Forum » Pomoč in nasveti » Usb transfer kabel skuril povezana kompa
Usb transfer kabel skuril povezana kompa
peaks ::
Zdravo. Rihtal notebooka sodelavcu, ga povezal z mojim rač preko usb podatkovnega kabla za prenos podatkov, ki sem ga ze pred casom kupil na deal ex. Poveze, isce novo strojno opremo na obeh, najde, vendar je moj rac zmrznil, kabel sem iz mojega ponovno izklopil/vklopil. In takrat se je iz usb zaiskrilo, pocilo, iz sredinske konzolce na kablu pa je odletel pokrov. Compa sta seveda mrknila. Kaj lahko pricakujem na enem in drugem? Ok napajalnika sta fuč, je kaksna verjetnost da nista tudi plati? Je lahko slo se na kaj drugega.? Prosim ce spregledate naivnost, da sem kabl kupil pri kitajcu in ga ne sprobal prej na starih masinah. Ni lustn, prijateljem in sodelovcem vedno delam iz dobre volje, sedajle pa tole. :s Vsaka beseda bo dobrodosla, pa kakrsnakoli ze.
- spremenil: peaks ()
Enron x86 ::
Dva računalnika si povezal kar z USB-kablom? To pa prvič slišim.
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
zee ::
V bodoce uporabljaj mrezni kabel.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
peaks ::
http://dx.com/p/usb-pc-to-pc-data-link-...
Mah ja, to je tole. Pred več ko letom je bil test v monitorju. To me je tudi vspodbudilo za nakup.
Mah ja, to je tole. Pred več ko letom je bil test v monitorju. To me je tudi vspodbudilo za nakup.
fosil ::
Diska bi znala bit v redu, torej bi se podatke dalo dobit.
Matične pa najbrž ne.
Boš moral stestirat.
Matične pa najbrž ne.
Boš moral stestirat.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava med dvema računalnikomaOddelek: Omrežja in internet | 1719 (1621) | Bostyan007 |
» | Problem pri kopiranju fotkOddelek: Pomoč in nasveti | 938 (879) | Gregorh12 |
» | Simpl omrežje z malo smeha..Oddelek: Pomoč in nasveti | 2269 (1508) | StajercSSS |
» | Brezžična povezava 2 računalnikov ?Oddelek: Omrežja in internet | 1758 (1603) | Coil |
» | Kaj je narobe z mojim zunanjim diskom?Oddelek: Strojna oprema | 922 (794) | nodes |