Forum » Sedem umetnosti » Film o ugrabitvi otroka...
Film o ugrabitvi otroka...
Davidexon ::
Hej. zanimam se za en film katerega ne najdem.. edino kar vem je to.. oče je iz rojstnega dne (se mi zdi) odpeljal svojega sina.. in potem se ni oglasil kar nekaj leto.. po parih letih se je oglasil in sina poslal na avtobus in ko je otrok prišel v oskrbo materi je spoznala da je otrok zaosatl oz. ni znal več govoriti itd..
Če kdo ve naj sporoči
Bi pa še prosil za kakšen dober film na temo o ugrabitvi otrok..
Če kdo ve naj sporoči
Bi pa še prosil za kakšen dober film na temo o ugrabitvi otrok..
Davidexon ::
Super filmi so Mailer.. Ta film na zalost ni ta za katerega jaz mislim.. Upam da kdo ve..
c0dehunter ::
Se sploh ne strinjam z blackbfm. Meni je bil Prisoners odličen.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Machete ::
Prisoners je kul film. Igra je dobra, nmalce nervoze pa tud skoz. Res pa da ni nobenih stolpnic, ki eksplodirajo, če black to pogreša..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
blackbfm ::
Ne gre se za eksplozije. Zgodba in sami liki nimajo prav nobene globine, beden zaplet razplet, sama igra, sploh ženske v filmu igrajo tako tipično holywoodsko da ti postane kar slabo ob gledanju. Neprepričljiv film v glavnem. Kolosejevski.
To je nek zgrešen silence of the lambs wannabe..mislm zgodba je drugačna, ampak se mi zdi da so hotli tak filing..sam pač eno je masterpiece eno pa šit od filma :)
To je nek zgrešen silence of the lambs wannabe..mislm zgodba je drugačna, ampak se mi zdi da so hotli tak filing..sam pač eno je masterpiece eno pa šit od filma :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Serija: True Detective - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Sedem umetnosti | 118681 (7124) | HitroDihanje |
» | Najboljši film zadnjih 5 let (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11943 (8399) | gus5 |
» | Oscars 2019 [Nominations Out Now]Oddelek: Sedem umetnosti | 5238 (3949) | Vazelin |
» | A Good Day to Die Hard - Die Hard 5Oddelek: Sedem umetnosti | 3367 (1402) | oo7 |
⊘ | [film] Srpski filmOddelek: Sedem umetnosti | 1856 (1594) | we_are_borg |