Forum » Pomoč in nasveti » Težave DVD-Roma in CD-RWja
Težave DVD-Roma in CD-RWja
jerko4 ::
Pozdravljeni vsi!
Js mam težave z DVD-Romom in CD-RWjem. DVD-Rom mi noče brati nobenega cdja in med branjem zašteka. Ko pogledam na Device Manager ali pa na moj računalnik DVD-Roma sploh ni kot da ne obstaja. Pa vmes še računalnik šteka. CD-RW pa noče zapisovat. Piše mi buffer error. Ali je možno da je kaj narobe z Windowsi XP?
Jero
Js mam težave z DVD-Romom in CD-RWjem. DVD-Rom mi noče brati nobenega cdja in med branjem zašteka. Ko pogledam na Device Manager ali pa na moj računalnik DVD-Roma sploh ni kot da ne obstaja. Pa vmes še računalnik šteka. CD-RW pa noče zapisovat. Piše mi buffer error. Ali je možno da je kaj narobe z Windowsi XP?
Jero
Računalnik je star en let ampak js sm ga že odpelu na servis pa so še gledal DVD na DVD-Romu. Se prev nj bi delal ampak pr men pa ne dela. A je možno da je kriv Windows XP?
Jero
Jero
tommyknocker ::
Dej poglej kateri pogon imaš nastavljen na primary in slave....ponavadi pomaga, če jih zamenaš (npr. CD-R na primary in DVD na slave)! Pa poglej, če je na netu kašen novejši firmware za toaster, meni je to pomagalo, upam da bo tudi tebi!
Ok CD-RW sm naštimu. Fora je bila v image datoteki. Poškodovana je bila slika.
Ok DVD-ROM in CD-ROM v enem imam tko da ne bere DVD cdjev, audio cdjev niti cdjev za igrce. Ni važno ali je original ali pa piratski. Enostavno ne bere kateregakoli cdja.
Jero
Ok DVD-ROM in CD-ROM v enem imam tko da ne bere DVD cdjev, audio cdjev niti cdjev za igrce. Ni važno ali je original ali pa piratski. Enostavno ne bere kateregakoli cdja.
Jero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno! Pomoc pri zaznavi CD-roma!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1416) | pale |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3145 (1697) | kurjač |
» | Na pekaču ne morem vklopiti DMA mode (sedaj je PIO)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1171) | smile- |
» | BUFFER UNDERRUNOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1203) | Kriko |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1368) | AnWar |