Forum » Zvok in slika » Rezanje *.avi in *.mpeg
Rezanje *.avi in *.mpeg
Bellzmet ::
Zanima me s katerim programom se da najhitrej pa z najmanj problemi razrezat dolge *.avi ali *.mpeg v manjše kose. In sicer tko da direkt razreže - da ni treba se kej vmes na nov kodirat al pa kej.
V kirmu programu se da pa tko nardit, da napises kolk Mb hoces iz enga fila avi al mpg pa program sam razdeli? Zato k mam file dolg 760Mb pa bi ga rabu sam 700Mb, da ga lohka zapecem.
Sem probu ze z Easy Splitter pa program štekne, tko da se ne da nc nardit. Mam Win XP.
LP
Sem probu ze z Easy Splitter pa program štekne, tko da se ne da nc nardit. Mam Win XP.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellzmet ()
penny: hja sam ne mors določt velikosti datoteke k jo hočes, lohka sam režeš...jaz bi rabu neki k lohka velikost izhodne
datoteke določš.
datoteke določš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellzmet ()
Tr0n ::
Obstaja nekaj programov, kot ze omenjeno, ampak ne delajo vedno. Najboljse je se vedno, da se pred encodanjem razdelis film.
zile ::
VirtualDub Mod ma možnost rezanja na točno določen Mb. Opcija se pa imenuja Go to last Keyframe ali go to, če hočeš rezati na sekundo natančno. V programu vedno izberi opcijo direct stream copy za video, če boš file samo rezal ali skupaj dajal. Rezanje omogoča tudi Nandub, ki je v bistvu modana verzija originalnega VirtualDub-a. Več lahko prebereš na www.doom9.net, kjer imajo guide o rezanju filmov.
ALT ::
men se pr virtualdub pojavi problem pr drugem delu filma, ker zmer zvok zaostaja za filmom,ne glede na to kak nastavim nastavitve za zvok.. ve kdo kak program s kirim bi lahk na easy zapeku recmo 2urni film na 2 video cdja? da bi sam razdeliu film pa ga spremenu v videocd format?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15038 (8444) | Revenant |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2424 (2219) | Fr33man |
» | VCD-podnapisi pomočOddelek: Zvok in slika | 1601 (1523) | snoopy20 |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4533 (3169) | jabe |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2021 (1471) | matevzm |