, saj je vse cool, samo zavedajte se da kupujete robo brez garancije, čeprav govorijo, da dajo 1 leto garancije!
Kolega je imel podoben primer s hard diskom 80GB, na koncu je dobil 30GB hard disk!
Glede reklamacij in zamenjav so najboljši pri Vobisu, so pa malo dražji! Jebiga....
Cosmo ::
Hvala vsem, zanimalo bi pa me se ce ve kdo v kateri avstrijski stacuni majo radeone 8500LE/9100 po "normalni ceni - ~110€) - Pelugi jih je zmanjkalo, Actron me ne j*** v pet posto, Bytework pa še ni odgovoril.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cosmo ()
Vanquish ::
Zavo: jaz ti pa lahko ravno nasprotno povem glede garancije.
Nikjer mi niso hitreje uveljavljali garancije kot pri njih.
In sicer: Stara MSI KT4 BSR plata mi je nekaj zastekala in sploh vec ni delala, oziroma ni prisla dalje od rama. Sem sel do njih v Graz, ko sem priso tja, je bilo dovolj da sem reko, da plata ne dela, niso niti kaj vec sprasevali, tip je sel nazaj, prinesel skatlo z novo plato, menjal plati in blo opravljeno.
Vsega skupaj je bilo potrebno 2 minuti in 1 stavek da so mi zamenjali plato za novo.
lp
Nikjer mi niso hitreje uveljavljali garancije kot pri njih.
In sicer: Stara MSI KT4 BSR plata mi je nekaj zastekala in sploh vec ni delala, oziroma ni prisla dalje od rama. Sem sel do njih v Graz, ko sem priso tja, je bilo dovolj da sem reko, da plata ne dela, niso niti kaj vec sprasevali, tip je sel nazaj, prinesel skatlo z novo plato, menjal plati in blo opravljeno.
Vsega skupaj je bilo potrebno 2 minuti in 1 stavek da so mi zamenjali plato za novo.
lp
morphling1 ::
COSMO, kratek odgovor na to katero KT400 plato. Epox 8K9A2 ni boljše celotno gledano. Ne pa vzeti 8K9A verzije, ki sem jo imel na testu KT400, plat je zelo oskubljena glede na polno verzijo, ne samo dodatkov, ampak sama plata je drug layout.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov testOddelek: Novice / Nova vsebina | 1716 (1716) | MI_KO |
» | TT volcano 7+ --> 6500 rpm --> 46 COddelek: Hlajenje in modifikacije | 1162 (845) | Sycroft |
» | Katero plato kt 400 kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1387 (972) | nodes |
» | Katero matično za xp 2000 med...?Oddelek: Kaj kupiti | 1129 (948) | SisQ |