Forum » Loža » Povzročitev lažje telesne poškodbe
Povzročitev lažje telesne poškodbe
BCSman ::
zato pa žuram samo med tednom, ko so večinoma študenti zuni in skoraj se ne najde psihopatov hehe.
Isotropic ::
Jaz pa kr ne verjamem, da bi prsu en tip do tebe pa te udaril brez razloga.
če spadaš med manjše postave jih takoj dobiš. Greš samo v gužvi mimo njega, ga malce butneš po nesreči ali pa te kdo odrine in se precej ljudi dvigne, to so pač takšni, ki iščejo prepir in upam da ga bo ovadba streznila.
lahko jih dobiš tudi povsem po naključju, ko nekdo drug naredi nekaj in tisti človek meni nič, tebi nič udari prvega, ki ima pri roki, čeprav ni bil nič kriv.
ko si star 19, je cisto mozno.
Vitez ::
kaj pa misliš, da bo šel zaradi enega udarca kar sedet? hehe
Eno sranje, pa pogojna.. Drugo sranje, pa pogojna. Tretje sranje - sedet.
Mene sta tudi napadla 2 tipa. Na koncu pa sem jaz še fasal JRM in moral plačal 250EUR. Na sodišču sta povedala, da sem jaz njiju napadel in sta se samo branila. Sedaj pa ne vem ali je boljše da ko te nekdo napade samo uležeš in te resno poškoduje , ali se pa braniš in plačaš kazen. To je vprašanje za pravnike!
Ne, to je vprašanje za zdravo pamet. raje se branim, pa plačam tisti JRM; kot pa se pustim pretepst. Daj uporabi logiko.
Dvomim, da bo tip dobil pogojno...
Treba je mal ramzislt kam gres vn, kaksna muzka, folk itd..Ce ze gres je kul, da imas "backup" :)
Dokler sem hodil po distkotekah in lokalih, kjer se zbira "bagra" sem imel non stop probleme. Zdej grem (redko sicer) ponavadi v Cirkus. Zmeri se mam super.
Buhaha, pa ravno Cirkus. A niso tam nazadnje redarji nekoga nalomili. Čestitam, če s epočutiš varnega med tistimi čefurji tam not.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vitez ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pravna pomoč - tatvina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23181 (11730) | nezz6548k |
⊘ | Tečen sosed, kako pravno ukrepati? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22993 (18224) | bluefish |
» | tožba zaradi povzročitve lažje telesne poškodbeOddelek: Loža | 17058 (13297) | jrtjtejtt |
» | Zlomljen nos - tožba? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11177 (9126) | root987 |
» | Napad in odškodninaOddelek: Loža | 6392 (5183) | moat |