Forum » Konzole » PS3 CFW 4 21 v1 09 Rogero
PS3 CFW 4 21 v1 09 Rogero
TheGox ::
Mi lahko prosim razloži kdo zakaj se uporablja ta program?
In pa če mi lahko kdo pove oz razloži če obstaja kakšen program kjer lahko igram neorginal igre na da bi čipiral svoj PS3 ??
Sem fan online iger, vendar so te drage :/
Pa prosim brez nepotrebnih komentarjev, ker se res ne spoznam na te zadeve. Hvala
In pa če mi lahko kdo pove oz razloži če obstaja kakšen program kjer lahko igram neorginal igre na da bi čipiral svoj PS3 ??
Sem fan online iger, vendar so te drage :/
Pa prosim brez nepotrebnih komentarjev, ker se res ne spoznam na te zadeve. Hvala
- zaklenil: Mavrik ()
Mad_Lion ::
1. Ni program ampak firmware.
2. Uporablja se na PS3. Enak kot klasičen firmware, samo da omogoča zaganjanje nepodpisanih aplikacij (omogoča igranje backupov)
3. Dokler ne poveš kateri model PS3 maš in kateri firmware ti težko pomagamo. Generalno vse kar je posodobljeno nad 3.55 rabi odklep preko čipa (mimogrede po tem se ga odstrani in ni več potreben) in pa nekateri novejši modeli sploh ne gredo odklenit. Če si pa slučajno imel v mislih igranje PS3 iger preko računalnika je pa sploh nemogoče.
2. Uporablja se na PS3. Enak kot klasičen firmware, samo da omogoča zaganjanje nepodpisanih aplikacij (omogoča igranje backupov)
3. Dokler ne poveš kateri model PS3 maš in kateri firmware ti težko pomagamo. Generalno vse kar je posodobljeno nad 3.55 rabi odklep preko čipa (mimogrede po tem se ga odstrani in ni več potreben) in pa nekateri novejši modeli sploh ne gredo odklenit. Če si pa slučajno imel v mislih igranje PS3 iger preko računalnika je pa sploh nemogoče.
TheGox ::
Ne nisem imel v mislih igranje iger preko računalnika.
V mislih imam, da bi poleg iger ki jih igram online še igral kakšno, ki bi si jo z partisa povleku. ( Singleplayer da se razumemo ).
Če je to možno sploh seveda....
V mislih imam, da bi poleg iger ki jih igram online še igral kakšno, ki bi si jo z partisa povleku. ( Singleplayer da se razumemo ).
Če je to možno sploh seveda....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14192 (11689) | opeter |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 206801 (83974) | radovednik |
» | PS3 - XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 9426 (7855) | mgermo |
» | Kdo je kupil Xbox 360 ali pa ga bo?Oddelek: Igre | 3019 (1909) | RedStar |
» | Kupujem PS2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5004 (4312) | TribesMan |